LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
mindusia wrote:No i ja tez dołączam do wątku już oficjalnie. Niestety @ przylazła. Rano zaczął mnie brzuch pobolewać jak na @ więc już wiedziałam co się święci.
Dzięki ze trzymałyście za mnie tak kciuki
ojj.. a taki piekny wykres mialasmindusia lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
no właśnie, Twój wykresik był taki ładny, że wszystkie myślałyśmy, że coś się kroi...a to wredny małpiszon!
No cóż może w tych lutowych staraniach nam się udasamira, mindusia, maia1991 lubią tę wiadomość
-
to dopisuję się i ja mam nadzieje ze w tym miesiacu uda nam sie wstrzelic w odpowiedni czas
samira, maia1991 lubią tę wiadomość
-
agula, Meginka z początku ładnie ten wykres wyglądał, ale ja czułam że jak tempka spadnie to będzie znaczyło tylko jedno @. Ja tak z reguły mam że przed @ tempka mi spada. Sama zastanawiam się w czym tkwi problem, że nam się nie udaje. W tym tyg wysyłam już męża na badanie.
teraz będzie już nasz 4 miesiąc starań a cykl 6 może tym razem już szczęśliwy. Zobaczymy -
Hej mi w tym miesiacu nie przyszla jeszcze @ mimo ze jej termin wypadl 06/02 nie wiem co jest grane. Robilam testy ciazowe ( kupila na alegro czulosc 10) ale one wychodza negatywnie? nie wiem co jest grane.... ?! Jesli dalej tak bedzie to pewnie wybiore sie do ginka
Pozdrawiam Wasmaia1991, mindusia, samira lubią tę wiadomość
(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
mindusia wrote:No i ja tez dołączam do wątku już oficjalnie. Niestety @ przylazła. Rano zaczął mnie brzuch pobolewać jak na @ więc już wiedziałam co się święci.
Dzięki ze trzymałyście za mnie tak kciuki
kochana spolczuje ci wiem co teraz czujesz ja tez to przeszlam:-(niestety... -
aniczka wrote:hej dziewczyny u mnie chyba plodne ida sluz i ochota na male co nieco wieksza niz zwykle wiec zabieram sie za wzmozone dzialania zyczcie mi powodzenia tak jak i ja wszystkim zycze pozdro
powodzenie zeby w tym miesiacu zaowocowala fasolka tak jak i u wszystkich dziewczyn starajacych sie w tym miesiacu pozdrawiam:-)samira, aniczka, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kookana1987 wrote:Hej mi w tym miesiacu nie przyszla jeszcze @ mimo ze jej termin wypadl 06/02 nie wiem co jest grane. Robilam testy ciazowe ( kupila na alegro czulosc 10) ale one wychodza negatywnie? nie wiem co jest grane.... ?! Jesli dalej tak bedzie to pewnie wybiore sie do ginka
Pozdrawiam Was
kookana1987 najlepiej zrób bete będziesz miała 100% pewności.
Ja ostatnimi czasy mam coraz mniej zaufania do testów ciążowych. Wiem że nie zawsze test ciążowy wykryje ciąże. Jesteś 3 dni po spodziewanej @ ja bym zrobiła jeszcze raz test a jak negatyw to bete. Trzymam kciuki
aniczka, maia1991 wam to fajnie ja niestety muszę jeszcze chwile poczekać.
Powodzenia w kolejnym cyklusamira, aniczka, maia1991 lubią tę wiadomość
-
mindusia wrote:kookana1987 wrote:Hej mi w tym miesiacu nie przyszla jeszcze @ mimo ze jej termin wypadl 06/02 nie wiem co jest grane. Robilam testy ciazowe ( kupila na alegro czulosc 10) ale one wychodza negatywnie? nie wiem co jest grane.... ?! Jesli dalej tak bedzie to pewnie wybiore sie do ginka
Pozdrawiam Was
kookana1987 najlepiej zrób bete będziesz miała 100% pewności.
Ja ostatnimi czasy mam coraz mniej zaufania do testów ciążowych. Wiem że nie zawsze test ciążowy wykryje ciąże. Jesteś 3 dni po spodziewanej @ ja bym zrobiła jeszcze raz test a jak negatyw to bete. Trzymam kciuki
aniczka, maia1991 wam to fajnie ja niestety muszę jeszcze chwile poczekać.
Powodzenia w kolejnym cyklu
j a ciebie rowniez trzymam kciuki zeby @ szybko odeszla od ciebie i zeby w tym miesicu u kazdej z nas zaowocowala fasolka:-*mindusia lubi tę wiadomość
-
Hej, zaczęłam w tym miesiącu po raz pierwszy mierzenie temperaury, pierwsze 2 dni mierzyłam jak mi się przypomniało, dziś zmierzyłam z rana przed wstaniem z łóżka, ale mierzyłam pod pachą...mozna mierzyc pod pachą termometrem elektronicznym?? Czy lepiej w buzi??
-
alexis z tego co wiem to najlepiej waginalnie, ale w buzi tez bedzie ok wazne, zeby mierzyc o tej samej porze, przed wstaniem z lozkaEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
alexis wrote:Hej, zaczęłam w tym miesiącu po raz pierwszy mierzenie temperaury, pierwsze 2 dni mierzyłam jak mi się przypomniało, dziś zmierzyłam z rana przed wstaniem z łóżka, ale mierzyłam pod pachą...mozna mierzyc pod pachą termometrem elektronicznym?? Czy lepiej w buzi??
ja mierze zawsze rano po przebudzeniu w ustach pod jezykiem czytalam ze nie mierzy sie pod pacha bo daje to falszywy wynik