X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
Odpowiedz

LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    samirka, a Ty masz w końcu dziś ta wizyte u gina ???

byłam w piątek tak jak pisałam i mam przyjść 8.02 i nie wiem co robić,czy mam brać teraz CLO od 5dc czy poczekać do tej wizyty ...

a to ty nie wiesz pisałam o tym i to sporo i pod poprzednim wykresem tez ..

Meginka lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się też przenoszę na luty, bo owulki nawet w styczniu nie miałam (tak wynika z temp) i czekam na zakończenie tego pokręconego cyklu.

Samirka mój ulubiony kwiat masz w miniaturce:) idź sprawdź o co cho z tym twoim @, bo to jak dla mnie dziwne, że najpierw mówi, że masz owulke, a później @.

samira lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:

byłam w piątek tak jak pisałam i mam przyjść 8.02 i nie wiem co robić,czy mam brać teraz CLO od 5dc czy poczekać do tej wizyty ...

wiem wiem , śledzę forum cały czas i czytałam że byłaś u gin, ale miałaś mieć też wizytę na dzisiaj więc trochę się pogubiłam :)No a z tym Clo to właśnie nie wiadomo, jak nie jesteś pewna to może się wstrzymaj z braniem...

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział że zanim zaczne brac clo to mam zrobic bete dla pewnosci że nie jestem w ciazy

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    samira wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:

wiem wiem , śledzę forum cały czas i czytałam że byłaś u gin, ale miałaś mieć też wizytę na dzisiaj więc trochę się pogubiłam :)No a z tym Clo to właśnie nie wiadomo, jak nie jesteś pewna to może się wstrzymaj z braniem...

przesunęłam właśnie z dzisiaj na ten piątek co minął a teraz tez mam przyjść w piątek bo kazała po tygodniu zobaczyć czy pękł któryś !? idę na 17:00 ale się zdiwi jak jej powiem o domniemanej @ :O

• Meginka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    samira wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:

przesunęłam właśnie z dzisiaj na ten piątek co minął a teraz tez mam przyjść w piątek bo kazała po tygodniu zobaczyć czy pękł któryś !? idę na 17:00 ale się zdiwi jak jej powiem o domniemanej @ :O

aaaaa no teraz już rozumiem :) Tylko to krwawienie nie wiadomo czy to @ czy co?? Nie wiadomo jak to traktować, a gin na pewno się zdziwi... oj ta nasza kobieca natura.. czasem płata niezłe figle ;)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    ja się też przenoszę na luty, bo owulki nawet w styczniu nie miałam (tak wynika z temp) i czekam na zakończenie tego pokręconego cyklu.

Samirka mój ulubiony kwiat masz w miniaturce:) idź sprawdź o co cho z tym twoim @, bo to jak dla mnie dziwne, że najpierw mówi, że masz owulke, a później @.

aaa to nie kwiat a słoneczko ale prawda podobny bardzo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2013, 15:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł:) dopisuje się do lutowych starań:)

Meginka, Muska, samira, Malvinka lubią tę wiadomość

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny byłam u gina. Zaskoczył mnie, bo sam zapytał o wykresy :) Nie miałam wydrukowanych, więc zalogowałam się u niego na kompie na nasze ovu :)

Jutro w każdym razie USG, dostałam też luteinę (2x2 dopochwowo od 16 do 25 dc przez 3 miechy, jak myślicie?) i zalecił badanie nasienia M. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :)

A teraz musze jeszcze troche popracować! Buziaki kochane!

samira, Libra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvinka wrote:
    A ja dziewczyny byłam u gina. Zaskoczył mnie, bo sam zapytał o wykresy :) Nie miałam wydrukowanych, więc zalogowałam się u niego na kompie na nasze ovu :)

Jutro w każdym razie USG, dostałam też luteinę (2x2 dopochwowo od 16 do 25 dc przez 3 miechy, jak myślicie?) i zalecił badanie nasienia M. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :)

