LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokamiEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
dziewczynyyyyyy!!! trochę optymizmu dopóki @ do was nie przylazła, to nic straconego moja już powoli się pakuje i zobaczymy co przyniesie nowy cykl...
Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami
jeszcze nic nie wiadomo... trzeba czekać...
ale skurczy juz dostaje tak jak na @ wiec na nic sie juz nie nastawiamEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyagula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami
ale skurczy juz dostaje tak jak na @ wiec na nic sie juz nie nastawiam
bardzo dobrze piszesz:) na nic się nie nastawiaj:) ani na fasolkę ani na @ tylko czekaj na rozwój wydarzeń:* a my poczekamy z Tobąagula, gocha04, samira lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami
bardzo dobrze piszesz:) na nic się nie nastawiaj:) ani na fasolkę ani na @ tylko czekaj na rozwój wydarzeń:* a my poczekamy z Tobą
dzieki Librus, ale tak szczerze to juz mnie smutek i zlosc ogarnia no nic w lutym wezmiemy sie znowu do roboty, miesiac zakochanych i moje urodziny musi sie udacLibra, samira lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyagula wrote:Libra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami
bardzo dobrze piszesz:) na nic się nie nastawiaj:) ani na fasolkę ani na @ tylko czekaj na rozwój wydarzeń:* a my poczekamy z Tobą
dzieki Librus, ale tak szczerze to juz mnie smutek i zlosc ogarnia no nic w lutym wezmiemy sie znowu do roboty, miesiac zakochanych i moje urodziny musi sie udac
wiem, rozumiem... tez miewałam takie fazy... teraz mam raczej okres zobojętnienia przed @... lepsze to bo jak już przychodzi @, to jakoś nie popadam w depresję... aż sama sobie się dziwię a do tego raczej mam szybko owulkę, więc muszę pozytywnie się nastrajać do staranek:)agula lubi tę wiadomość
-
a ja czekam cierpliwie do konca tygodnia i wtedy robie tescik nie nastawiam sie na fasolke bo raz mi sie @ spozniala 2 dni i dostalam ja niestety a juz sie cieszylam ze to moj dzidzius teraz tylko czekam do konca tyg a jesli @ nie przyjdzie robie tescik i zapisuje sie do ginka:)
-
Libra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami
dzieki Librus, ale tak szczerze to juz mnie smutek i zlosc ogarnia no nic w lutym wezmiemy sie znowu do roboty, miesiac zakochanych i moje urodziny musi sie udac
wiem, rozumiem... tez miewałam takie fazy... teraz mam raczej okres zobojętnienia przed @... lepsze to bo jak już przychodzi @, to jakoś nie popadam w depresję... aż sama sobie się dziwię a do tego raczej mam szybko owulkę, więc muszę pozytywnie się nastrajać do staranek:)
postaram sie nie nakrecac, ale do tej pory myslalam ze nie mam owulacji (jak sie jeszcze nie obserwowalam), a w tym cyklu jak zobaczylam pozytywne testy i skok tempki to sie tak ucieszylam , ze moze sie udac i tak bylam pozytywnie nastawiona a potem badanie krwii potwierdzilo owulke to juz w ogole bylam szczesliwa a teraz czuje te skurcze jak przed i w czasie @ mam i dlatego sie denerwuje juz, ze cykl stracony jednakEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:Libra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny ja juz chyba tez moge sie dopisac do lutowych staranek. czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami
wiem, rozumiem... tez miewałam takie fazy... teraz mam raczej okres zobojętnienia przed @... lepsze to bo jak już przychodzi @, to jakoś nie popadam w depresję... aż sama sobie się dziwię a do tego raczej mam szybko owulkę, więc muszę pozytywnie się nastrajać do staranek:)
postaram sie nie nakrecac, ale do tej pory myslalam ze nie mam owulacji (jak sie jeszcze nie obserwowalam), a w tym cyklu jak zobaczylam pozytywne testy i skok tempki to sie tak ucieszylam , ze moze sie udac i tak bylam pozytywnie nastawiona a potem badanie krwii potwierdzilo owulke to juz w ogole bylam szczesliwa a teraz czuje te skurcze jak przed i w czasie @ mam i dlatego sie denerwuje juz, ze cykl stracony jednak
ja czekam do konca tyg i nie nastawiam sie na dzidziusia bo moge sie nie milo rozczarowac a tego nie chcemy bo 11 miesiecy staran to dlugi i ciezki okres:)woloe czekac chociaz sie strasznie dluzy ale dam rade jestem silnaLibra, samira lubią tę wiadomość
-
ide zaraz do pracy to sie moze oderwe troche od tych mysli, maia1991 mi sie tezten czas dluzy, my staramy sie 14 miesiecy, wiec wiem jak jest
zmykam juz, zajrze po pracymaia1991, samira lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:
moim zdaniem jeszcze Ci przesunie na 15dc -
agula wrote:ide zaraz do pracy to sie moze oderwe troche od tych mysli, maia1991 mi sie tezten czas dluzy, my staramy sie 14 miesiecy, wiec wiem jak jest
zmykam juz, zajrze po pracy
no wlasnie my to rozumiemy najgorzsze jest jak @ przyjdzie to sie znowu zalamie:(musze tez jakos oderwac sie od tych mysli i jakos to leci:)milej pracy zycze:)