LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malvinka wrote:aniczka wrote:czesc dziewczyny ja jutro mam termin @i cos czuje ze przyjdzie na bank tempka lekko spadla z 36,4 na 36,3 a pozatym kluje mnie jak na @ mam dola dzisiaj lece do domu na wakacje i myslalam ze bede miala dobra wiadomosc dla rodzinki a tu dupa jak zalozy ktos watek marcowe starania to ja sie pisze pozdrawiam
@ jeszcze nie przyszła, to jest nadzieja. Do mnie w zeszłym tygodniu przyjechali rodzice. Też miałam mieć dla nich dobrą wiadomość. A tu plamienie, spadek tempki. Testy negatywne. Ostatni dzień temperaturka podskoczyła, a jak wyjechali już do i plusik się pokazał
hehe Malvinka bo to miała widocznie być tylko dla ciebie wiadomość, a nie dla rodziców;) a już pochwaliłaś się im ciążą czy jeszcze czekasz?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Marti wrote:Kochane luty okazał się dla mnie szczęśliwym miesiącem!!! Udało się mimo, że lekarz mówił co innego a wtedy wiara mnie opuściła , a tu - NIESPODZIANKA cud,cud,cud ROZSYŁAM CIĄŻOWE FLUIDKI ŻEBY I DLA WAS LUTY BYŁ SZCZĘŚLIWYM
Gratuluję Marti!Marti lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Malvinka wrote:aniczka wrote:czesc dziewczyny ja jutro mam termin @i cos czuje ze przyjdzie na bank tempka lekko spadla z 36,4 na 36,3 a pozatym kluje mnie jak na @ mam dola dzisiaj lece do domu na wakacje i myslalam ze bede miala dobra wiadomosc dla rodzinki a tu dupa jak zalozy ktos watek marcowe starania to ja sie pisze pozdrawiam
@ jeszcze nie przyszła, to jest nadzieja. Do mnie w zeszłym tygodniu przyjechali rodzice. Też miałam mieć dla nich dobrą wiadomość. A tu plamienie, spadek tempki. Testy negatywne. Ostatni dzień temperaturka podskoczyła, a jak wyjechali już do i plusik się pokazał
hehe Malvinka bo to miała widocznie być tylko dla ciebie wiadomość, a nie dla rodziców;) a już pochwaliłaś się im ciążą czy jeszcze czekasz?
Jeszcze się nie pochwaliłam, bo chcę to zrobić osobiście, a mieszkamy daleko Jedziemy do nich w czwartek. I trzeba im będzie praktycznie od progu powiedzieć, bo mają zwyczaj palić w domu. Więc muszą wiedzieć, że nie mogągocha04, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich przyszłych mamuś! Cudownie wejść na forum i widzieć, że kolejnym dziewczynom się udaje strasznie się cieszę Kochane!!! mocno ściskam kciuki, żebyście miały bardzo spokojne ciąże. Trzymam kciuki również za nas wszystkie, abyśmy do Was dołączyły już niedługo i zobaczyły wymarzone 2 kreseczki!
Jak Wam dziewczynki mija niedziela? Mi nieciekawie - od 2 godzin męczy mnie ból głowy, mdli mnie przy tym przeokropnie. Brzuch pobolewa, wydaje dziwne dźwięki. Mąż się ze mnie śmieje, że mam żaby w środku. Dzień przeleżany, a jutro do pracy - sił niestety coś brak. Dawno nie miałam takiego spadki energii.Meginka, Marti, Amicizia, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, sama nie wiem, czy jestem bardziej lutowa, czy marcowa -owulacja w tym tyg.,a @ w marcu, ale jak widzę, ile jest szczęśliwych Udanych Starań to nie mogłam się powstrzymać i się wpisuję w lutowe starania, tak się cieszę, że ten rok zaczął się pozytywnie dla kilkunastu już dziewczyn! Serdecznie gratuluję i (mimo wyjazdu mego Męża) też mam nadzieję Pozdrawiam wszystkie Dziewczynki serdecznie!
samira, Libra, Marti, Amicizia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyDzien dobry bardzo to co dziś rano zobaczyłam plamieniem nazwać nie mogę, ale śmiało rzec mogę, że dostałam @.... do lekarza w związku z tym nie ma po co iść... może nie jest to najlepsza wiadomość, ale z drugiej strony trochę mi ulżyło
Miłego dnia DziewczynyKonwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny