LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ok, to ja czekam do niedzieli i się dołączę. Ja na ten cykl nie robię sobie raczej nadziei, bo chorowałam trochę i mało przytulanek było, teraz jeszcze bardziej się rozchorowałam, chyba tamtego nie doleczyłam. Ale na pewno lutowy cykl przyniesie fasolinki mam nadzieje że na moje urodziny w marcu już ujrzę 2 kreseczki i Wam dziewuszki też tego życzę
agaciaz lubi tę wiadomość
-
Witam, i ja rowniez dolaczam sie. Ogolnie bedzie to juz ok pol roku staran, z bromergonem i duphastonem wlaczajac. Teraz czeka mnie kolejne sprawdzenie prolaktyny, no i jak sie uda droznosc jajowodow (hsg),pozdrawiam wszystkie Staraczki Badzmy dobrej mysli, a moze w tym m-cu wreszcie Nam sie poszczesci
iśka lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:Olena wrote:Przeczucie mi mówi, że niedługo do Was dołączę.
To jest twój 16 dzień cyklu czemu tak pesymistycznie?głowa do góry moze sie uda:)
Mało staranek było przed ovu, tak jakoś wyszło, zmęczenie itp. Poza tym wciąż wysokie tsh. Za tydzień kontrola u endo czy spadło. Dzięki za wsparcie, serio to ja sie nigdy nie poddajęann2224 lubi tę wiadomość
-
@ już się pakuje i zycze jej długiej podrozy.. I mam nadzieje ze wszystko zabrala bo tak szybko niech nie wraca!!!! No i się zaczynają ciekawe dni pomiaru i obserwacji a przede wszystkim igraszek:-0)
Pozdrawiam serdecznie i trzymam za nas kciuki!!!Effcia28, moni_c, ann2224, Malvinka lubią tę wiadomość