LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Mi się nie raz już wchłonęła z okresem, zawsze jak miałam to mi się wchłonęła tak w zasadzie, tylko nie wiem czy to była krwotoczna.
No ja właśnie na to liczę, że bez tabletek anty się wchłonie. Wizytę mam na 2 marca i już u swojego lekarza, bo jemu ufam najbardziej. Zobaczymy wtedy co dalej. Jeśli nadal będzie widoczna torbiel i on zalesie tabletki anty to go posłucham.
W ogóle nie przestaje mnie dziwić, że jest na lewym jajniku, skoro w 13d.c pęcherzyki były widoczne na prawym, i to aż trzy. No i to pierwszy cykl z zastrzykiem.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
1000 wrote:Pomysl sobie ze te wszystkie koleżanki potencjalnie mogą dac Ci w spadku wszystkie potrzebne dla Twojego przyszłego bobasa rzeczy i wtedy to już w ogóle nie będzie smutno a dzidzius na pewno fajny ja to sie zawsze rozczulałam jak widziałam takie małe słodkie bąbelki, nawet jak jeszcze nie myslalam o tym żeby mieć dzieci
U mnie było tak, że to ja w spadku wszystko rozdawałam, a teraz w razie czego to już nic bym nie miała. Dobrze, że jest pepco ☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Hej grarujuję zafasolowanym 1000 piękna beta a progesteron to już w ogóle mogła byś mi troche dać bo taki piękny
Słońce, PaniEr przykro mi
Moja przyjaciółka urodziła synka dzisiaj (miała zaplanowane cc na jutro ale ją o 18 ruszyło i o 19.30 była po cc) i nie wiem co mi się stało ale zamiast się cieszyć mi jest smutno że to nie ja cieszę się, ze zdrowe itp ale to nie ta radość co kiedyś... a może zwolniła dla mnie brzuszek? zobaczymy ja tracę nadzieję pomału... nie chcę żyć staraniami tylko, bo widzę, ze reszta zyca mi ucieka miedzy palcami... sąsiadka obok mnie urodziła 2 msc temu, z drugiej strony miesiąc temu, nade mną urodziła w piątek a pode mną dzisiaj fajnie co?Akceptacja! -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ja tutaj dość rzadko bywam, szczególnie że już nawet nie można prowadzić wykresu bez premium (doświadczenie w branży na szczęście to umożliwia).
Znowu mam dupka, ale coś mi się porobiło z temperaturami, natomiast zaczęły skakać (w drugiej fazie). Mogła by któraś zerknąć i mi powiedzieć czy ma jakiś pomysł dlaczego?
https://ovufriend.pl/graph/806392a3591d869b06590bac8bfb1231 -
Dzien dobry!!
Dzis zrobilam kolejne testy i na jednym prawie nic nie widac, a na drugim mzga bladzioch...
Testy z innych firm niz wczesniej...
Troche sie martwie
Po pracy ide na bete.
Milego dnia!!Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
KAL wrote:Hej grarujuję zafasolowanym 1000 piękna beta a progesteron to już w ogóle mogła byś mi troche dać bo taki piękny
Słońce, PaniEr przykro mi
Moja przyjaciółka urodziła synka dzisiaj (miała zaplanowane cc na jutro ale ją o 18 ruszyło i o 19.30 była po cc) i nie wiem co mi się stało ale zamiast się cieszyć mi jest smutno że to nie ja cieszę się, ze zdrowe itp ale to nie ta radość co kiedyś... a może zwolniła dla mnie brzuszek? zobaczymy ja tracę nadzieję pomału... nie chcę żyć staraniami tylko, bo widzę, ze reszta zyca mi ucieka miedzy palcami... sąsiadka obok mnie urodziła 2 msc temu, z drugiej strony miesiąc temu, nade mną urodziła w piątek a pode mną dzisiaj fajnie co?
KAL, ja Ci się wcale a wcale nie dziwie. Mnie tez ogarniał smutek, gdy dowiadywałam się o kolejnych ciążach wśród moich koleżanek. Oczywiście nie chodzi o to, ze komuś zle życzyłam, ale o to, ze moje marzenie spełniało się wszystkim wkoło a mi jakoś nie chciało. Daj sobie jeszcze trochę czasu. Porobisz te badania, o których mówiłaś i zobaczysz co dalej. Może dupek w II fazie cyklu?
ams wrote:Dzien dobry!!
Dzis zrobilam kolejne testy i na jednym prawie nic nie widac, a na drugim mzga bladzioch...
Testy z innych firm niz wczesniej...
Troche sie martwie
Po pracy ide na bete.
Milego dnia!!
