LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja to masz dziś tak jak większość z tym spaniem dziś. Wszyscy jacyś zaspani:) A ty wyluzuj dziś troszkę przy lampeczce wina i będzie dobrze;) miłego wieczorku.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Malvinka wrote:maja2024 wrote:Malvinka ja też dziś zaszalałam 1 w pracy i 3 w domu:) Ale mój mąż mówi że teraz mi się należy:) Przynajmniej mniej nerwowa jestem Widzę, że u Ciebie też tempka w górze:)
U mnie w górze, ale to bardzo wyraźnie zasługa luteiny. Nigdy nie miałam tak wysoko, a tu pierwszy cykl z lutką, pierwsza dawka - skok tempki i się trzyma Tylko u mnie najprawdopodobniej serduszka nie wtedy kiedy trzeba. Zresztą pisałam o tym pod wykresem i w innym wątku też
Za to u Ciebie tempka wysoko, serduszek dużo... Trzymam kciuki!
Ah czyli zasługa luteiny, zobaczymy co z tego wyniknie. Trzymam kciuki:) Tak serduszek sporo w tym miesiącu mąż starał się jak mógł A tempka niestety spada:)Malvinka lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Maja to masz dziś tak jak większość z tym spaniem dziś. Wszyscy jacyś zaspani:) A ty wyluzuj dziś troszkę przy lampeczce wina i będzie dobrze;) miłego wieczorku.
Dziękuję Oj wyluzuję się Koleżanka też ma problemy z zajściem i tak się spotykamy i pocieszamy nawzajem:)gocha04, samira lubią tę wiadomość
-
hej dziewczątka jak tam minął dzień ?? Ja się tak starałam zrobić ciasto drożdżowe, ale coś mi nie wychodzi... a miała być niespodzianka dla męża.. hmmm no cóż, zrobię mu inną w nocy
a moja tempka cały czas taka sama, normalnie nuda.
Dziś wzięłam druga tabletkę CLO, nie ma żadnych skutków ubocznych jak na razie, zobaczymy co będzie dalej. A co tam u Was Babeczki???samira lubi tę wiadomość
-
maja2024 wrote:Malvinka wrote:maja2024 wrote:Malvinka ja też dziś zaszalałam 1 w pracy i 3 w domu:) Ale mój mąż mówi że teraz mi się należy:) Przynajmniej mniej nerwowa jestem Widzę, że u Ciebie też tempka w górze:)
U mnie w górze, ale to bardzo wyraźnie zasługa luteiny. Nigdy nie miałam tak wysoko, a tu pierwszy cykl z lutką, pierwsza dawka - skok tempki i się trzyma Tylko u mnie najprawdopodobniej serduszka nie wtedy kiedy trzeba. Zresztą pisałam o tym pod wykresem i w innym wątku też
Za to u Ciebie tempka wysoko, serduszek dużo... Trzymam kciuki!
Ah czyli zasługa luteiny, zobaczymy co z tego wyniknie. Trzymam kciuki:) Tak serduszek sporo w tym miesiącu mąż starał się jak mógł A tempka niestety spada:)
W 8 dfl to sobie może spadać. Byle nie na linię podstawową Jeszcze ma dużo czasu, żeby urosnąć -
A ja byłam dzisiaj z mężem zarejestrować nasz samochód i odwiedziłam szwagierkę. Pytała się czy ja na pewno nie jestem w ciąży bo mój brzuch zwłaszcza w dolnej partii jest zaokrąglony jak to określiła ja na ciąże.
Mówiła mi tez że jak była w ciąży po raz pierwszy to robiła 2 testy i wyszły negatywne i miała normalnie okres, niedawno urodziła synka i też mówiła że prze miesiąc miała normalnie okres a była w ciąży.
Nie powiem dala mi dzisiaj szwagierka do myślenia tym co powiedziała. Stwierdziłam że nawet jak dostane @ to i tak dla św spokoju zrobię bete. Testom ciążowym nie ma tak znowu do końca co ufac -
Hej
Ja nie wiem czy w tym miesiącu cokolwiek mi wyjdzie ze starań bo chyba przegapiłam owulację. Myslałam, że będzie tak jak poprzednio w okolicach 21dc, bo mam długie cykle i nie mierzyłam regularnie temp. A tu już od kilku dni wysoka temp. Nie jestem przeziębiona, więc chyba był już skok tylko nie wiem dokładnie kiedy.samira lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dziś sobie obliczyłam, że jakby w tym miesiącu mi się udało, to termin porodu miałabym dokładnie na 14 listopada (dzień moich urodzin)- alez bym się cieszyła...oczywiście wiem, że bardzo rzadko sie zdarza, że kobiety rodzą dokłądnie w terminie, ale miałabym przez 9 miesięcy nadzieję na najwspanialszy urodzinowy prezent )))
mindusia, samira lubią tę wiadomość
-
alexis wrote:Cześć dziewczyny! Dziś sobie obliczyłam, że jakby w tym miesiącu mi się udało, to termin porodu miałabym dokładnie na 14 listopada (dzień moich urodzin)- alez bym się cieszyła...oczywiście wiem, że bardzo rzadko sie zdarza, że kobiety rodzą dokłądnie w terminie, ale miałabym przez 9 miesięcy nadzieję na najwspanialszy urodzinowy prezent )))
Ja mam dużo koleżanek co urodziły w dniu swoich urodzin:)alexis lubi tę wiadomość
-
hejka kochane ja dopiero z pracy wrocilam i juz sie relaksuje przy winku hihi @ juz powoli sobie idzie, chyba od jutra zaczne mierzyc temp i za pare dni testy owu i zobaczymy co to bedzie w tym cyklu milego wieczorku dziewczynki buziam :*
Meginka, maia1991, samira lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:hejka kochane ja dopiero z pracy wrocilam i juz sie relaksuje przy winku hihi @ juz powoli sobie idzie, chyba od jutra zaczne mierzyc temp i za pare dni testy owu i zobaczymy co to bedzie w tym cyklu milego wieczorku dziewczynki buziam :*
hey u mnie tez sobie juz idzie w niedziele ja pakuje i zaczynam dzialac:*buziaki -
nick nieaktualny