A teraz musze jeszcze troche popracować! Buziaki kochane!

sam zapytał? wow

Malvinka lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jakiś konkretny lekarz !! :)

Malvinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    heloł:) dopisuje się do lutowych starań:)

witamy :)

Libra lubi tę wiadomość

• MałaMi83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie już po lutowych staraniach... ovu nie ma i nie będzie (zawsze mam w 14 dniu a tu nic) i wszystko przez przeziębienie:( to jest pech :(

3jgxw1d38c6jwcsz.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy luteina wywołuje jakieś skutki uboczne??? Ja mam teraz strasznie silne krwawienie, masakra, jak nigdy. I pomyślałam, że to może właśnie po tej lutce...

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    dziewczyny, czy luteina wywołuje jakieś skutki uboczne??? Ja mam teraz strasznie silne krwawienie, masakra, jak nigdy. I pomyślałam, że to może właśnie po tej lutce...

luteina - Możliwe skutki uboczne: W pojedynczych przypadkach opisywano senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, stany depresyjne, ból i zawroty głowy. Może wystąpić lub nasilić się występująca wcześniej depresja. Rzadko mogą wystąpić nieprawidłowe krwawienia z narządu rodnego, brak miesiączki, zaczerwienienie skóry, trądzik, reakcje nadwrażliwości. Progesteron może powodować zwiększenie lub zmniejszenie masy ciała.

• mindusia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    mindusia wrote:
    Muska, annab, martuska507 obyście miały rację z tym wykresem ja na razie cicho siedze nic nie mówię, wole sobie wmówić że nic z tego nie wyjdzie i być potem mile zaskoczoną. 3 nieudane cykle dały mi popalić, więc teraz siedzę cicho i czekam na dalszy rozwój sytuacji. Gdzieś tam w srodku nadzieja się tli, ale wole czekać co dalszy rozwój sytuacji przyniesie.

Mindusia wygląda naprawde dobrze. Dzisiaj znowu w góre. Kiedy zamierzasz jakie test robić?
    Trzymam kciuki.

Muska trzymaj kciuki do końca. Nie wiem kiedy będe testować w sumie do dnia spodziewanej @ mam 4 dni zakładając 28 cykl +/- jeden dzień. Wiec jeśli do nd by @ nie przylazła to dopiero jak coś zatestuje w poniedziałek najwcześniej. Nie widzę sensu testować się wcześniej a czasami i w dniu spodziewanej @ testy potrafią wyjść negatywne.

Mam takie głupie wrażenie że im bliżej @ będzie to tempka będzie spadać w dół. Zobaczymy obym to ja się myliła a wy babeczki miałyście racje

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • Malvinka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi83 wrote:
    A u mnie już po lutowych staraniach... ovu nie ma i nie będzie (zawsze mam w 14 dniu a tu nic) i wszystko przez przeziębienie:( to jest pech :(

Poczekaj Mała. Może tylko przez to przeziębienie przesunęła Ci się ovu i jeszcze będzize?

• Aga11 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie dziś @ zawitała :( i wszystko od początku trza zaczynać. Czyli witamy w lutowych staraniach. Choć u mnie już zapał nie taki jak na początku :(

mindusia lubi tę wiadomość

• michaela Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvinka mam podobnie przepisana Luteine na 3 cykle. Właśnie skończyłam pierwsza dawke i czekam.:) Podobno po odstawieniu @ przychodzi i 3 dni po terminie, oczywiscie zanim trafiłam na taka inf juz zdążyłam sie zacząć zastanawiac czy cos sie czasem nie zmieniło? :D

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• mindusia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga11 wrote:
    do mnie dziś @ zawitała :( i wszystko od początku trza zaczynać. Czyli witamy w lutowych staraniach. Choć u mnie już zapał nie taki jak na początku :(

to zupełnie tak jak u mnie. U mnie zapał juz z każdym cyklem coraz mniejszy.
    Można wiedzieć jak długo już się staracie?

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