LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinka ja widzę. na strumieniowym nic nie widać, na płytkowym jakaś plama, ale na pewno nie kreska, wygląda jak flamastrem się robiło i się rozpływał. Ten test moim zdaniem nieważny, bo z kreski testowej tak by barwnik nie poszedł, nie wiem co to, lepiej poczekać 2 dni i zrobić znowu
Trzymam kciuki!!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mamusia_Ksawusia wrote:to moje testy z 2 dni w 7dpo i 8dpo
wwwoooowww co za krechy!!
A bierzesz pod uwagę, że owulacja była wcześniej bo w 99% przypadków test nie wychodzi tak wcześnie (przyjmuje się, że zagniezdżenie najwczesniej 6dpo + 2 dni wzrostu hormonu), a kreski u ciebie takie śliczne, tłuściutkie, nie jak bladziochy ktore dziewczyny maja 10-12 dpoIkulinka29, Sung lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:wwwoooowww co za krechy!!
A bierzesz pod uwagę, że owulacja była wcześniej bo w 99% przypadków test nie wychodzi tak wcześnie (przyjmuje się, że zagniezdżenie najwczesniej 6dpo + 2 dni wzrostu hormonu), a kreski u ciebie takie śliczne, tłuściutkie, nie jak bladziochy ktore dziewczyny maja 10-12 dpo
no wydaje mi się że jest próg max 1 dzień, skoro 1 lutego na USG lekarka powiedziała że właśnie miałam owulację, co więcej powiedziała że choć to bardzo rzadkie to będzie następna bo jest kolejny pęcherzyk dominujący, ale ja się tam nie znam, zobaczymy co lekarz powie -
Do mnie nad ranem przyszła @ . Dobrze że już jest...mimo wszystko.
Teraz dwa dni bólu.. to najgorsze co może być. -
Magda - mbc wrote:Kortez 500zł, maskara.
U nas we Wro, w wakcje mial koncert za free -
Jakiego bólu dostałam.. brzuch to mi rozerwie zaraz, az ciarki mam na całym ciele, raz mi zimno, raz gorąco. Oby tabletki dały dziś radę bo to będzie ciężko dzień
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kurczę nie wiem czy jakaś infekcja mi się nie przyplątała, bo trochę mnie tam swędzi jakoś tak dziwnie... Nie mialam nigdy, więc przypuszczam ze to po próbach badania szyjki kupię coś bez recepty? Dodam, że śluz raczej normalny, bez zapachu. Tylko trochę swędzenie i pieczenie tak od czasu do czasu.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G