LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam dzisiaj pierwszy raz na aerobiku. Z tego co wiem lekki wysiłek fizyczny jest wskazany podczas starań o dzidzie, ale zastanawiam się czy aerobik jest dobrym rozwiazaniem. Na razie jestem przed ovu, ale w fazie lutealnej może wybiorę coś lagodniejszego np. joge .
alexis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:alexis, bez obaw, przydadzą się I za to jak tylko będziesz już miała swoje wymarzone II, to od razu będziesz ekspertka
samirka - a to "M jak Mama" to dobre jest? Bo ja się właśnie zastanawiałam, czy sobie czegoś nie zacząć kupować
Meginka - ale owulacja może być +- 2 dni w stosunku do skoku tempki i +- 3 dni w stosunku do szczytu śluzu
fajne jest,ale ja stwierdziłam ze co kwartał je będę kupowała bo wtedy są trzy gazety w jednej (z trzech miesięcy razem jedna dużą ale podzielona na trzy miechy )teraz będzie albo w kwietniu albo w maju i koszt mniejszy w zestawie 7zł a osobno za jeden miesiąc 6zł...
już trzy razy były tam posty moich kumpeli z forum M jak mama
i polecam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy " bardzo fajna ,wesoła i dużo odpowiedzi o ciąży poważnych i zabawnych także,a żałuje ze jej nie kupiłam bo była kiedyś w promocji w MAKRO za 10zł a tak ok. 35-40zł kosztuje ale warto kupićMalvinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, jak radzicie? Isc na bete, czy najpierw zrobic jeszcze jeden test ciazowy, a potem isc na bete? Normalnie moj cykl trwa 26 dni. Dzis jest 31 dc a nadal mam tylko plamienia. W tym cyklu bylam chora i zaczelam brac bromocorm. W weekend robilam test. Wyszedl negatywny. Boje sie, ze sie nastawie, a tu sie okaze ze cykl mi sie rozregulowal... Nigdy nie mialam takich dlugich plamien. Cos ta @ sie nie rozkreca.
-
witajcie wpadłam tu do was zobaczyc co słychac
Malvinka moze napisz do admina ze masz problem z wykresem
Konwalia jakbys udostepnila wykres byłoby łatwiej poradzci, a ile dni jests po owulacji? bo może jeszcze za wczesnie, moze ci sie cykl wydłużył?
Aga11 np. tym ze jest w polowie cyklu w zasadzie to u mnie jest tak ze boli mnie mocno ale mniej niz przy @ i nie prominiuje az tak bardzo na reszte ciala, tylko ze ja podczas @ umieram wiec owulacyjny ból jest znacznie słabszy no i toewarzyszy mu niezle nadety brzuch jak przy @ ale kazda ma inaczej -
a wogole to w tym cyklu mialo nie byc styaranek a nawet odwrotnie ale jakos tak M nie powstrztymaqlismy emocji i choci przez leki i chorobe sie nie straamy to istnieje realna szansa za fasolke, ale jak przyjdzie 2 nie bedziemy plakac tylko bedziemy spokojniejsi ze leki nie zaszkodzily.
wiec niniejszym postanowiłam dołączyć do lutowych staranek -
samirka - dziękuję za polecenia, poszukam i kupię
konwalia - może idź na beŧę rzeczywiście? Przynajmniej będziesz miała pewność co i jak A z tymi testami ciążowymi to chyba różnie bywa. Robiłam 10mlU/ml 2 dni po spodziewanej @ i wyszedł ujemny. Dwa dni później rano - beta 205mlU/ml. No nie wierzę, że aż TAK urosła przez te dwa dni. Więc idź na betę i koniecznie daj znać!!! Trzymam kciuki!
Aga - u mnie owulacyjny jest z jednej strony wyraźni i kujący. Miesiączkowy taki skurczowy i "szerzej" go czuję"
Amicizia - już napisałam do admina. Nie odpisali mi a zmiany nie ma Witamy w lutowych starankach. I nic się nie przejmuj lekami - podobno na tym etapie jest "wszystko albo nic", więc jeśli zaskoczysz i ciąża się utrzyma, to znaczy, że leki jej nie zaszkodziły Trzymam kciuki!samira, Amicizia lubią tę wiadomość
-
przyznam,że tez zaczelam kupować gazetki :p ukrywam je przed moim M, bo nie chce żeby pomyślał,że już do końca ześwirowałam my mamy ten cykl stracony, ze względu na torbiej,ale i tak prowadze obserwacje
Libra, samira lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyDziewczynki u nas kryzys zażegnany oczywiście musiałam pierwsza rękę wyciągnąć bo już nie mogłam znieść tej ciszy w domu.
Ja wczoraj byłam w ciuchu i oglądałam małe ciuszki , prawie kupiłam ale w porę się ogarnęłam, że mam obsesje i wyszłam z kamizelką i spodniami dla siebie i sama do siebie pomyślałam, ze jeszcze czas na małe ciuchy ;Psamira lubi tę wiadomość
-
olaola wrote:Dziewczynki u nas kryzys zażegnany oczywiście musiałam pierwsza rękę wyciągnąć bo już nie mogłam znieść tej ciszy w domu.
Ja wczoraj byłam w ciuchu i oglądałam małe ciuszki , prawie kupiłam ale w porę się ogarnęłam, że mam obsesje i wyszłam z kamizelką i spodniami dla siebie i sama do siebie pomyślałam, ze jeszcze czas na małe ciuchy ;P
U mnie to standard. Przy każdej kłótni to zawsze MOJA wina i to JA muszę wyciągać rękę pierwsza i przepraszać Wkurza to okropnieolaola, samira lubią tę wiadomość
-
Yvone Madzianka ja tez czekam na owulke, chyba mi sie cykl troche spitolil bo chora jestem, no ale zobaczymy czy cos z tego wyjdzie
samira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka