LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:Żadna tragedia jeżeli to jest tylko kwestia tego to dostaniesz dupka i luteinę i będzie oki :)Ja nigdy nie miałam wysokiego proga jak badałam przed ciąża a owulacja jak u ciebie potwierdzona.W cyklu szczęśliwym zrobiłam proga najoierw trochę podskoczył za dwa dni zleciał do 37 jednostki mol czyli na twoje 11 z haczykiem.Od razu napisałam do gin dostałam dupka 3 razy dziennie na noc luteinę i do 11 tyg brałam wszystko jest teraz dobrze Później koło 12 tygd funkcje przejmie łożysko i pomoże w produkcji proga:) Wiec głowa do góry Zabierzesz wyniki do gin to zadecyduje czy już teraz podnosić proga skoro owulacja jest czy obstawi cie lekami zaraz po owulacji albo pozytywnym testem A jak twoje endomentrium?
-
Paula_30 wrote:Endomedrium niby ok,dwa dni przed owulacja miało 8,5mm. Potem już nie wiem jakie
Paula ja 2 dni przed owulacją miałam 9,5 mm, a po owulacji podobno za cienkie Możliwe, że endometrium po owulacji maleje?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny
-
_Hania wrote:Paula ja 2 dni przed owulacją miałam 9,5 mm, a po owulacji podobno za cienkie Możliwe, że endometrium po owulacji maleje?
-
Sung wrote:Mnie tu chyba nikt nie czyta. No trudno.
Smag ja ci dobrze radzę poczekaj do terminu okresu. Później napiszę więcej, bo czekam przed gabinetem.
-
Paula_30 wrote:nie wydaje mi sie,ze maleje, bo z tego co czytalam im blizej okresu tym bardziej sie pzygotowuje do złuszczania a wiec grubieje, lekarze na podstawie endo okreslaja kiedy @ sie pojawi. Mozliwe, ze Ci po prostu juz nie przyroslo? I stad lekarz stwierdzil,ze za male?
9,5 mm to nie jest "za cienkie" i "z tego zagnieżdżenia nie będzie". Zawsze po owulacji miałam koło 10 i zawsze było, że "bardzo ładne". Nawet na tym usg 2 dni przed owu gin powiedział, że endometrium ładne, wygląda już jak w 2 fazie cyklu. Więc nie czaję
Dowiem się więcej w czwartek.
Sung a Ty pod gabinetem do gin?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hej dziewczyny, ja już straciłam nadzieję w tym cyklu bo przez dwa ostatnie dni spadek temperatury o 0.2 stopnia ale dzisiaj z rana się mocno zdziwiłam bo wzrosła znowu o 0.25 stopnia no i już się nakręciłam dziś 12dpo, a ostatnie 3 cykle miałam plamienia na 4 dni przed @ . Jak jutro temperatura nie spadnie to muszę zatestowac
-
Ewelka Elka wrote:Hej dziewczyny, ja już straciłam nadzieję w tym cyklu bo przez dwa ostatnie dni spadek temperatury o 0.2 stopnia ale dzisiaj z rana się mocno zdziwiłam bo wzrosła znowu o 0.25 stopnia no i już się nakręciłam dziś 12dpo, a ostatnie 3 cykle miałam plamienia na 4 dni przed @ . Jak jutro temperatura nie spadnie to muszę zatestowac
-
Sung wrote:Mnie tu chyba nikt nie czyta. No trudno.
Smag ja ci dobrze radzę poczekaj do terminu okresu. Później napiszę więcej, bo czekam przed gabinetem.
Trzymam kciuki :* a do terminu @ czekam, nic innego mi nie zostało.. -
Dziewczyny polecacie jakieś ginekologiczne probiotyki doustne ?
Czytam czytam o nich i wybrać nie mogę. Zastanawiam się nad Pro vag, trivagin, albo LaciBios Femina.
Podobno pro vag ma polskie szczepy... Już sama nie wiem który wybrać -
Paula_30 wrote:a teraz nie masz plamien?
-
_Hania wrote:Cześć Dziewczyny!
Gdzie tu jakieś pozytywne testy?
Ja właśnie sobie przypomniałam, że wczoraj ta lekarka mówiła mi,że powinnam się zająć się diagnostyką jajników, na co ja jej, że może nie będę musiała, skoro w końcu owulacja z tego jajnika, a ona, że z tego zagnieżdżenia nie będzie.
I dzisiaj wzięłam ten opis jeszcze raz i widze, że nie mam płynu w zatoce Douglasa, a to chyba wyklucza owulacje?
Dzisiaj z kolei zalał mnie śluz wodnisty bardzo, w nocy, ale może to po tym usg coś jeszcze, nie wiem. Zapisałam się do innego lekarza na czwartek dopiero, ale może coś się wyjaśni.
W każdym razie jestem też przybita i łączę się w bólu z innymi przybitymi
Łącze się też :* -
U mnie plamienie apowiadajace @sie rozkreca wiec mozna wpusac w tabelke .Napisze w poniedzialek po wizycie lekarza9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Malinka23x wrote:laski, bolą Was czasem sutki przed okresem ? bolały w owu i po owu 2 dni, mam 9dpo i normalnie szał..
mnie sutki nigdy nie bolą słyszałam że w ciąży boląPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)