No nie strasz. Mi tez drugiego dnia tez wyszły mega bladziochy a spodziewałam się jednak mocniejszej kreski, ale od rodzaju i firmy testu jednak sporo zależy. Leć na betę i daj znać co i jak. Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 08:46
-
AMS trzymam mocno kciuki za betę :-* będziesz miała dzisiaj wynik?
Kasiulka fakt, dziwne,a w którym dc byłaś na pierwszym i potem na tym drugim usg? Może pęcherzyk szybko urósł przez ten czas? Nie wiem sama...jak duża ta torbiel?
Ja mam o 10.30 operację psa, strasznie się denerwuje, mimo, że może pomyślicie że "to tylko pies" dla mnie jest jak czlonek rodziny. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, trzymajcie kciuki:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 08:45
pumka1990 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:AMS trzymam mocno kciuki za betę :-* będziesz miała dzisiaj wynik?
Kasiulka fakt, dziwne,a w którym dc byłaś na pierwszym i potem na tym drugim usg? Może pęcherzyk szybko urósł przez ten czas? Nie wiem sama...jak duża ta torbiel?
Ja mam o 10.30 operację psa, strasznie się denerwuje, mimo, że może pomyślicie że "to tylko pies" dla mnie jest jak czlonek rodziny. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, trzymajcie kciuki:-*
Karolcia trzymam kciuki za kluskę, daj znać jak się czuje po. Ja razem ze swoją bułką trzymamy kciuki z całych sił! &&&💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ciężko nadążyć za wami hehe
Gratuluję wszystkim brzuchatkom ;**
I 3mam kciuki za kolejne pozytywy &&&
Jaki problem z B12 dokładnie ? chodzi o niedobór ?
Kal kiedyś się uda ;* ja wiem jak trudno jest... mi juz tyle dziewczyn brzuszek oddawało a ja nadal w tyle
Ja dzisiaj mam monit ciekawe co tam się wyhodowało xD
Miłego dnia" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam i na Węgrach i w Grecji i na wakacje bym poleciłam GrecjęPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
KAL wiem co czujesz, ostatnio miałam to samo. Też nikomu źle nie życzę, ale jak słyszę o kolejnych ciążach to krew mnie zalewa że wszystkim się udaje a mi nie. Dalej stoję w miejscu.
Trochę odpuściłam, to fakt i lepiej mi z tym. Co ma być to będzie. Nie zajde za miesiąc to może zajde za 4 miesiące.
W marcu porobie badania i zobaczymy.
Też myślę o wakacjach, marzy mi się Grecja - najbardziej Zakynthos. Napewno gdzieś pojedziemy
AMS trzymam kciuki :* nie stresuj się tylko leć na bete potwierdzić że rośnie w Tobie nowe życie :*
Karolcia trzymam kciuki za pieska :* -
U mnie też baby boom, w tym tygodniu kolejnym znajomym urodził się szkrab. To już 3 dziecko w naszej paczce w ciągu pół roku!
I zaczynają się od nich wszystkich pytania - a kiedy wy?
Nie cierpię tego
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
nick nieaktualnyTez często mam dola ze innym jakoś się układa tak jak chcą. U nas nie dość że się nie układa to z ciążą też problem. Często myślę że może nie powinnisny mieć więcej dzieci i stad jest jak jest ze może taki los jest nam pisany żeby zostać przy jednym dziecku.
Byłam sobie zrobić badania bo mam endo w pon. Szczerze to się trochę boje wizyty bo ja sama sobie ta tarczyce unormowalam pod starania teraz wynik mam ok 1,3 /1,5 wiec myślę że oki. Zobaczymy co powie. Za tydz gin i znowu owulacja :p w tym miesiącu mam dwie hehe
Karmelkovaa daj znać po wizycie -
Karolcia27 wrote:Ja mam o 10.30 operację psa, strasznie się denerwuje, mimo, że może pomyślicie że "to tylko pies" dla mnie jest jak czlonek rodziny. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, trzymajcie kciuki:-*
Bo pies to jest członek rodziny! ja bardzo chciałabym powiększyć naszą rodzinkę o czworonoga, ale niestety obawiam się trochę tego, że pies za dużo czasu musiałby spędzać sam i nie mam pojęcia jakby to znosił
KAL wrote:Dzięki dziewczyny. Ja szukam wczasów dla nas i myślę między Węgrami, Włochami, Grecją, Chorwacją we Włoszech i Chorwacji byliśmy więc mam dylemat
Włochy, Grecję i Chorwację zaliczyłam i nie umiałabym wybrać jak nie byliście w Grecji to polecam byłam na Krecie i w Atenach Kreta na wczasy jest rewelacyjnym kierunkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 10:24
Karolcia27 lubi tę wiadomość