LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mała wrote:samira wrote:Mała gratuluję
Hej samirciu Narazie czekam powtórzę test za 2 dni, ale 3 były 2 z allegro - T nawet widoczna, hehe a teraz na spacerku kupiłam bobo płytkowy, T była strasznie jasna ale była. Jednak za 2-3 dni powtórzę, raczej niemożliwe żeby była pomyłka ale chucham
Wiesz jak miałam w tym miesiącu i kminie póki co jak M poinformować , ale muszę być bardziej pewna
gratuluje -
nick nieaktualny
-
samira wrote:będzie dobrze kochana ,teraz tylko dbać o siebie musisz ,a chcesz M zrobić jakąś niespodziankę czy tak po prostu powiedzieć
Aj narazie próbuję go nastawić Napomniałam, że mi sie spać chce i mam maleńkie kłucia:-) To dziś stwierdził "eee tam..." nic nie będziesamira, gocha04, martula, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała wrote:samira wrote:będzie dobrze kochana ,teraz tylko dbać o siebie musisz ,a chcesz M zrobić jakąś niespodziankę czy tak po prostu powiedzieć
Aj narazie próbuję go nastawić Napomniałam, że mi sie spać chce i mam maleńkie kłucia:-) To dziś stwierdził "eee tam..." nic nie będzie
hehe faceci oni są mało domyślniMeginka, aniczka, gocha04, Mała, martula lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i przesyłam fluidki
Ja teraz czekam z niecierpliwością na wizytę u gina i modlę się aby wszystko bylo dobrze
Mała ciche gratulacje też mialam takie 3 bladziochy z dnia na dzień ciemniejsze
Kaja ja też z tych z długimmmmm cyklemLibra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Treblinka wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za Was i przesyłam fluidki
Ja teraz czekam z niecierpliwością na wizytę u gina i modlę się aby wszystko bylo dobrze
Mała ciche gratulacje też mialam takie 3 bladziochy z dnia na dzień ciemniejsze
Kaja ja też z tych z długimmmmm cyklem
Łapie łapie i może w końcu uda mi się złapać
I Gratulacje:) -
samira wrote:Mała wrote:samira wrote:będzie dobrze kochana ,teraz tylko dbać o siebie musisz ,a chcesz M zrobić jakąś niespodziankę czy tak po prostu powiedzieć
Aj narazie próbuję go nastawić Napomniałam, że mi sie spać chce i mam maleńkie kłucia:-) To dziś stwierdził "eee tam..." nic nie będzie
hehe faceci oni są mało domyślni
Acha
Moj ma ma za 2 tyg urodziny...hmm...ale to za długo skapnie się
Oj narazie spokojnie czekam na dzień @ powtórzę test, choć skoro 3 wyszły z T jaśniutką. 2 z alle- nawet testowa była w miarę. Ale z bobo jakaś Blada:/ Ale była
Narazie jakoś nie chce dziękować, bo też sie leczę jeszcze na zaburzenia z poprzedniej ciąży i jestem z 1 strony szczęśliwa a z drugiej przerażona. Tylko bardzo się cieszę, że moja Pani Psycholog powiedziała, że będzie ze mną cały czas -
nick nieaktualny
-
Librus robilam progesteron w 21dc i wyszlo 33nmol/L a to znaczy, ze owukla byla.
Mala gratuluje z calego serducha podeslij ciazowego wiruska!
a u mnie dupa przez duze D mialam sie w pracy oderwac od tych wszystkich mysli, a bylo jeszcze gorzej, az sie poryczalam zaczelam plamic, jutro bedzie @
nie wiem czego ja sie glupia spodziewalam zalamka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 23:19
Mała lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka