X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
Odpowiedz

LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, planowałam zrobić sobie i mężowi na październik prezent na rocznice ślubu a tu nic z tego. Dziś zaczęłam nowy cykl więc dołączam do Was :) Życzę wszystkim POWODZENIA!

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, u mnie w lutym lipa. Pani doktor na USG powiedziała, że owulacja była w 11-12 dc. A mój M. akurat w delegacji był. I dopiero pd 13dc się staraliśmy :( W przyszłym miesiącu zacznę szybciej :) Ale trzymam kciuki za Was!

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka laski a ja wczoraj byłam na monitoringu end 9,5 ciałko zółte dosc duze płyn w zatoce i pozostałości pecherzyka czyli co owulacja chyba była:)a na wykresie cisza

event.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami :(

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wykres w tym miesiącu to porażka niby monitoring pokazuje że owu była testy owu tez tak pokazuja a temperatura ani drgnie:( i do ego boli mnie podbrzusze:(

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami :(

jeszcze nic nie wiadomo... trzeba czekać...

• Meginka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynyyyyyy!!! trochę optymizmu :) dopóki @ do was nie przylazła, to nic straconego :) moja już powoli się pakuje i zobaczymy co przyniesie nowy cykl...

Libra lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    agula wrote:

ale skurczy juz dostaje tak jak na @ wiec na nic sie juz nie nastawiam :(

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:

bardzo dobrze piszesz:) na nic się nie nastawiaj:) ani na fasolkę ani na @:) tylko czekaj na rozwój wydarzeń:* a my poczekamy z Tobą

agula, gocha04, samira lubią tę wiadomość

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, założyłam osobny temat z pytaniem, ale nikt tam nie zagląda... :( Spojrzycie?

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wyniki-usg-kiedy-owulacja,228.html

• agula Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:

bardzo dobrze piszesz:) na nic się nie nastawiaj:) ani na fasolkę ani na @:) tylko czekaj na rozwój wydarzeń:* a my poczekamy z Tobą

dzieki Librus, ale tak szczerze to juz mnie smutek i zlosc ogarnia :( no nic w lutym wezmiemy sie znowu do roboty, miesiac zakochanych i moje urodziny :) musi sie udac :)

Libra, samira lubią tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:

dzieki Librus, ale tak szczerze to juz mnie smutek i zlosc ogarnia :( no nic w lutym wezmiemy sie znowu do roboty, miesiac zakochanych i moje urodziny :) musi sie udac :)

wiem, rozumiem... tez miewałam takie fazy... teraz mam raczej okres zobojętnienia przed @... lepsze to bo jak już przychodzi @, to jakoś nie popadam w depresję... aż sama sobie się dziwię:) a do tego raczej mam szybko owulkę, więc muszę pozytywnie się nastrajać do staranek:)

agula lubi tę wiadomość

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam cierpliwie do konca tygodnia i wtedy robie tescik nie nastawiam sie na fasolke bo raz mi sie @ spozniala 2 dni i dostalam ja niestety a juz sie cieszylam ze to moj dzidzius teraz tylko czekam do konca tyg a jesli @ nie przyjdzie robie tescik i zapisuje sie do ginka:)

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:

wiem, rozumiem... tez miewałam takie fazy... teraz mam raczej okres zobojętnienia przed @... lepsze to bo jak już przychodzi @, to jakoś nie popadam w depresję... aż sama sobie się dziwię:) a do tego raczej mam szybko owulkę, więc muszę pozytywnie się nastrajać do staranek:)

postaram sie nie nakrecac, ale do tej pory myslalam ze nie mam owulacji (jak sie jeszcze nie obserwowalam), a w tym cyklu jak zobaczylam pozytywne testy i skok tempki to sie tak ucieszylam :), ze moze sie udac i tak bylam pozytywnie nastawiona :) a potem badanie krwii potwierdzilo owulke :) to juz w ogole bylam szczesliwa :) a teraz czuje te skurcze jak przed i w czasie @ mam i dlatego sie denerwuje juz, ze cykl stracony jednak :(

Endometrioza IV stopnia
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:
    Libra wrote:
    agula wrote:

postaram sie nie nakrecac, ale do tej pory myslalam ze nie mam owulacji (jak sie jeszcze nie obserwowalam), a w tym cyklu jak zobaczylam pozytywne testy i skok tempki to sie tak ucieszylam :), ze moze sie udac i tak bylam pozytywnie nastawiona :) a potem badanie krwii potwierdzilo owulke :) to juz w ogole bylam szczesliwa :) a teraz czuje te skurcze jak przed i w czasie @ mam i dlatego sie denerwuje juz, ze cykl stracony jednak :(

ja czekam do konca tyg i nie nastawiam sie na dzidziusia bo moge sie nie milo rozczarowac a tego nie chcemy bo 11 miesiecy staran to dlugi i ciezki okres:)woloe czekac chociaz sie strasznie dluzy ale dam rade jestem silna

Libra, samira lubią tę wiadomość

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny co tam u was?:)
    na tym forum jestem pierwszy raz:)
    Mam nadzieję,że będę częsciej ale szkoła i bardzo dużo nauki....
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png
    Dzisiaj mi wyznaczyło owulacje,jeszcze nigdy tak dużo nie podskoczyła:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 13:04

• agula Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide zaraz do pracy to sie moze oderwe troche od tych mysli, maia1991 mi sie tezten czas dluzy, my staramy sie 14 miesiecy, wiec wiem jak jest :)

zmykam juz, zajrze po pracy :)

maia1991, samira lubią tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula-a co za badania robiłaś i w którym dniu cyklu?
    cosik znów mi cytowanie nie działa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 13:11

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LuSiA:) wrote:
    Hej dziewczyny co tam u was?:)
    na tym forum jestem pierwszy raz:)
    Mam nadzieję,że będę częsciej ale szkoła i bardzo dużo nauki....
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png
    Dzisiaj mi wyznaczyło owulacje,jeszcze nigdy tak dużo nie podskoczyła:)

moim zdaniem jeszcze Ci przesunie na 15dc

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula wrote:
    ide zaraz do pracy to sie moze oderwe troche od tych mysli, maia1991 mi sie tezten czas dluzy, my staramy sie 14 miesiecy, wiec wiem jak jest :)

zmykam juz, zajrze po pracy :)

no wlasnie my to rozumiemy najgorzsze jest jak @ przyjdzie to sie znowu zalamie:(musze tez jakos oderwac sie od tych mysli i jakos to leci:)milej pracy zycze:)

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