Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Swoją drogą proszę Was o rade: dziś według obliczeń 4 tydz 2 dzień ciaży, do lekarza umówiłam się na 17.02 (czyli 5t i 3d) nie wydaje się Wam ze za wcześnie moze przesunac to na 24.02? Swoją drogą poleciałam dziś na bete po pracy wyniki mają być około 22... mam nadzieje że będzie po mojej myśli
-
ojjjj chyba z mojego testowania będą nici 12, 14, 16 dc testy owu. negatywy. I juz czuję po kościach, że ciążowy da ten sam wynik. Ale na pewno się odezwe
-
Styczniowa, ja bym przesunęła. Lepiej od razu zobaczyć serduszko niż słuchać, że tylko pęcherzyk i nic nie ma i się stresu najeść
Malinowa, na pocieszenie powiem Ci, że mi też się niedawno to zdarzyło (ten NordTest czy jakoś tak), a niedługo potem się udało, więc trzymam kciuki. A powiedz, długo się staracie?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Arielka wrote:teoretycznie to dziś powinna chyba jednak być. strasznie mi się cykle pogmatwały po poronieniu i jeden miałam 31 dni, kolejny 20 dni, więc ciężko określić kiedy powinnam mieć okres. ostatni miałam 19 stycznia i trwała 3 dni. Już drugiego dnia okresu zrobiłam test na owu i wyszedł taki prawie pozytywny, więc musiałam mieć owu zaraz po @. Dlatego tak to szybko poszło.
Dziewczyny pęcherzyk widać ale jest mega tyci. mój gin ma podobno dobry sprzęt do usg[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
IWI wrote:Dotrzymać do terminu testowania rzeczywiście jest mega trudno. Ciągle mnie korci, żeby zrobić już test...a jeszcze troszkę za wcześnie...poza tym dzisiaj cały dzień mam taki tępy ból w brzuch jak na @ i temp nie rośnie... Niech już będzie 14
IWI, ładnie to u Ciebie wygląda Trzymam kciuki za zielonośćIWI lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
StyczniowaNadzieja wrote:Dzięki polkosia za rade... pytanie tylko czy wytrzymam aż do 24.02
Wynik mojej dzisiejszej bety 259,6 mIU/ml
W środe powtórze zeby zobaczyć czy przyrasta odpowiednio
Ładna beta Wytrzymasz! Ja zapisałam się ponad tydzień temu, też już przebieram nogami, ale już bliżej niż dalejKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna no to teraz już tylko rośnij zdrowo Styczniowa nadzieja, jak to mówią mamy od poczęcia matka już zawsze będzie się bała o swoje dziecko, nie ważne, czy póki co jest tylko, czy może aż wynikiem bety czy ma 50 lat... )))
StyczniowaNadzieja lubi tę wiadomość
-
Aganeska wrote:ojjjj chyba z mojego testowania będą nici 12, 14, 16 dc testy owu. negatywy. I juz czuję po kościach, że ciążowy da ten sam wynik. Ale na pewno się odezwe
tez w tym miesiącu mam podobnie 14dc zaczęła pojawiać się druga kreseczka, 15dc ciemniejsza, ale test wyraźnie negatywny 16dc zero śladu drugiej kreski. dzisiaj 20dc znowu pojawił się rozciągliwy śluz, temperatura skoczyła i na teście owulacyjnym 2 jasna kreseczka. Już powoli cykl spisywałam na straty, ale może coś jeszcze z niego będzie.
u Ciebie też może się coś poprzesuwało, powodzeniaAganeska lubi tę wiadomość
-
NjakNati dziś OF wyznaczyło mi, ze owulkę miałam w 11 dc. sugerując się temperaturami. testowałam dopiero pierwszy raz 12 i wtedy też było
i przyjaciółka mi teraz narobiła nadziei mówiąc, że te moje plamienia i bóle mogą świadczyć o implantacji (a zadzwoniła i info że jest w ciąży, z czego się cieszę).
heh nie wiem co myśleć teraz
też Ci życzę powodzenia i 3mam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:06
NjakNati lubi tę wiadomość
-
NjakNati wrote:tez w tym miesiącu mam podobnie 14dc zaczęła pojawiać się druga kreseczka, 15dc ciemniejsza, ale test wyraźnie negatywny 16dc zero śladu drugiej kreski. dzisiaj 20dc znowu pojawił się rozciągliwy śluz, temperatura skoczyła i na teście owulacyjnym 2 jasna kreseczka. Już powoli cykl spisywałam na straty, ale może coś jeszcze z niego będzie.
u Ciebie też może się coś poprzesuwało, powodzeniaNjakNati lubi tę wiadomość