LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ams wrote:To jeszcze raz ja.
Porownalam test z wczoraj i z dzis (ten, ktory wyszedl, bo na jednym jest prawie biel wizira - cos tam widac, ale szalu nie ma) i tak sobie mysle, ze moze sie zestresowalam za szybko ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2030fcc931aa.jpg
Zerknijcie prosze, czy widzicie roznice. Jest dzisiaj troche lepiej, nie ?
Przepraszam, ze tak spamuje ...
od dzisiaj mam ferie, wiec bede mogla czesciej z Wami pisac i o Was, a nie tylko ciagle bla bla bla o sobie.
Dziekuje kochane za wsparcie !!!
Ten niżej jest z dziś? No ewidentne jest krecha i to mocniejsza niż wczoraj. To są strumieniowe testy? One są chyba jakieś słabe i bym się nie przejmowała, mi strumieniowy super czuły bobo test prawie nie wyszedł (cień cienia), a inne - płytkowe - wyszły ładne,, do tego beta następnego dnia 230ams lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Proszę Was o radę. Jestem drugi cykl na clostillbegyt. 31 stycznia wzięłam zastrzyk ovitrelle, a 02.02. było już po owulacji (najprawdopodobniej wystąpiła 01.02
Zrobiłam test płytkowy 11dpo - negatywny, 13 dpo negatywny, zrobiłam betę dziś 15dpo i wyszła 11,9 mIU/m
Normy w moim labo:
3 tydzień 5,8 - 71,2
4 tydzień 9,5 - 750
Niby od 5mIU/m jest ciąża, ale czy nie jest za niska jak na 15 dpo?20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -
1000 wrote:Ten niżej jest z dziś? No ewidentne jest krecha i to mocniejsza niż wczoraj. To są strumieniowe testy? One są chyba jakieś słabe i bym się nie przejmowała, mi strumieniowy super czuły bobo test prawie nie wyszedł (cień cienia), a inne - płytkowe - wyszły ładne,, do tego beta następnego dnia 230
Tak, ten na dole z dzisiaj
Test strumieniowy
to jutro bedziemy sie wspierac w oczekiwaniach na wyniki
1000 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Karolcia27 wrote:AMS trzymam mocno kciuki za betę :-* będziesz miała dzisiaj wynik?
Kasiulka fakt, dziwne,a w którym dc byłaś na pierwszym i potem na tym drugim usg? Może pęcherzyk szybko urósł przez ten czas? Nie wiem sama...jak duża ta torbiel?
Ja mam o 10.30 operację psa, strasznie się denerwuje, mimo, że może pomyślicie że "to tylko pies" dla mnie jest jak czlonek rodziny. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, trzymajcie kciuki:-*pumka1990 lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Cacuszko wrote:Cześć Dziewczyny
Proszę Was o radę. Jestem drugi cykl na clostillbegyt. 31 stycznia wzięłam zastrzyk ovitrelle, a 02.02. było już po owulacji (najprawdopodobniej wystąpiła 01.02
Zrobiłam test płytkowy 11dpo - negatywny, 13 dpo negatywny, zrobiłam betę dziś 15dpo i wyszła 11,9 mIU/m
Normy w moim labo:
3 tydzień 5,8 - 71,2
4 tydzień 9,5 - 750
Niby od 5mIU/m jest ciąża, ale czy nie jest za niska jak na 15 dpo?
Jest niska, ale teoretycznie do zagnieżdżenia mogło dojść nawet 12 dpo. Koniecznie powtórz i sprawdź czy przyrasta.
-
Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź
Mam nadzieję, że to późne zagnieżdżenie, bo jeśli była by cb to chyba dwa testy 11 dpo i 13 dpo wyszłyby również pozytywne, skoro 11,9 jest to 11dpo czy 13 dpo musiała być wyższa.
Ech to będzie długi weekend20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -
Karolcia27 wrote:No dziwna sprawa faktycznie....gin pewnie zrobił usg dobrze, no jedynie że w między czasie się musiał pęcherzyk zrobić i tak urosnąć. A kiedy robiłaś zastrzyk?
Głowa do góry:-* nie poddawaj się:-*
Zastrzyk robiłam zaraz po wizycie 13d.c. bo wtedy na usg były widoczne w prawym jajniku 3 pęcherzyki, 24, 22 i 17mm. W lewym nie było wtedy nic. Musiałoby więc coś urosnąć po zastrzyku. Dziwne dla mnie to strasznie. No i obowiązkowa przerwa w staraniach mnie dołuje jeszcze bardziej.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Cacuszko wrote:Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź
Mam nadzieję, że to późne zagnieżdżenie, bo jeśli była by cb to chyba dwa testy 11 dpo i 13 dpo wyszłyby również pozytywne, skoro 11,9 jest to 11dpo czy 13 dpo musiała być wyższa.
