LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie dziewczyny witam serdecznie! Mam nadzieję, że sobie tutaj fajnie pogadamy przez ten miesiąc. A potem przekształcimy wątek na ciężarówki
Mała - zaznaczasz na wykresie śluz relatywnie najlepszej jakości. Śluz wodnisty i rozciągliwy są śluzami najbardziej płodnymi, oba tak samo dobrymi. Pewnie teraz tempka już pójdzie w górę i dzisiejszy dzień będzie pierwszym dniem fazy lutealnej.
Dziewczyny, no to jeszcze zróbmy naszą lutową tabelkę Dopisujcie się chronologicznie terminem testowania. Ja zaczynam
Malvinka..................5cs.....................16.02Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 08:32
Mała lubi tę wiadomość
-
Malvinka wrote:Wszystkie dziewczyny witam serdecznie! Mam nadzieję, że sobie tutaj fajnie pogadamy przez ten miesiąc. A potem przekształcimy wątek na ciężarówki
Mała - zaznaczasz na wykresie śluz relatywnie najlepszej jakości. Śluz wodnisty i rozciągliwy są śluzami najbardziej płodnymi, oba tak samo dobrymi. Pewnie teraz tempka już pójdzie w górę i dzisiejszy dzień będzie pierwszym dniem fazy lutealnej.
Dziewczyny, no to jeszcze zróbmy naszą lutową tabelkę Dopisujcie się chronologicznie terminem testowania. Ja zaczynam
Malvinka..................5cs.....................16.02
O dzięki. Ja mam nadzieję Ale trudno mi się połapać, wydaje mi się, że wczoraj był wodnisty, choć takowego nie umie rozpoznać, tylko no czułam...;-/ hmm Rozciągliwy był napewno, ale strasznie, ze się tak wyrażę, jak napisałam, było mokro. Dziś już mniej, jeszcze nic nie widzę, a po przytulankach nie wiem, czy to śluz czy ......
W tamtym miesiącu mierzyłam w cały świat, wiec w sumie to jest taki typowy 1 wszy wykres z tempką normalnie mierzoną... -
no to dziewczyny, ja już na bank się dopisuję do lutowych starań, bo byłam u gina i ten cykl był bezowulacyjny. Z resztą opisałam swój przypadek w styczniowych staraniach. Zaczynam starania z CLO
-
Ja też do Was dołączam - co prawda u mnie cykl in vitro - więc nic nie mogę mierzyć i przewidywać, ale wciąż mam nadzieję, że może się uda - serce tak - rozum nie - walczą ze sobą okropnie
-
ja też zapisuje się na lutowe staranka, niestety test negatywny i dzisiaj mam strasznego doła bo coś przeczuwam, że nieszybko zobacze dwie kreski. płakać mi się chce. bedzie to mój 5 cykl starań wiem, że jest to niedługo, ale dzidzie chciałam już mieć wcześniej choć wiecie jak to jest - znalezienia pracy, jeszcze doszła przeprowadzka 0 poprostu unormowanie sobie życia.
-
ja w tym miesiącu mam zamiar wybrać się do innego jeszcze gin., żeby zobaczyć co on powie i chciałam bym zrobić sobie badanie SIS, podobno bardzo podobne do HSG, różni się tym, że mniej bolesne i odrazu na usg widać czy są drożne jajowody, a u mnie to może być z tym problem gdyż kilka lat temu miałam cięzkie zapalenie przydatków, które moja była zajebista pani gin. nie zauważyła dopiero gdy pojechałam z bólem do specjalisty z poznania to powiedział i zresztą na monitorze pokazał , że mam straszne zapalenie przydatków aż krwawiące rany. możliwe, że tam się potworzyły jakieś zrosty bo niewiadomo ile z tym cholerstwem chodziłam. dlatego chciałabym najpóżniej w marcu zrobić sobie to badanie i wyelimninować kolejną rzecz. badanie kosztuje 300 więc nie jest aż tak drogie a przynajmniej będe spokojniejsza
-
Meginka wrote:no to dziewczyny, ja już na bank się dopisuję do lutowych starań, bo byłam u gina i ten cykl był bezowulacyjny. Z resztą opisałam swój przypadek w styczniowych staraniach. Zaczynam starania z CLO
to tak jak ja też pierwszy cykl z clo biore już 5 dni i wmniare oki sie czuje poza bólem głowy:) -
nick nieaktualnyann2224 wrote:Meginka wrote:no to dziewczyny, ja już na bank się dopisuję do lutowych starań, bo byłam u gina i ten cykl był bezowulacyjny. Z resztą opisałam swój przypadek w styczniowych staraniach. Zaczynam starania z CLO
to tak jak ja też pierwszy cykl z clo biore już 5 dni i wmniare oki sie czuje poza bólem głowy:)
No ja dziewczynki w lutym pojadę 4 cykl na clo w tym cyklu pauza bo chłopa nie ma więc nie brałam!!!
Trzymam za was wszystkie kciuki!!! -
ja w tym cyklu zaczynam pić cudowne zioła ojca sroki i zaczynam brać macę i dużo,dużo wody (mam z tym problem tylko 3 szklanki płynów piję dziennie)na śluzik. wiesiołek i siemie zbytnio nie pomagały - zażywane trzy cykle. no i ja też zaklepuje jedną fasolinkę dla mnie