LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć wszystkim, ja to już tak naprawdę powinnam na marzec się przenieść, bo i owulka i testowanko w marcu będzie:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Meginka wrote:ann2224 wrote:Meginka wrote:Hej dzieweczki Ale dziś poleniuchowałam... wstyd się przyznać ale dopiero pół godziny temu wstałam... ten ból podbrzusza tak mi dokucza że już nie wiem od czego to cholerstwo, nigdy tak nie miałam. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to może się wybiorę do gina. Chociaż nie wiem, może mnie wyśmieje że przychodzę z takimi błahostkami... Ten cykl jakiś dziwny jest...
jestes pzed ovu czy po?
no już raczej po, jeśli w ogóle była, bo nie robiłam testów owu ani monitoringu więc pewności nie mam, ale myślę, że była. Pozostaje czekać
Ale chociaż te jajniki już mnie tak nie bolą, no może troszkę.
A czemu pytasz??
bo to jest mój 1 cykl z clo i przes pierwsze dni tj do 15 bolały mnmie jajniki a od 16 cały czs piersi i podbrzusze a owulke miałam 10 dni po ostatniej clo a te bolesci to fasolka:)powodowała i nadal powoduje:)_ -
ann2224 wrote:Meginka wrote:ann2224 wrote:Meginka wrote:Hej dzieweczki Ale dziś poleniuchowałam... wstyd się przyznać ale dopiero pół godziny temu wstałam... ten ból podbrzusza tak mi dokucza że już nie wiem od czego to cholerstwo, nigdy tak nie miałam. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to może się wybiorę do gina. Chociaż nie wiem, może mnie wyśmieje że przychodzę z takimi błahostkami... Ten cykl jakiś dziwny jest...
jestes pzed ovu czy po?
no już raczej po, jeśli w ogóle była, bo nie robiłam testów owu ani monitoringu więc pewności nie mam, ale myślę, że była. Pozostaje czekać
Ale chociaż te jajniki już mnie tak nie bolą, no może troszkę.
A czemu pytasz??
bo to jest mój 1 cykl z clo i przes pierwsze dni tj do 15 bolały mnmie jajniki a od 16 cały czs piersi i podbrzusze a owulke miałam 10 dni po ostatniej clo a te bolesci to fasolka:)powodowała i nadal powoduje:)_
nie wiem już kompletnie jak to jest u mnie z ta owulką w tym cyklu, jedne objawy wskazują, że już była, inne, że nie. No na prawdę dziwne to wszystko. Za tydzień mam termin @, więc już chyba za późno na owu, ale koto ją tam wie... A poza tym to pierwszy cykl z CLO więc wszystkie anomalia zwalam na niego Okaże się za kilka dni Ann mam nadzieję że te moje boleści, to tez sprawka fasolkisamira, ann2224 lubią tę wiadomość
-
no cześć Kaja hmmm nowego to nic, poza tym że przez ostatnie kilka dni mnie mdli jak nigdy... Ale ogólnie jestem nastawiona bardzo optymistycznie, poczekamy- zobaczymy
a u Ciebie, co nowego ???samira lubi tę wiadomość
-
a wiesz byłam na kolsultacji u innego gin i kazał cisnać moją gin do dalszego leczenia ,a i powiedziałam kto to no i lipa okazało sie ,że uczył ja zawodu :-[ troche mnie zatkało ,ale chyba sie nie wygada ze byłam u niego !!!!
-
Witam Dziewczyny Wróciłam na stronę bo zbliża mi się czas na @ i dzięki mierzeniu temp wiem kiedy ją dostanę. To jest największy plus jak dla mnie
Tak się zastanawiam, dlaczego niektórym kobietom test ciążowy wychodzi pozytywny 8,9,10 dpo a innym nawet jak są w ciąży test nie pokazuje drugiej kreski. Co wpływa na poziom hormon hcg, że albo jest go dużo albo mało....
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny