LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:olaola wrote:Dziewczynki u nas kryzys zażegnany oczywiście musiałam pierwsza rękę wyciągnąć bo już nie mogłam znieść tej ciszy w domu.
Ja wczoraj byłam w ciuchu i oglądałam małe ciuszki , prawie kupiłam ale w porę się ogarnęłam, że mam obsesje i wyszłam z kamizelką i spodniami dla siebie i sama do siebie pomyślałam, ze jeszcze czas na małe ciuchy ;P
U mnie to standard. Przy każdej kłótni to zawsze MOJA wina i to JA muszę wyciągać rękę pierwsza i przepraszać Wkurza to okropnie
u mnie znów nadzieja, że z tego pogodzenia się coś będzie echh... człowiek to głupi jest.Malvinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dzieweczki Ale dziś poleniuchowałam... wstyd się przyznać ale dopiero pół godziny temu wstałam... ten ból podbrzusza tak mi dokucza że już nie wiem od czego to cholerstwo, nigdy tak nie miałam. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to może się wybiorę do gina. Chociaż nie wiem, może mnie wyśmieje że przychodzę z takimi błahostkami... Ten cykl jakiś dziwny jest...
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Hej dzieweczki Ale dziś poleniuchowałam... wstyd się przyznać ale dopiero pół godziny temu wstałam... ten ból podbrzusza tak mi dokucza że już nie wiem od czego to cholerstwo, nigdy tak nie miałam. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to może się wybiorę do gina. Chociaż nie wiem, może mnie wyśmieje że przychodzę z takimi błahostkami... Ten cykl jakiś dziwny jest...
a jaki to ból? ciągnący szmyranie czy jak ? bo ja dziś 16dc i też tak cale podbrzusze czułam rano jakby na @ ale delikatniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 10:12
-
olaola wrote:agula wrote:a tak w ogole to dzien dobry
dobry dobry śniegiem zasypany
u mnie ostatnio to raczej wiosennieEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
olaola wrote:Malvinka wrote:olaola wrote:Dziewczynki u nas kryzys zażegnany oczywiście musiałam pierwsza rękę wyciągnąć bo już nie mogłam znieść tej ciszy w domu.
Ja wczoraj byłam w ciuchu i oglądałam małe ciuszki , prawie kupiłam ale w porę się ogarnęłam, że mam obsesje i wyszłam z kamizelką i spodniami dla siebie i sama do siebie pomyślałam, ze jeszcze czas na małe ciuchy ;P
U mnie to standard. Przy każdej kłótni to zawsze MOJA wina i to JA muszę wyciągać rękę pierwsza i przepraszać Wkurza to okropnie
u mnie znów nadzieja, że z tego pogodzenia się coś będzie echh... człowiek to głupi jest.
to dzialaj ola, godzenie sie jest najprzyjemniejszeMalvinka lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
olaola wrote:Meginka wrote:Hej dzieweczki Ale dziś poleniuchowałam... wstyd się przyznać ale dopiero pół godziny temu wstałam... ten ból podbrzusza tak mi dokucza że już nie wiem od czego to cholerstwo, nigdy tak nie miałam. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to może się wybiorę do gina. Chociaż nie wiem, może mnie wyśmieje że przychodzę z takimi błahostkami... Ten cykl jakiś dziwny jest...
a jaki to ból? ciągnący szmyranie czy jak ? bo ja dziś 16dc i też tak cale podbrzusze czułam rano jakby na @ ale delikatniej.
taki ciągnący ból, bardziej odczuwalny jak wstaję z krzesła i brzuchol "nadęty". Ale chyba dziś już trochę mniej boli niż wczoraj, zobaczymy jutro, może to jakaś fasolka tam się rozpycha i miejsce sobie robisamira lubi tę wiadomość
-
Tak poczytałam was sobie i widze że raczej podchodzicie do tematu optymistycznie, ja to juz się załamuje chyba. Przedemną dopiero 3 cykl a wydaje mi się ze nigdy się nie uda, a w dodatku co rusz to jakaś kolezanka mówi mi że jest w ciąży, przykro mi że ja nie mogę być
samira lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:Hej dzieweczki Ale dziś poleniuchowałam... wstyd się przyznać ale dopiero pół godziny temu wstałam... ten ból podbrzusza tak mi dokucza że już nie wiem od czego to cholerstwo, nigdy tak nie miałam. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to może się wybiorę do gina. Chociaż nie wiem, może mnie wyśmieje że przychodzę z takimi błahostkami... Ten cykl jakiś dziwny jest...
jestes pzed ovu czy po? -
Smutas wrote:Tak poczytałam was sobie i widze że raczej podchodzicie do tematu optymistycznie, ja to juz się załamuje chyba. Przedemną dopiero 3 cykl a wydaje mi się ze nigdy się nie uda, a w dodatku co rusz to jakaś kolezanka mówi mi że jest w ciąży, przykro mi że ja nie mogę być
Ja starałam sie 8 cykli i wkońcu sie udało a byłąś może u ginekologa? -
madzianka wrote:To jest nas dwie ktore czekamy na lutowa owulacje i cud
Madzianka- jest nas dużo więcej, które czekają na lutową owulację, a te które nie czekają na owulację czekają na testowanie i na NIE-pojawienie się @samira lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:Meginka wrote:Hej dzieweczki Ale dziś poleniuchowałam... wstyd się przyznać ale dopiero pół godziny temu wstałam... ten ból podbrzusza tak mi dokucza że już nie wiem od czego to cholerstwo, nigdy tak nie miałam. Jak nie ustąpi w najbliższych dniach to może się wybiorę do gina. Chociaż nie wiem, może mnie wyśmieje że przychodzę z takimi błahostkami... Ten cykl jakiś dziwny jest...
jestes pzed ovu czy po?
no już raczej po, jeśli w ogóle była, bo nie robiłam testów owu ani monitoringu więc pewności nie mam, ale myślę, że była. Pozostaje czekać
Ale chociaż te jajniki już mnie tak nie bolą, no może troszkę.
A czemu pytasz??samira lubi tę wiadomość
-
Predzej czy pózniej każdej z nas sie uda. Napewno. Tylko właśnie jednej prędzej a drugiej pózniej. Musimy uzbroić sie w cierpliwość dobrze ze możemy sie wspólnie wspierać. Jak to mówią w kupie siła
samira lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Oj tak raze razniej odkad jestem tutaj nie czuje sie juz taka samotna w moich staraniach i oczekiwaniu na upragnione 2 kreseczki :-)i nie czuje sie samotna w tym ze juz tak dlugo sie staramy i jak na razie nic nie wycodzi z tego. teraz czekam na owulacje przytulanko i na brak @ na poczatku marca. trzymam kciuki za nas wszystkie i na dobre wiesci ze ktorejs z nas udaly sie lutowe staranka
-
Ilona wrote:Predzej czy pózniej każdej z nas sie uda. Napewno. Tylko właśnie jednej prędzej a drugiej pózniej. Musimy uzbroić sie w cierpliwość dobrze ze możemy sie wspólnie wspierać. Jak to mówią w kupie siła
w kupie siła, gówn* nie ruszy;DLibra, samira lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6