LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:WSK, z owu to tak samo jak ja, prawie tak samo zaczęłyśmy cykl, że o suwaczkach nie wspomnę :)może ten miesiąc będzie dla nas łaskawy i obrodzi w fasolki
tylko nie rozumiem tej smutnej buźki na końcu, to chyba dobrze, że masz owu w walentynki...
no i maginke tez bierzemy na Walentynkowe starankaMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Meginka wrote:WSK, z owu to tak samo jak ja, prawie tak samo zaczęłyśmy cykl, że o suwaczkach nie wspomnę :)może ten miesiąc będzie dla nas łaskawy i obrodzi w fasolki
tylko nie rozumiem tej smutnej buźki na końcu, to chyba dobrze, że masz owu w walentynki...
no i maginke tez bierzemy na Walentynkowe staranka
I jak Trzy muszkieterki zajdziemy i już!!!!!!agula, samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
EmiliaWSK wrote:samira wrote:Meginka wrote:WSK, z owu to tak samo jak ja, prawie tak samo zaczęłyśmy cykl, że o suwaczkach nie wspomnę :)może ten miesiąc będzie dla nas łaskawy i obrodzi w fasolki
I jak Trzy muszkieterki zajdziemy i już!!!!!!
mi na same waletynki @ wyznaczyło lipa:( -
EmiliaWSK wrote:samira wrote:Meginka wrote:WSK, z owu to tak samo jak ja, prawie tak samo zaczęłyśmy cykl, że o suwaczkach nie wspomnę :)może ten miesiąc będzie dla nas łaskawy i obrodzi w fasolki
I jak Trzy muszkieterki zajdziemy i już!!!!!!
mi wychodzi owuw moje urodzinysamira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
nooo to Muszkieterki do boju heh ale by było fajnie jak byśmy tak wszystkie 3 na raz zaszły
Ja dzisiaj w świetnym humorku, zaraz mają przyjść kumpele na winko i pogaduchy;)
z tego humorku aż ugotowałam pierogi ruskie bo mój M je uwielbiaaniczka, samira lubią tę wiadomość
-
mindusia wrote:Mała każda z nas inaczej to wszystko przechodzi może dlatego nie miałaś takich typowo okresowych objawów. Ja to bym cały dzień dziś przespała ale to dlatego ze taka senna pogoda i tak na mnie sennie działa.
maia1991 głowa do gory może jeszcze nie wszystko stracone.
Ja też coś czuje że ten cykl będzie chybiony i w lutym trzeba bedzie się starac od nowa
no i lipa dziewczyny dostalam @coraz czesciej pojawia sie plamienie na wkladkach i nawet w moczu bylo troszke brzuch boli mocniej ale zawsze 1dzien @ mialam Mocne krwawienie a teraz jest tylko slabe plamienie -
nick nieaktualnymartula wrote:AGA 30 wrote:No to zaczęłam dziś cykl więc oficjalnie lutowe starania sie zaczęły!!!!
Oby szczęśliwe były!!
Powodzenia w lutowych staraniach!
I wzajemnie powodzenia życzę!!!
My w tym cyklu na inseminację się decydujemy:-)samira, KaRa lubią tę wiadomość
-
ja przez moment myślałam dzisiaj że dostałam @. Byłam na spotkaniu wolontariatu podbrzusze mnie bolało, piersi ogólnie samopoczucie do niczego a jak wychodziłam to myślałam ze już dostałam, @ tak wilgotno sie w pewnym momencie na dole zrobiło, wracam do domu z myślą ze to pewnie początki @ ale jak na razie to był fałszywy alarm. Jakby nie było to 3 dni do planowanej @ zostało. Czekamy w dalszym ciągu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 19:43
samira, Mała, Meginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymindusia wrote:ja przez moment myślałam dzisiaj że dostałam @. Byłam na spotkaniu wolontariatu podbrzusze mnie bolało, piersi ogólnie samopoczucie do niczego a jak wychodziłam to myślałam ze już dostałam, @ tak wilgotno sie w pewnym momencie na dole zrobiło, wracam do domu z myślą ze to pewnie początki @ ale jak na razie to był fałszywy alarm. Jakby nie było to 3 dni do planowanej @ zostało. Czekamy w dalszym ciągu
trzymam &&& żeby łajza nie przyszłaMała, mindusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny