Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny. Ja testuję 23. Aaa co?? może jednak tym razem się uda. Ten cykl był jakiś dziwny. Pierwszy raz miałam plamienia i bóle jajnika w środku cyklu więc mam nadzieję, choć się za bardzo nie nakręcam. Bo jak tu się nakręcać po ponad 2 latach starań. Trzymam kciuki za dziewczyny, które będą testowały w tym miesiącu. Gratuluję, tym co się udało i życzę spokojnej ciąży
Martoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie u ginka. Pęcherzyk ciążowy jest to bardzo wczesna ciąża ale jak na razie wszystko ok
agania, mana, Molcia, polkosia, Girl25, Fatim, Malinkowe oczekiwanie, Martoszka, IWI, Katarzyna87, Maczek, Emilia77, Gosiacu, mała.mi, Aganeska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Girl25 wrote:Gratuluje . A ile jestes po terminie miesiaczki?
teoretycznie to dziś powinna chyba jednak być. strasznie mi się cykle pogmatwały po poronieniu i jeden miałam 31 dni, kolejny 20 dni, więc ciężko określić kiedy powinnam mieć okres. ostatni miałam 19 stycznia i trwała 3 dni. Już drugiego dnia okresu zrobiłam test na owu i wyszedł taki prawie pozytywny, więc musiałam mieć owu zaraz po @. Dlatego tak to szybko poszło.
Dziewczyny pęcherzyk widać ale jest mega tyci. mój gin ma podobno dobry sprzęt do usgpolkosia, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Ten felerny to był Pink test strumieniowy(kupiony w aptece, nie przeterminowany). Potem jakiś nord test i dwa testy z rossmana.
Ulżyło mi bo patrząc na wykres i tą moją temperaturę bałam się, że będzie cp.
No nic to. Jest trochę smutku, a dopiero radość była ogromna. Ale tak miało być. A za niedługo i ja będę się cieszyła malcem i zobaczę się z Wami ciężarówkami na fioletowej stronieMartoszka, Fatim lubią tę wiadomość
-
Dotrzymać do terminu testowania rzeczywiście jest mega trudno. Ciągle mnie korci, żeby zrobić już test...a jeszcze troszkę za wcześnie...poza tym dzisiaj cały dzień mam taki tępy ból w brzuch jak na @ i temp nie rośnie... Niech już będzie 1412 cs - 1 IUI udana