X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
Odpowiedz

LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)

Oceń ten wątek:
  • popiołka Nowa

Wysłany: 23 stycznia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej przyjmijcie mnie do swojego grona :)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• Brava Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heka dziewczyny, jestem tu nowa. styczniowe starania na nic :( wiec jest nadzieja na luty :)

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • Aga11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 stycznia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja też bym chciała dołączyć jakby odpukać w styczniu się nie udało :)

• MałaMi83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do walczących w lutym:) Motto: w końcu musi się udać!

Libra lubi tę wiadomość

3jgxw1d38c6jwcsz.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luty dziewczyny mam nadzieje że tym razem nam sie uda:)

event.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    ja jakoś mam przeczucie że w tym cyklu tez się nie uda, więc poczekam do końca miesiąca i do ciebie dołączę :)

Ja się podpisuję pod Meginką, ale jeszcze nie dopisuję :-) Choć też mam takie przeczucie :-(

• Mała Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zerknijcie na mój wykres- notatki, Ja chyba nadal nie łapę śluzu itd, co myślicie???

90cf747de3aa410208f6f1b5fa8a7bde.png

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie dziewczyny witam serdecznie! Mam nadzieję, że sobie tutaj fajnie pogadamy przez ten miesiąc. A potem przekształcimy wątek na ciężarówki ;)

Mała - zaznaczasz na wykresie śluz relatywnie najlepszej jakości. Śluz wodnisty i rozciągliwy są śluzami najbardziej płodnymi, oba tak samo dobrymi. Pewnie teraz tempka już pójdzie w górę i dzisiejszy dzień będzie pierwszym dniem fazy lutealnej.

Dziewczyny, no to jeszcze zróbmy naszą lutową tabelkę :) Dopisujcie się chronologicznie terminem testowania. Ja zaczynam :)

Malvinka..................5cs.....................16.02

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 08:32

Mała lubi tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvinka wrote:
    Wszystkie dziewczyny witam serdecznie! Mam nadzieję, że sobie tutaj fajnie pogadamy przez ten miesiąc. A potem przekształcimy wątek na ciężarówki ;)

Mała - zaznaczasz na wykresie śluz relatywnie najlepszej jakości. Śluz wodnisty i rozciągliwy są śluzami najbardziej płodnymi, oba tak samo dobrymi. Pewnie teraz tempka już pójdzie w górę i dzisiejszy dzień będzie pierwszym dniem fazy lutealnej.

Dziewczyny, no to jeszcze zróbmy naszą lutową tabelkę :) Dopisujcie się chronologicznie terminem testowania. Ja zaczynam :)

Malvinka..................5cs.....................16.02

O dzięki. Ja mam nadzieję:) Ale trudno mi się połapać, wydaje mi się, że wczoraj był wodnisty, choć takowego nie umie rozpoznać, tylko no czułam...;-/ hmm :-) Rozciągliwy był napewno, ale strasznie, ze się tak wyrażę, jak napisałam, było mokro. Dziś już mniej, jeszcze nic nie widzę, a po przytulankach nie wiem, czy to śluz czy ...:-)...
    W tamtym miesiącu mierzyłam w cały świat, wiec w sumie to jest taki typowy 1 wszy wykres z tempką normalnie mierzoną...

• Meginka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dziewczyny, ja już na bank się dopisuję do lutowych starań, bo byłam u gina i ten cykl był bezowulacyjny. Z resztą opisałam swój przypadek w styczniowych staraniach. Zaczynam starania z CLO

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też do Was dołączam - co prawda u mnie cykl in vitro - więc nic nie mogę mierzyć i przewidywać, ale wciąż mam nadzieję, że może się uda - serce tak - rozum nie - walczą ze sobą okropnie

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Malvinka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny!!!

• darijka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zapisuje się na lutowe staranka, niestety test negatywny i dzisiaj mam strasznego doła bo coś przeczuwam, że nieszybko zobacze dwie kreski. płakać mi się chce. bedzie to mój 5 cykl starań wiem, że jest to niedługo, ale dzidzie chciałam już mieć wcześniej choć wiecie jak to jest - znalezienia pracy, jeszcze doszła przeprowadzka 0 poprostu unormowanie sobie życia.

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • darijka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym miesiącu mam zamiar wybrać się do innego jeszcze gin., żeby zobaczyć co on powie i chciałam bym zrobić sobie badanie SIS, podobno bardzo podobne do HSG, różni się tym, że mniej bolesne i odrazu na usg widać czy są drożne jajowody, a u mnie to może być z tym problem gdyż kilka lat temu miałam cięzkie zapalenie przydatków, które moja była zajebista pani gin. nie zauważyła dopiero gdy pojechałam z bólem do specjalisty z poznania to powiedział i zresztą na monitorze pokazał , że mam straszne zapalenie przydatków aż krwawiące rany. możliwe, że tam się potworzyły jakieś zrosty bo niewiadomo ile z tym cholerstwem chodziłam. dlatego chciałabym najpóżniej w marcu zrobić sobie to badanie i wyelimninować kolejną rzecz. badanie kosztuje 300 więc nie jest aż tak drogie a przynajmniej będe spokojniejsza

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dopisujcie się do tabelki :)

@darijka - nie dołuj się. Jak mam przeczucie, że nasz lutowy wątek będzie obfitował w fasolki ;)

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    no to dziewczyny, ja już na bank się dopisuję do lutowych starań, bo byłam u gina i ten cykl był bezowulacyjny. Z resztą opisałam swój przypadek w styczniowych staraniach. Zaczynam starania z CLO

to tak jak ja też pierwszy cykl z clo biore już 5 dni i wmniare oki sie czuje poza bólem głowy:)

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Meginka wrote:

to tak jak ja też pierwszy cykl z clo biore już 5 dni i wmniare oki sie czuje poza bólem głowy:)

No ja dziewczynki w lutym pojadę 4 cykl na clo w tym cyklu pauza bo chłopa nie ma więc nie brałam!!!
    Trzymam za was wszystkie kciuki!!!:-)

• darijka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym cyklu zaczynam pić cudowne zioła ojca sroki i zaczynam brać macę i dużo,dużo wody (mam z tym problem tylko 3 szklanki płynów piję dziennie)na śluzik. wiesiołek i siemie zbytnio nie pomagały - zażywane trzy cykle. no i ja też zaklepuje jedną fasolinkę dla mnie

• Nina Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja również dołączam do Was:) ale nie chce w tym miesiącu mierzyć twmp, prowadzić wykresu itd....co ma byc to bedzie:) ale z Wami chętnie się podzielę spostrzeżeniami, życzę nam wszystkim lutowych fasolek:)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobiety z wyznaczonym celem w tym miesiącu!!! Ja roniez zaczynam nowy cykl. Jestem z Wami a Wy badzcie ze mna, trzeba się wspierać i nie poddawac! Trzymam kciuki byle do owulki:-)))

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