Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja Wam powiem kobietki, że miałam teraz pierwszą noc w której w końcu się wyspałam w ciągu ostatniego tygodnia, bo tak się stresowałam temperaturą, żeby nie spadła, @ żeby nie przyszła, testem żeby pokazał dwie kreski i spać nie mogłam. Pierwszy cykl z Ovu i z tempką, a trochę przesadzałam za bardzo chciałam i teraz już się uspokoję i wrzucę na luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:40
-
Jestes pewna, ze skoro niedojrzal do slubu to dojrzal do dziecka ? Zeby mu sie nagle nie odwidzialo i nie zstawil cie samej z brzuchem tfu, tfu. Ile on ma lat ? Rozmawialas z nim szczerze o tym ? Moze skrywa prawdziwy powod ?
Maczek lubi tę wiadomość
-
Mandi :) wrote:A ja jestem zalamana nie dość że nie.mogę zajść w ciążę to jeszcze narzeczony powiedział mi,że nie weźmiemy ślubu w przyszłym roku tylko za trzy lata. Czemu każdy jest szczęśliwy tylko nie ja. Wszystko mi się psuje
heeeej, spokojnie... pogadaj z nim szczerze o co chodzi, czy coś się zmieniło... Może boi się dziecka, nie jest gotowy? Szczera rozmowa zawsze pomaga! Trzymam kciuki!!! :*
-
Na spokojnie porozmawiajcie. Moze boi sie ze nie dacie sobie rady w jednym roku z dzieckiem i ze slubem. Bo jesli na fasolke jest gotowy to i do slubu powinien byc. Takie jest moje zdanie:)
My np.slub planujemy na 2017 a o dzidzie staramy sie juz teraz uwazamy ze nie trzeba miec papierka zeby byc kochajaca sie rodzina. Ale zobaczymy co bd pierwsze dziecko czy papier
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 00:04
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Byłam pewna do wczoraj,że jest gotowy na dziecko i ślub teraz zglupialam i nie wiem. Jestem wściekła na niego . On się boi po prostu odpowiedzialnosci za rodzinę tak sądzę. A przede wszystkim braku wolności chodzi o wychodzenie na tenisa itp. Zonaboba my też ustaliliśmy wcześniej, że najpierw dzidzia potem ślub więc chyba przemyskal sprawę ze ślubem i go to przerosło. Nawet nie mam już siły płakać
-
Mandi musicie sobie w takim razie to wszystko wyjaśnić, żeby było jasne czy oboje chcecie teraz mieć dziecko.. ja dzisiaj wreszcie dostałam konkretną @ i mogę zaczynać nowy cykl, a w związku z tym dzisiaj sobie strzelę jakieś piwko, a co - ja nie mogę??
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:Mandi musicie sobie w takim razie to wszystko wyjaśnić, żeby było jasne czy oboje chcecie teraz mieć dziecko.. ja dzisiaj wreszcie dostałam konkretną @ i mogę zaczynać nowy cykl, a w związku z tym dzisiaj sobie strzelę jakieś piwko, a co - ja nie mogę??
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny