LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Goniąc marzenia wrote:Boże,a tak się cieszyłam. To chyba przeze mnie..za późno wzięłam duphastone a miałam niski progesteron i nie doszło do zagnieżdżeniaignite
-
Goniąc marzenia wrote:Boże,a tak się cieszyłam. To chyba przeze mnie..za późno wzięłam duphastone a miałam niski progesteron i nie doszło do zagnieżdżenia9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Sung bardzo mi przykro większość z was pamietam jak sama czekałam na dwie kreseczki i mimo,ze nie znamy się na żywo to jesteście mi bliskie i kazda taka wiadomość powoduje u mnie szklanki w oczach
Goniąc marzenia często jest tak, ze nawet wysoka dawka progesteronu by nie pomogła widocznie fasolka była słaba i nie ma w tym twojej winy nawet tak nie myśl.
Gratuluje nowych pozytywnych testów nie pamietam niestety kto ameba ciążowa
Co do prolaktyny ja miałam wysoka a miałam owulacje, ciążyło żółte i nawet płyn z zatoce a mimo tego zarówno moja gin jak i endo zdecydowali się na obniżenie PRL razem z tsh bo może mieć to wpływ późniejszego maluszka .Leki na prolaktyne brałam do 11 tyg ciąży na tsh biorę cały czas
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
U mnie też nic dobrego, pęcherzyki widoczne w 13d.c. na prawym jajniku popękały, ale za to na lewym zrobiła się torbiel nie wiadomo skąd. To był mój pierwszy cykl z zastrzykiem. Wniosek: mój lekarz ma rację,torbiel jak ma się zrobić to się zrobi i żadna siła go nie powstrzyma. Mój zły humor zamienił się na wisielczy.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Lisaveta_ wrote:A kiedy je robiłaś? Przed terminem @ czy po? Może była ciąża, ale biochemiczna.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Dorka a jaki jest u Was problem ? Mi pi laparotomii się trochę ta macica naprostowala. Jest lepiej niż było. Dopiero jeden cykl się staralismy takxe się nie załamuje. No wczorak kiedy przyszła @ to miałam dola fakt ale dziś jest lepiej już. Więcej szczęścia widocznie potrzebne
Wiem ze są takie terminy. Do vitro czekaa ponad miesiąc na wizytę wiec teraz pójdę do mojego gina który mi prowadził ciążę pierwsza a tez się zajmuje niepłodnościa. Liczę ze mi przepisze jakieś wspomagacze.
My staramy się już bardzo długo.. niby wyniki są ok..cykle regularne owu pecherzyk..wszystko na miejscu.teraz mąż 21-go ma badanie nasienia...i jeszcze tego samego dnia mam wizyte u Hajdasza,zobaczymy co on powie..dzisiaj mam już plamienia to jutro zagości u mnie na dobre @,więc kolejny cykl poszedł w...Tak sobie myślę.. czy to już nie pora odpuścić.. Hugolina87.trzymam za Ciebie mocno kciuki za następny cykl..aby się Tobie powiodło...Dorka -
1000 wrote:Kurde, przykro mi. Nie wiem czemu testy pozytywne, może były tak czułe, że wykryły reszki zastrzyku? Bo chyba brałaś? Albo tak jak dziewczyny mówią - biochemiczna...PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
nick nieaktualnydorot wrote:My staramy się już bardzo długo.. niby wyniki są ok..cykle regularne owu pecherzyk..wszystko na miejscu.teraz mąż 21-go ma badanie nasienia...i jeszcze tego samego dnia mam wizyte u Hajdasza,zobaczymy co on powie..dzisiaj mam już plamienia to jutro zagości u mnie na dobre @,więc kolejny cykl poszedł w...Tak sobie myślę.. czy to już nie pora odpuścić.. Hugolina87.trzymam za Ciebie mocno kciuki za następny cykl..aby się Tobie powiodło...
-
Beta 230,85 mlU/ml
Progesteron 71,14 ng/ml
Wydaje mi się, że jak na 15 dpo jest w porządku, w sobotę powtórzę i zobaczę jaki przyrost z tym progesteronem to wyleciałam w kosmos chyba dziś biorę ostatnią tabletkę dupka - przynajmniej już nie boję się odstawić...MałaMi90, Hugolina87, ams, Helenka_mała, dorot, KAL, Diamond92, Ola_45, _Hania, pumka1990, NiecierpliwaKarolina, Blondas_29 lubią tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:A jak progesteron ? Może to cialko zolte skoro są plamienia przed @ ? My też długo. Juz 20 cykl jakoś zaczynam hajdasz lubi skomplikowane przypadki. Tez trzymam kciuki za Was
Haha..Tak masz rację on to lubi Progesteron trochę za niski..Ale robiłam go 22dc to był 9dp .. zobaczę.. bo @przewiduje na niedziele .. Ale dzisiaj biorę ostatnia tabletkę dupka ..powodzeniaDorka -
PaniEr spróbuj może jeszcze powtórzyć betę za dwa dni, a nie robiłaś przypadkiem za wcześnie?Gdzieś czytalam tutaj na OF o podobnym przypadku, że dziewczyna zrobiła za wcześnie, a później przyrosła...bo nie pamiętam czy to twoja pierwsza czy druga beta.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia, pierwsza. Być może zrobiłam za wcześnie, bo dziś 12 dzień po zastrzyku Ovitrelle. Zrobię w sobotę na spokojnie ale i tak wiem, że będzie lipaPCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
no i mamy! chciałam zobaczyć co tam słychać w mojej szyjce, a tam już śluz podbarwiony krwią na dzień, dwa przed miesiączką. Nie pamietam kiedy ostatnio mój cykl trwał 28dni! szok. Zawsze min.29 a norma to 30 No ale cóż.. byle wytrwać ten tydzień a pózniej do roboty! ze wszystkimi niezafasolkowanymi do zobaczenia na marcówkach :*
dorot lubi tę wiadomość