LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi90 wrote:Dziękuje a doradź mi jeszcze co mam zrobić z tym ovitrelle wiem że on jest na zamówienie a ja mam dzisiaj go wziąć... czy po prosu przesunąć wszystko o 1 dzień?
na tym to się niestety nie znam nigdy nie byłam stymulowana, ani nie brałam żadnych lekówMałaMi90 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMalinka23x wrote:Negatywne 2x
Chlip. Kupiłam starter pack wino + pączki
Oby @szybko przyszła...
Ja w sb mam imprezę I nie wiem czy pić % czy nie bo nie mam jak sprawdzić. To dopiero 9dpo będzie jakoś. Wątpię że test moglby coś pokazać. Jest może ktoras której beta wyjryla wczesna ciążę ? ;pMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:Ja dziś byłam u gina i mi zasugerował inseminacje. Ewi jaki koszt zabiegu i tych badan przed? Ci kazali zbadać ? Wiem że się wszystko powtarza do inseminacji gin nie ma pomysłu na mnie. Jeśli dalej kilka cykli nie wyjdzie to mam pomyśleć o tej metodzie:/ trochę się podlamalam. Kupiłam bobo testa bo ponoć one szczęście przynoszą. Czekam jeszcze tydz i sprawdzimy. A Ty testujesz w tym cyklu ? Gin kazał mi się modlic poprostu ;p ech ręce opadają. Owu jest, endo jest, hormony przebadane i kicha.
-
Hugolina87 wrote:A ale terax robiłaś ? Z rana najlepiej przed terminem @
Ja w sb mam imprezę I nie wiem czy pić % czy nie bo nie mam jak sprawdzić. To dopiero 9dpo będzie jakoś. Wątpię że test moglby coś pokazać. Jest może ktoras której beta wyjryla wczesna ciążę ? ;p
mi wczoraj w 7dpo beta 188,73Hugolina87, pumka1990, Magda - mbc, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:U mnie w klinice inseminacja chyba jakies 700 zl a badania przed dla kobiety i mężczyzny to jakos 500 zl pewnie lekko wyniosą.
-
Ja w sb mam imprezę I nie wiem czy pić % czy nie bo nie mam jak sprawdzić. To dopiero 9dpo będzie jakoś. Wątpię że test moglby coś pokazać. Jest może ktoras której beta wyjryla wczesna ciążę ? ;p
Jak nie narąbiesz się jak przysłowiowy szpadel, to trochę % nie zaszkodzi nawet jak jesteś w kilkudniowej ciąży
Fasolka nie jest z nami połączona w tym pierwszym okresie, więc nie popadałabym w paranoję o czym piszą dziewczyny. Ja w sobotę mam imprezę i mam zamiar wypić trochę wina, będzie 7dpo.
Ale może ja zbyt mało dmucham na zimne :psyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mam podobną sytuacje, w sobotę będę mieć prawdopodobnie 10/11dpo i impreze -
Hugolina87 wrote:Oooo to ja zatestuje w sb jeśli tempka będzie się trzymać dzięki a propo to wysoka beta jak na 7dpo gratulacje
no właśnie wysoka, 1 lutego byłam na USG i lekarka powiedziała że jestem świeżo po owulacji, test z moczu wyszedł wczoraj (a nawet 6 testów) od razu poleciałam na betę która wyszła 188,73, dziś powtórzyłam testy jeszcze 2 (pozytywne) i poleciałm znów na betę, przyrost o ok 62% dziś bete 306,26, także wynik genialnypumka1990, Pati88, Hugolina87 lubią tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:A jakie badania macie zlecone ? To sobie obczaje u siebie ile by ti wyniosło w razie dalszych niepowodzeń. Nadzieje jakąś mam ze może jeszcze samo zaskoczy.
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Jak nie narąbiesz się jak przysłowiowy szpadel, to trochę % nie zaszkodzi nawet jak jesteś w kilkudniowej ciąży
Fasolka nie jest z nami połączona w tym pierwszym okresie, więc nie popadałabym w paranoję o czym piszą dziewczyny. Ja w sobotę mam imprezę i mam zamiar wypić trochę wina, będzie 7dpo.
Ale może ja zbyt mało dmucham na zimne :p
W pierwszej ciąży w niewiedzy byłam jak ten szpadel 2dni z rzędu i dziecko zdrowe a ciąża całą książkowa.
Zobacze jak będzie z tempka. Jeśli coś spadnie to wyluzuje i nie będę nawet testu robić. -
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:No właśnie jak ja bylam u mojego gina przed staraniami, to pytal czy maz chodzi na silownie i mowil, zeby nie jadl nawet tych proteinowych batonow. Moj maz nigdy nie jadl supli, ale batoniki czasem jadl. A z drugiej strony ktos tu sie kiedys wypowiadal, ze to nie ma wplywu, bo jak sie bierze dobre odzywki i suplementy, to one nie rzutuja na nasienie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hugolina87 wrote:W pierwszej ciąży w niewiedzy byłam jak ten szpadel 2dni z rzędu i dziecko zdrowe a ciąża całą książkowa.
Zobacze jak będzie z tempka. Jeśli coś spadnie to wyluzuje i nie będę nawet testu robić.
Świat zna wiele takich przypadków Moja siostra była w ciąży na moim panieńskim i nie wiedziała, a byla juz po terminie @, ale w ogóle przez myśl jej nie przeszło. A to był szalony, dwudniowy panieński :p No ale jak ona po tygodniu przypomniała sobie, że zgubiła okres to powodzenia, chociaż może ją efekt panieńskiego tyle trzymał, że dopiero w następny weekend ogarnęła :p
Córkę ma zdrową, piękną, bez skłoności alkoholowych jak na 2 latkęHugolina87 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?