LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Almond wrote:Mamusia_ksawusia woow piekna beta:D faktycznie mogą byc blizniaki, zwlaszcza ze to dopiero 7dpo. Co Cie sklonilo do testowania tak szybko?
Ja dziewczyny z wizyta u dentysty, ohh jak ja tego nie lubie ale przezyc trzeba
Malinka spokojnie, jak robils test poppludnii to mocz mogl byc za bardzo rozcienczony. Mi 12dpo test nie wyszedl a 15dpo juz tak:) oczywiscie w 1szej ciazy:D
jak już pisałam mam problemy z miesiączką, lekarka zleciła badania, a z racji że wszystkie płatne to coś mnie podkusiło by zrobić test z pobranej próbki, no i wyszły II kreski, dodam że 2 dni wcześniej też robiłam i nie wyszło nic -
Karolcia27 wrote:Malinka gdzie zdjęcie tego testu? Czekamy
Mi na szczęście zle samopoczucie minelo, ale w sumie dziwna sprawa, bo z kim bym dziś nie rozmawiała to wszystkich jakoś dziwnie głowy bolały, koleżanka nawet pojechała do szpitala wczoraj wieczorem,bo się wystraszyła, my z mężem też obudziliśmy się z okropnym bólem głowy, oczu, karku, już rano schizowalam że coś z piecem może nie tak, albo gaz się gdzieś ulatnia... Ale chyba było coś w powietrzu, być może ten wstrętny smog...norma to 50 a rano było ponad 300,a wcale nie mieszkam na Śląsku...dziwne, że człowiek choruje albo niezaciaza jak taki syf w powietrzu ehh:-\
nie też właśnie głowa coś ćmi, męża również... grrr -
To musi być coś w powietrzu ! Ja wczoraj czułam się jakby mnie tramwaj przejechal, myslalam, że coś mnie już rozkłada, ale na szczęście chyba to ta pogoda ... A że zwykle mam niskie ciśnienie to pewnie dlatego. Ja chcę już wiosnę !!! Może będzie wtedy więcej bocianów
ams, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Malinka23x wrote:Smag moje ulubione piosenki
Ja tez bym zawinkowala ale tak sie zle czuje ze nawet mi sie nie chce sprzatam sobie. Scielam sie z małżem o dzieciaki bo mu przeszkadzają w ogladabiu tv xD
Odpaliłam im laptopa a sama ogarniam kuchnie i pracownie
Ja przesluchalam dwie płyty Korteza i sie zakochalam ! Jak on śpiewa ! Jakie ma teksty, jaki głos !
1000 lubi tę wiadomość
-
1000 wrote:Tez uwielbiam Korteza w zeszłym roku przegapiłam koncert, ale w tym się wybieram
Ale jest kozak ! -
Malinka23x wrote:Plytkowy jest juz rozmazany i na nim widac cien cienia a na strumieniowym byl pierwsze 5 minut potem sie zmył... Tak twierdzk malż ja tam nie wierze w to