Ech to będzie długi weekend
Testy mogą wyjść później niż beta. Nie stresuj się tylko powtórz wyniki i może test za dwa dni też możesz jeszcze zrobić☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Karolcia27 wrote:U mnie dziewczyny już 3 dzień bóle jak na okres po odstawieniu tego dupka ale @ nadal ani widu ani slychu :-(zaczynam się już wkurzać, bo już chciałabym zacząć nowy cykl!!
U mnie @ pojawia się zawsze 4 dni po odstawieniu luteiny. Pewnie więc lada chwila do Ciebie zawita.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Cacuszko wrote:Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź
Ech to będzie długi weekend
Nie musisz czekać cały weekend
Laboratoria są czynne w soboty a w moim mieście nawet w niedziele
Także nawet możesz powtórzyć bete jutro .. już na pewno będzie widoczny przyrost po 24h
-
Porownalam test z wczoraj i z dzis (ten, ktory wyszedl, bo na jednym jest prawie biel wizira - cos tam widac, ale szalu nie ma) i tak sobie mysle, ze moze sie zestresowalam za szybko ...
od dzisiaj mam ferie, wiec bede mogla czesciej z Wami pisac i o Was, a nie tylko ciagle bla bla bla o sobie.
Tutaj widać dwie piękne krechy :* u mnie rok temu jak zaszłam w ciążę pierwszy test wyszedł negatywny ale zajrzałam do niego za 2godz i pojawił się cień cienia, oczywiście serce waliło jak szalone. Test z następnego dnia negatyw po 10minutach jakiś cień i dopiero po 3dniach u mnie to było 20dc wyszły dwie kreski ale takich pięknych grubych równych kresek nigdy nie widzialam u siebie, więc swoje przeżyłam a syn właśnie leży obok mnie i smacznie śpi oczywiście beta zrobiona w między czasie i potwierdziła ciążę bardziej tym się sugerowałam niż testamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 20:02
ams lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Tekana wrote:Tutaj widać dwie piękne krechy :* u mnie rok temu jak zaszłam w ciążę pierwszy test wyszedł negatywny ale zajrzałam do niego za 2godz i pojawił się cień cienia, oczywiście serce waliło jak szalone. Test z następnego dnia negatyw po 10minutach jakiś cień i dopiero po 3dniach u mnie to było 20dc wyszły dwie kreski ale takich pięknych grubych równych kresek nigdy nie widzialam u siebie, więc swoje przeżyłam a syn właśnie leży obok mnie i smacznie śpi oczywiście beta zrobiona w między czasie i potwierdziła ciążę bardziej tym się sugerowałam niż testami
Az sie poplakalam jak przeczytalam, ze Twoj synek smaczne spi kolo Ciebie
Zaczynam sobie wyobrazac ... jejuuuuuuOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Az sie poplakalam jak przeczytalam, ze Twoj synek smaczne spi kolo Ciebie
Zaczynam sobie wyobrazac ... jejuuuuuu
Trzeba być dobrej myśli :* a ja przepraszam za pomyłkę ale to było 2lata temu ten czas tak szybko leci że mam wrażenie jakbym kilka dni temu testowała syn ma już 14miesiecy
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
ams wrote:Az sie poplakalam jak przeczytalam, ze Twoj synek smaczne spi kolo Ciebie
Zaczynam sobie wyobrazac ... jejuuuuuu
Ja też sobie zaczynam już wszystko wyobrażać i taka jestem zła na siebie... Staram się stopować, bo przecież jeszcze wszystko się może wydarzyć, ale myśli same uciekają z drugiej strony trzeba być dobrej myśli, bo po co być złej?ams lubi tę wiadomość
-
1000, Ams Gratulacje:-)!!!!! Wspaniałe wieści !! Rosnijcie zdrowo
Ja sie troche wylaczylam, ale wroce do Was z II kreskamiams, 1000 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Witam Was weekend czas zacząć. Jestem po wizycie rozpoczynam swoją przygodę od dupka, ovarin, metformax, i później clo. Mam nadzieję że będzie krótka.
Wrażenia nowego gin pozytywne jak narazie zobaczymy czy będą efekty.
Pozdrawiam Was wszystkie i miłego weekendu!2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Ja widzę wyraźnie krechy! A ta na dole to już w ogóle bardzo wyraźną, więc teraz pozostaje być tylko dobrej myśli ☺️ams, dorot lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb