LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie sutki bolą pierwsze, potem całe piersi. W tym cyklu po owu też pierwsze co mnie boli to sutki. Dla jednych to objaw ciąży może być, dla innych jak u mnie owulacji. Ale objawy ciąży mogą pojawiać się już po zagnieżdżeniu dlatego jak Ciebie bolą teraz dopiero, to kto wie Wiem też, że niektóre z dziewczyn czują już po zapłodnieniu, że się udało, ale nie wiem jak Kobieca intuicja.
Ja jestem sceptykiem objawowym, ale mocno trzyma kciuki!!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mnie tez sutki czesto bola...
Dzisiaj kolezanka z pracy przywitala mnie slowami : Anna jestes w ciazy???
Nie wiem skad ten pomysl... Nikomu nie mowilam,ze sie staramy... Hmmm chyba to jakis znak hahaMałaMi90, Malinka23x lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Mnie tez sutki czesto bola...
Dzisiaj kolezanka z pracy przywitala mnie slowami : Anna jestes w ciazy???
Nie wiem skad ten pomysl... Nikomu nie mowilam,ze sie staramy... Hmmm chyba to jakis znak haha
No no kochana który dpo ?ams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże tym razem zwróce Waszą uwagę
Dla przypomnienia: 10 i 11 dpo silne bóle lewego jajnika (tego od cp i owu), które nagle przeszły w silny ból podbrzusza, a potem się uspokoiły.
Plamienie od 10 dc, małe. W 12 dpo test negatywny (facelle). Dziś jest 14 dpo (dzień przed terminem okresu). Rano obudził mnie ból piersi (wieczorem już dziwnie się zachowywały), a temperatura wzrosła o 0,2-0,3 w stosunku do tego co było.
Test żółty bobo.
Byłam u gin i na usg. Gin nie moja, ale fajna. Kazała wyluzować, bo na razie nic się nie da potwierdzić ani wykluczyć. Usg coś da za tydzień najwcześniej.
Ale skierowanie dała. Na usg nie widać ciąży w macicy. Na jajniku coś, co może być cystą ciałka żółtego.
I teraz potrzebuję Waszej wiedzy. Czy to dobrze, czy źle?..
Zapiszę się do mojego gina na usg w następny czwartek. Powinno już być ok, nie?
Pierwsze zdjęcie jest po przepisowych 3 minutach, drugie po 15.
Ciekawe, że na żywo i w telefonie kreski są ciemniejsze.Ewelka Elka, Almond, Sanka, Ikulinka29, Natalia1984, Ineczka lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Może tym razem zwróce Waszą uwagę
Dla przypomnienia: 10 i 11 dpo silne bóle lewego jajnika (tego od cp i owu), które nagle przeszły w silny ból podbrzusza, a potem się uspokoiły.
Plamienie od 10 dc, małe. W 12 dpo test negatywny (facelle). Dziś jest 14 dpo (dzień przed terminem okresu). Rano obudził mnie ból piersi (wieczorem już dziwnie się zachowywały), a temperatura wzrosła o 0,2-0,3 w stosunku do tego co było.
Test żółty bobo.
Byłam u gin i na usg. Gin nie moja, ale fajna. Kazała wyluzować, bo na razie nic się nie da potwierdzić ani wykluczyć. Usg coś da za tydzień najwcześniej.
Ale skierowanie dała. Na usg nie widać ciąży w macicy. Na jajniku coś, co może być cystą ciałka żółtego.
Ciekawe, że na żywo i w telefonie kreski są ciemniejsze.
Sung, może betka? Bo ja to się nie znam
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sung wrote:Może tym razem zwróce Waszą uwagę
Test żółty bobo.
Ciekawe, że na żywo i w telefonie kreski są ciemniejsze.
woooow sung jestem pod wrażeniem !
wszystko wskazuje na to ,że możemy Ci gratulować ;*
bardzo sie ciesze i zarażaj mnie tu raz raz ! mnie tez boli jajnik hihi -
no ja też niestety nie pomogęPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
_Hania wrote:Mnie sutki bolą pierwsze, potem całe piersi. W tym cyklu po owu też pierwsze co mnie boli to sutki. Dla jednych to objaw ciąży może być, dla innych jak u mnie owulacji. Ale objawy ciąży mogą pojawiać się już po zagnieżdżeniu dlatego jak Ciebie bolą teraz dopiero, to kto wie Wiem też, że niektóre z dziewczyn czują już po zapłodnieniu, że się udało, ale nie wiem jak Kobieca intuicja.
Ja jestem sceptykiem objawowym, ale mocno trzyma kciuki!!
Oj ja też tak mam, bo ostatnio nawet od 6dpo mialam wysoka temp. ciala, nawet pod 38 i w ciazy nie bylam, chora tez jie
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Gratuluje sung :)przeslij wiruski;) kochane mnie bola sutki przed@ od dawna w tym cyklu rowniez wiec dla niektorych to norma ale nie zawsze mialam te bole9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie