LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
LuSiA:) wrote:
zjadlam dwa takie pypcie malutkie niestety nie takie duze domowe tylko jakis francuski badziew za przeproszeniem -
dziewczyny , licze na wasza pomoc.. od tygodnia boli mnie prawy jajnik ale to ból taki "ciągnący".. 19.02 miałam miec @.. przesuneła mi sie i miałam 26.02 ale praktycznie tylko jeden dzień a zwykle mam do 7 dni..pozniej plamienia..dziś już ich nie mam..robiłam dwa testy-wyszły negatywne..
dziś ból w jajniku jest intensywniejszy.. możliwe że jednak zadomowiła się fasolka ?? Pozdrawiam.samira lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przenoszę się tu bo w styczniowych pustki ja jeszcze nie wiem jak się zakończą czekam niecierpliwie. Mam takie pytanie jutro mój 8 dpo i koleżanka zapowiedziała wizytę z winkiem jednak nie wiem czy mogę wypić bo nie wiem czy to nie zaszkodzi wiadomo nie chcę się nastawiać ale w razie co nie chę się później martwić. Jak myślicie ???
-
Winko raczej nie zaszkodzi oczywiście mała ilosć :)Czasami można za szaleć
Jak w pierwszej ciąży piłam na początku bo lekarz mi kazał bo miałam problemy...
Jak nie wiedziałam,że jestem w ciąży to pierwszy raz spróbowałam spirytusu i nic się nie stało tylko ja chorowałam heh:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 19:39
-
sssssss88 wrote:dziewczyny , licze na wasza pomoc.. od tygodnia boli mnie prawy jajnik ale to ból taki "ciągnący".. 19.02 miałam miec @.. przesuneła mi sie i miałam 26.02 ale praktycznie tylko jeden dzień a zwykle mam do 7 dni..pozniej plamienia..dziś już ich nie mam..robiłam dwa testy-wyszły negatywne..
dziś ból w jajniku jest intensywniejszy.. możliwe że jednak zadomowiła się fasolka ?? Pozdrawiam.
czyli jak dobrze rozumiem miałaś jeden dzień plamienia tak i na tym koniec czy było to krwawienie ??? a może bete zróbIlona, samira lubią tę wiadomość
-
Malvinka wrote:
a ja dwa i też sie wstydze:(
Nie dawni w ciągnełam drugiego:)
A nastawmy się tak tłusty czwartek mamy a to tradycja zjeść pączka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysssssss88 wrote:dziewczyny , licze na wasza pomoc.. od tygodnia boli mnie prawy jajnik ale to ból taki "ciągnący".. 19.02 miałam miec @.. przesuneła mi sie i miałam 26.02 ale praktycznie tylko jeden dzień a zwykle mam do 7 dni..pozniej plamienia..dziś już ich nie mam..robiłam dwa testy-wyszły negatywne..
dziś ból w jajniku jest intensywniejszy.. możliwe że jednak zadomowiła się fasolka ?? Pozdrawiam.
miałam podobnie kochana tylko troszkę większe krwawienie -
nick nieaktualny
-
aniczka wrote:laski co oznacza krotka faza lutealna bo mi wychodzi tylko 9 dni po ostatnim cyklu martwic sie czy dac sobie na wstrzymanie help....
Witajcie wpadłam zobaczyc cno u Was i zobaczyłam Twoje pytanko pozostawione bez odpowiedzi. ogólnie nie dobrze jak faza lutealna jest krósza niz 10-11 dni tutaj podaje link do stronki gdzie mozesz wiecej poczytac o tym nie bede cytowac. link tez bedzie do znalezienia w watki z linkami
pozdrawiam
http://parenting.pl/portal/krotka-faza-lutealna -
maja2024 wrote:Hej dziewczyny przenoszę się tu bo w styczniowych pustki ja jeszcze nie wiem jak się zakończą czekam niecierpliwie. Mam takie pytanie jutro mój 8 dpo i koleżanka zapowiedziała wizytę z winkiem jednak nie wiem czy mogę wypić bo nie wiem czy to nie zaszkodzi wiadomo nie chcę się nastawiać ale w razie co nie chę się później martwić. Jak myślicie ???
Ja w sobotę jak byłam 8 dpo ...wypiłam 3 drinki...i to nie powiem, nie lekkie, ale tez nie ciężkie. A we wtorek testowałam, i 2 kreseczki. Tez mi przeszło, przez myśl, ale cóż nie spodziewałam się. Myślę, że będzie ok, a po winku tym bardziej