LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim!
Konwalio - Amicizia ma rację! Poczekaj z testami jeszcze trochę!
sama_ja - nie zapomnij dać znać co u gina!
Bozia - udostępnij nam wykresik w stópce... Ale spojrzałam na Twój wykres. Póki co niewiele można o nim powiedzieć, jest mocno nieczytelny. Spróbuj zaznaczyć jako domyślną godzinę 8:00 (częściej mierzysz o 8 niż o 7). I odznacz wszystkie tempki z jakiegoś powodu zakłócone (jeżeli takie są). Bo na ten moment to naprawdę nic nie można niestety z Twojego wykresu powiedzieć... Żadna z 3 temperatur nie spełnia zasad, aby uznać ją za "wyższą"
Smutas - tak jak napisała Amicizia wyżej. Zdarza się, że faza przedowulacyjna ma różną długość. Owulacja może się przesunąć w stosunku do poprzednich cykli. Za stałą uznaje się fazę lutealną.
Miłego dnia kochane! -
Dziewczynki, jeżeli przyjąć, że owulację miałam 23 dc (estradiol z krwi był w stężeniu jak w fazie owulacyjnej), a od 27 dc rozpoczęła mi się faza lutealna, to dzisiaj jest jej 10 dzień, więc rzeczywiście jeszcze może być troszkę za wcześnie. Nie wiem ile u mnie trwa faza lutealna, ale mam nadzieję, że dzięki obserwacji z ovu tego się dowiem. Wydaje mi się, że te plamienia są przedmiesiączkowe... Cały czas nie mogę uwierzyć, że mój cykl już tyle trwa! Trochę już tęsknie za @. Przynajmniej mogłabym już nowy cykl zacząć.
Jeżeli chodzi o kwestie badań, to mam o tyle dogodną sytuację, że nie muszę za nie płacić Z pracy mam prywatne świadczenia medyczne i wystarczy, że pójdę do internisty, który wystawi skierowanie.
Malvinka a jak Ty się czujesz?
sama_ja - ja rano zaznaczam plamienie, a jak okaże się, że to miesiączka, to później zmieniam. Bardzo fajnie, że zdecydowałaś się mierzyć tempki. Ja od następnego cyklu postanowiłam zacząć stosować testy owulacyjne. Zakupiłam na allegro i ciekawa jestem pierwszego cyklu z nimi. -
nick nieaktualnyKochane luty okazał się dla mnie szczęśliwym miesiącem!!! Udało się mimo, że lekarz mówił co innego a wtedy wiara mnie opuściła , a tu - NIESPODZIANKA cud,cud,cud ROZSYŁAM CIĄŻOWE FLUIDKI ŻEBY I DLA WAS LUTY BYŁ SZCZĘŚLIWYM
Libra, Malvinka, Fedra, samira, liloe, gocha04, Meginka, agula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarti wrote:Kochane luty okazał się dla mnie szczęśliwym miesiącem!!! Udało się mimo, że lekarz mówił co innego a wtedy wiara mnie opuściła , a tu - NIESPODZIANKA cud,cud,cud ROZSYŁAM CIĄŻOWE FLUIDKI ŻEBY I DLA WAS LUTY BYŁ SZCZĘŚLIWYM
Gratuluję dzisiaj to już drugi plusik:) zajebiście:)Marti, samira lubią tę wiadomość
-
Witajcie zrobiłam dziś test ten uktraczuły iw szyłą mi słaba ale jednka druga kreseczka!!! udąło się!!! jestem przy nadziei a wtym cyklu się nie staraliśmy tylko jakoś tak wyszło i porszę!!! szczęśliwy cykl, jutro ide do lekarza po skierowanie i na bete potem, ajka się wszystko potwierdzi to będzie cudowny prezent urodzinowy, bo dziedzius urodzi sie w okolicach moich urodzin no i urodzin mojej mamy wiec ja dostane dziecko w prezencie a mama pierwszego wnuczka!!!
Fedra, Libra, Marti, samira, AGA 30, Konwalia, Malvinka, gocha04, Meginka, agula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla nowych zafasolkowanych.
Marti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malvinka wrote:Marti, gratulacje!!!! I nuuuudnej ciąży Ci życzę!!!!
Konwalio, mnie dzisiaj brzuszek pobolewa i martwi mnie to Dlatego leżę w łóżeczku i się nie ruszam na wszelki wypadek. Jutro wizyta u gina
Masz racje odpoczywaj, tylko się nie martw - na pewno będzie dobrze. Daj znać, co lekarz powie.