LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brava wrote:ja dostalam dzis okres -2 dni przed terminem-wiec przynajmniej nie bylo zludnych nadziei!
Ja dostałąm 2 dni po. Lipa! Już gdzieś tam w podświadomości była kiełkująca fasolka...
Dołączam do lutowych starań i zaklepuję fasolkę.
aguś82, Brava lubią tę wiadomość
-
annab wrote:od 3 dni boli mnie brzuch, tak jakby mi ktoś od środka wbijał igły. pierwszy raz tak mam:/nie przyjemne uczucie... czy któraś z Was po owulacji też miała takie objawy?i co one mogą oznaczać?
Hej annab,
ja miałam podobnie. Właśnie ten styczniowy cykl był cały jakiś dziwny i nienormalny. Przez te dziwne pobolewania brzucha po ovu wkręciłam sobie że to może fasolka. Czasem kłuło nieco dłużej, czasem zakłuło pojedyńczo.
Dzisiaj się już wszystko wyjaśniło, bo przyszła @. -
Kibicuję wszystkim lutowym staraczkom, mam nadzieję, że to właśnie teraz nam się uda:) ale ten miesiąc chce spróbować inaczej...bez mierzenia, bez wykresu i stresu, jak dotąd mi się to udaje:) ( dziś 8 dc) i po cichutku mam nadzieję, że może się uda, jeśli nie, to chyba pójdziemy do klinik, żeby rzetelnie zdiagnozowali problem...powodzenia z całego serducha!!!!
iśka, mindusia, aniczka lubią tę wiadomość
-
Nina wrote:Kibicuję wszystkim lutowym staraczkom, mam nadzieję, że to właśnie teraz nam się uda:) ale ten miesiąc chce spróbować inaczej...bez mierzenia, bez wykresu i stresu, jak dotąd mi się to udaje:) ( dziś 8 dc) i po cichutku mam nadzieję, że może się uda, jeśli nie, to chyba pójdziemy do klinik, żeby rzetelnie zdiagnozowali problem...powodzenia z całego serducha!!!!
Nina może akurat się uda, trzeba próbować na różne sposobyNina lubi tę wiadomość
-
no ja oficjalnie tez mogę dołączyć, bo właśnie dostałam plamienia, które zaraz przerodzi się w @, zaczynam nowy cykl, pierwszy z CLO
aniczka, mindusia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja chyba dzis mogę spokojnie się do was dopisać , niestety temperatura dzis spadla i tylko czekac na @ za bardzo sie nastaiwlam na ten cykl i teraz mam rozczarowanie w lutym obiecuje sobie nie mierzyc temp jak wyznaczy mi ovulację, pozdraiwm wszystkie lutowe staraczki, buziakihttps://www.maluchy.pl/li-68662.png
-
Witajcie!! Do ostatnich chwil miałam nadzieję na CUD, ale nic z tego nie wyszło... pełna nowej nadziei od dziś dołączam do lutowych starań!! i życzę wszystkim POWODZENIA[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
AGA 30 wrote:Zapraszam wszystkie co styczniowe starania kończą i Te co jeszcze w lutym na starania wyruszają !!
Tak jak ja walczyć zamierzają !!!!
hey wszystkim ja chcialabym powiedziec ze staram sie juz 11 miesiecy i nic co miesiac to samo miesiaczka:((( -
Działamy baby!
Oświadczam, że mam przeczucie i ten miesiąc będzie obfitował w fasolki!
Tak poza tym to większość właśnie ma okres, także i ovu będzie w podobnych terminach, no a potem same ciąże.
Tak ma być.
To teraz cierpliwie czekamy na ovu...moniaak, aniczka, aguś82 lubią tę wiadomość
-
Celowałam w październikowe dziecko, ale musze zacząć od nowa. WItam