LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Działamy baby!
Oświadczam, że mam przeczucie i ten miesiąc będzie obfitował w fasolki!
Tak poza tym to większość właśnie ma okres, także i ovu będzie w podobnych terminach, no a potem same ciąże.
Tak ma być.
To teraz cierpliwie czekamy na ovu...
Jak już wyżej pisałam w styczniu niestety się nie udało, w lutym działamy dzis jeszcze hormony poszłam zbadać za tydzxień wizyta u ginekolog i zobaczymy moze sie uda!!pozdrawiam i 3 mam kciuki za nas wszystkiehttps://www.maluchy.pl/li-68662.png -
Dziewczyny, masakra!
Byłam u rodziców i wlazłam na wagę. 4 kg więcej od świąt Aż niemożliwe.... Nigdy jeszcze tyle nie ważyłam... Tak więc biorę się za siebie, zrzucić trochę trzeba. I przed ciążą i przed ślubem A od wczoraj mnie jeszcze katar męczy. Czas umieraćsamira lubi tę wiadomość
-
Muska, annab, martuska507 obyście miały rację z tym wykresem ja na razie cicho siedze nic nie mówię, wole sobie wmówić że nic z tego nie wyjdzie i być potem mile zaskoczoną. 3 nieudane cykle dały mi popalić, więc teraz siedzę cicho i czekam na dalszy rozwój sytuacji. Gdzieś tam w srodku nadzieja się tli, ale wole czekać co dalszy rozwój sytuacji przyniesie.
Muska, aguś82, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EmiliaWSK wrote:ann2224 wrote:A ja patrząc na ten mój wykres zaczynam sie stresowac
Zobaczysz, jutro temp pięknie skoczy :*
Może i tak ale po środowym monitoringu niby owulacje powinnam miec w piątek lub sobote a tu na wykresie jej nie ma musze czekac do wieczora wtedy sie pokarze czy była:( -
mindusia wrote:Muska, annab, martuska507 obyście miały rację z tym wykresem ja na razie cicho siedze nic nie mówię, wole sobie wmówić że nic z tego nie wyjdzie i być potem mile zaskoczoną. 3 nieudane cykle dały mi popalić, więc teraz siedzę cicho i czekam na dalszy rozwój sytuacji. Gdzieś tam w srodku nadzieja się tli, ale wole czekać co dalszy rozwój sytuacji przyniesie.
Mindusia wygląda naprawde dobrze. Dzisiaj znowu w góre. Kiedy zamierzasz jakie test robić?
Trzymam kciuki. -
ann2224 wrote:EmiliaWSK wrote:ann2224 wrote:A ja patrząc na ten mój wykres zaczynam sie stresowac
Może i tak ale po środowym monitoringu niby owulacje powinnam miec w piątek lub sobote a tu na wykresie jej nie ma musze czekac do wieczora wtedy sie pokarze czy była:(
ann nie przejmuj sie, mi na wykresie owulke wyznaczyli dopiero po 4 dniachann2224 lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:ann2224 wrote:EmiliaWSK wrote:ann2224 wrote:A ja patrząc na ten mój wykres zaczynam sie stresowac
Może i tak ale po środowym monitoringu niby owulacje powinnam miec w piątek lub sobote a tu na wykresie jej nie ma musze czekac do wieczora wtedy sie pokarze czy była:(
ann nie przejmuj sie, mi na wykresie owulke wyznaczyli dopiero po 4 dniach
Staram sie nie przejmowac ale trudno to zrobic musze poczekac do wieczora na monitoring czy pecherzyk pekł -
nick nieaktualnyEmiliaWSK wrote:Witajcie lutowa, gotowa! w tym miesiącu juz napewno musi sie udać
witam !!
a co tak image zmieniłaś :d
chyba się czas tu przyłączyć,chociaż nadal nie wiem co kaman ??
a ty kochana przynajmniej masz już @ i jak coś jedziemy razem ,jeden dzien różnicy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2013, 13:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny