LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ann2224 wrote:gocha04 wrote:ann2224 wrote:gocha04 obie tez zaczeła sie temperaturka podnosic:)
Ann tobie przynajmniej testy wychodzą pozytywne. Trzeba czekać, niestety wpływu na owulacje nie mamy chyba, że ten negatywny wpływ jak się stresujemy to może się poprzesuwać.
mi na usg wyszło że owulka była a temperatura ani drgnie moz jutro cos sie zmieni
a gin powiedział, że kiedy była owulka? możesz sobie sama zaznaczyć na wykresie jak miałaś potwierdzoną monitoringiem.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:ann2224 wrote:gocha04 wrote:ann2224 wrote:gocha04 obie tez zaczeła sie temperaturka podnosic:)
Ann tobie przynajmniej testy wychodzą pozytywne. Trzeba czekać, niestety wpływu na owulacje nie mamy chyba, że ten negatywny wpływ jak się stresujemy to może się poprzesuwać.
mi na usg wyszło że owulka była a temperatura ani drgnie moz jutro cos sie zmieni
a gin powiedział, że kiedy była owulka? możesz sobie sama zaznaczyć na wykresie jak miałaś potwierdzoną monitoringiem.
wczoraj byłam na monit i powiedział tylko ze owulka była i ze pecherzyk pekł ciałko zółte jest spore płyn w zatoce i resztki pecherzyka tak wiec nie wiem dokładnie:) -
hmmm... no to mamy rozkminke, bo faktycznie z wykresu ciężko wywnioskować kiedy byla owu, bo temp płaskie. ALe nie martw się mam podobnie (albo i gorzej, bo niewiem czy owu wogóle była czy będzie) tylko testy owu negatywne i nie miałam monitoringu cyklu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:hmmm... no to mamy rozkminke, bo faktycznie z wykresu ciężko wywnioskować kiedy byla owu, bo temp płaskie. ALe nie martw się mam podobnie (albo i gorzej, bo niewiem czy owu wogóle była czy będzie) tylko testy owu negatywne i nie miałam monitoringu cyklu.
ja byłam w tamtym tyg w srode i powiedział że w piatek albo sobota do serduszkowania bo wtedy powinna byc owulka poszłam wczoraj na usg i potwierdził że była do soboty bardzo bolały mnie jejniki tak że chodzic nie mogłam a od niedzieli popołudnia boli mnie podbrzusze tak jak na @ -
Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:nie mam strzałki
Już Ci kochana wysłałam zapro:)
zaakceptowałam i nic, ale może trzeba trochę zaczekać nim program drgnie... na pewno jutro sprawdzę jeżeli dzisiaj mi jeszcze strzałki nie wyskoczą
Nie uważasz,że mam za płaskie tempki? ciągle mam tylko do 36.9 więcęj nie przekracza...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:nie mam strzałki
zaakceptowałam i nic, ale może trzeba trochę zaczekać nim program drgnie... na pewno jutro sprawdzę jeżeli dzisiaj mi jeszcze strzałki nie wyskoczą
Nie uważasz,że mam za płaskie tempki? ciągle mam tylko do 36.9 więcęj nie przekracza...
a w jakim miejscu mierzysz tempkę? -
samira wrote:Mała gratuluję
Hej samirciu Narazie czekam powtórzę test za 2 dni, ale 3 były 2 z allegro - T nawet widoczna, hehe a teraz na spacerku kupiłam bobo płytkowy, T była strasznie jasna ale była. Jednak za 2-3 dni powtórzę, raczej niemożliwe żeby była pomyłka ale chucham
Wiesz jak miałam w tym miesiącu i kminie póki co jak M poinformować , ale muszę być bardziej pewnaLibra, aniczka, samira lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:nie mam strzałki
a w jakim miejscu mierzysz tempkę?
w pochwie kochana:)
Kaja zaraz zawitam:) -
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:nie mam strzałki
Kaja zaraz zawitam:)
to jesteś zimnokrwista;P
nie przejmuj się wysokością tempki... najwidoczniej taka Twoja uroda... najważniejsze, że Twój wykres dzieli się na 2 etapy: niższych i wyższych temperatur... ja widziałam wykres ciążowy, gdzie temperatura utrzymywała się na poziomie 36,9 -
Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:LuSiA:) wrote:Libra wrote:nie mam strzałki
Kaja zaraz zawitam:)
to jesteś zimnokrwista;P
nie przejmuj się wysokością tempki... najwidoczniej taka Twoja uroda... najważniejsze, że Twój wykres dzieli się na 2 etapy: niższych i wyższych temperatur... ja widziałam wykres ciążowy, gdzie temperatura utrzymywała się na poziomie 36,9
Aha termin na @ mam 15..
kiepsko bo to dzień po walentynkach a w sobotę i w niedzielę mamy z mężem zaplanowaną,no i lipa pewnie..
Oby nie przyszła:)