LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
dwa testy negatywne,więc już na pewno przez ten miesiąc zagoszcze z wami. dzisiaj mija 6 dzień od odstawienia dupka a @ brak mam 32 dzień cyklu, nie wiecie dziewczyny co może być powodem tak długiego czekania na @ po dupku, troche mnie to martwi tymbardziej, że moje okresy od 4 miesięcy wygladają jak 5 dniowe plamienia raz większe raz mniejsze.
-
moni_c wrote:
A dlaczego akurat "skorpionka"? -
Witajcie, wlasnie dolaczylam do waszego forum , staramy sie z mezem 9 miesiecy o 2gie dziecko, z pierwszym tez troche nam zeszlo. Zycze wszystkim staraczkom powodzenia w tym miesiacu zakochanych
Libra lubi tę wiadomość
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
agaciaz, Lucyz ja tak staram się od tego cyklu. też sobie obiecywałam ze definitywny koniec z pomiarami tempki itp, ale wytrzymałam jak na razie jeden cykl teraz robię w tym cyklu bardziej dla siebie, po to żeby wiedzieć czy owulka w ogóle miała miejsce. Najlepiej jest wrzucić na luz, mimo iż to bardzo trudne ale przynajmniej się tyle nie myśli i się tyle nie nakręca.
Amicizia, kciuki to się zawsze przydadzą. oby nas było jak najwięcejAmicizia lubi tę wiadomość
-
widze że na luty dużo staraczek dołączyło... powodzenia dziewczynki!!!
ja jestem w końcówce cyklu. niebawem powinnam mieć @. ale jak nie będe miała to się wcale nie obrażę to czekanie mnie dobija... siedze tylko i wpatruje się w wykres... wydaje mi się że od następnego tyg do was dołączę, choć mam cichą nadzieje że tym razem będzie +mindusia lubi tę wiadomość
AnnaB -
od 3 dni boli mnie brzuch, tak jakby mi ktoś od środka wbijał igły. pierwszy raz tak mam:/nie przyjemne uczucie... czy któraś z Was po owulacji też miała takie objawy?i co one mogą oznaczać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 12:59
AnnaB -
annab wrote:widze że na luty dużo staraczek dołączyło... powodzenia dziewczynki!!!
ja jestem w końcówce cyklu. niebawem powinnam mieć @. ale jak nie będe miała to się wcale nie obrażę to czekanie mnie dobija... siedze tylko i wpatruje się w wykres... wydaje mi się że od następnego tyg do was dołączę, choć mam cichą nadzieje że tym razem będzie +
annab to zupełnie jakbym o sobie czytała, zwłaszcza z tym wykresem.
Serce mówi co innego rozum co innego. Nie mniej jednak życzę powodzenia.
moni_c może to i jest jakaś myśl, może ja zrobie podobnie w lutym jak teraz w tym cyklu nic nie wyjdzie. Zobaczymy