Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czarnooka wrote:Testowałam dziś, niestety jedna kreska
Mam tabcin trend, zawiera 2 mg chlorfenyraminy malenianu, 30 mg pseudoefedryny chlorowodorku, 250 mg paracetamoluWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:22
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Beta 116,8 ♡
Nadal nie wierzę
Mandi :), polkosia, Girl25, Martoszka, odrobinacheci, Summerka, agania, Katarzyna87, Malinkowe oczekiwanie, Arielka, mana, Fatim, Bąbelek, Emilia77, julita, Maczek, Aganeska, karen85, Gosiacu, mała.mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Według mnie plamienie to jeszcze nie @.
Chyba, że plamienie jest jest tak duże, że nie obejdzie się bez wkładki czy podpaski.
Zgadzam sie, zreszta o ile sobie dobrze przypominam, to jak kiedyś zaczynałam brać tabsy, to Ginka powiedziała, ze w pierwszym dniu @, nie plamienia - zeby tego nie liczyć, wiec to nie to samo...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki bardzo Wam gratuluję bobasków, pięknie pierwsza strona wygląda!
Ja jestem na etapie oczekiwań jeszcze tydzień przede mną i zapewne będzie się teraz strasznie czas ślimaczyć. Od wczoraj zaczeły mnie dziwnie boleć piersi pierwszy raz tak je czułam przy schodzeniu po schodach i do tego takie chwilowe ciągnące kłucia mam ale oczywiście miałam się nie nastawiać hehe...
Mam nadzieję, że Nasza ciekawość nie zwycięży w sobotę i cierpliwe poczekamy do poniedziałku:P
Pozdrawiam Was cieplutko u mnie sypie dzisiaj strasznie:/ -
KochamMisia wrote:Dziewczynki bardzo Wam gratuluję bobasków, pięknie pierwsza strona wygląda!
Ja jestem na etapie oczekiwań jeszcze tydzień przede mną i zapewne będzie się teraz strasznie czas ślimaczyć. Od wczoraj zaczeły mnie dziwnie boleć piersi pierwszy raz tak je czułam przy schodzeniu po schodach i do tego takie chwilowe ciągnące kłucia mam ale oczywiście miałam się nie nastawiać hehe...
Mam nadzieję, że Nasza ciekawość nie zwycięży w sobotę i cierpliwe poczekamy do poniedziałku:P
Pozdrawiam Was cieplutko u mnie sypie dzisiaj strasznie:/
Jesteśmy na tym samym etapie u mnie też dzisiaj 5dpo. Mnie piersi nie bolą, może coś tam tylko delikatnie i boli jedynie głowa i ogólnie jestem rozbita. Ale to chyba mnie choróbsko łapie -
agania wrote:Jesteśmy na tym samym etapie u mnie też dzisiaj 5dpo. Mnie piersi nie bolą, może coś tam tylko delikatnie i boli jedynie głowa i ogólnie jestem rozbita. Ale to chyba mnie choróbsko łapie
widze ze we 3 mamy 5 dzien skoku . ciekawe czy kazdej sie uda czy nie. ja dzis nie mierzylam bo nie dosc ze mam wrazenie ze nie spalam cala noc a jak juz to tylko drzemalam po godzinie i tak do rana to jeszcze pol godziny przed pomiarem musialam wstac... no i mnie grypsko dopadlo.... chyba zaczne spac przy otwartym oknie bbo to nierealne co sie ze mna ostatnio dzieje....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Girl25 wrote:Czemu nie masz wykresu? ile dni jestes po skoku?
Mam tabcin trend, zawiera 2 mg chlorfenyraminy malenianu, 30 mg pseudoefedryny chlorowodorku, 250 mg paracetamolu
Wiem, że pseudoefedryna może szkodzić, ale nie wiem, czy tak szybko po ewentualnym zapłodnieniu miałaby cokolwiek do gadania. Najlepiej byłoby spytać lekarza...
-
wiesz, teoretycznie zarodek w takim okresie nie dostaje od matki na bierzaco tylko dostaje to co wczesniej jadala, tak wynika z artykulow mniej wiecej. Wszystko to co ma nasz organizm, dopiero po tych 2 tygodniach dziecko je to co my.... mam racje?
polkosia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:wiesz, teoretycznie zarodek w takim okresie nie dostaje od matki na bierzaco tylko dostaje to co wczesniej jadala, tak wynika z artykulow mniej wiecej. Wszystko to co ma nasz organizm, dopiero po tych 2 tygodniach dziecko je to co my.... mam racje?
No tak więc unikanie pewnych rzeczy w tym okresie to po prostu taka nadmierna ostrożność
-
A tak z innej beczki, dla rozluźnienia... Dziewczyny widziałyście to?
http://weselnybox.pl/13652,zobaczcie-niezwykle-zdj-cie-usg-to-hit-internetu-
życzę wam i sobie, żebyśmy niedługo też takie swoje oglądały...ciekawe co nasze fasolki pokażą;pMartoszka, Martoszka, Malinkowe oczekiwanie, agania lubią tę wiadomość