LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny kurczę nie wiem czy jakaś infekcja mi się nie przyplątała, bo trochę mnie tam swędzi jakoś tak dziwnie... Nie mialam nigdy, więc przypuszczam ze to po próbach badania szyjki kupię coś bez recepty? Dodam, że śluz raczej normalny, bez zapachu. Tylko trochę swędzenie i pieczenie tak od czasu do czasu.
Najlepszy lactovaginal bez recepty i maść clotrimazolum.
A z domowych sposobów to smarowalam tampon w oleju kokosowym i wkładałam na ok godzinę do środka i śmiejcie się ale pomogło
A mnie tak boli że zaraz się porycze z bólu...wzięłam już dwie tabletki i nie pomagają -
SMag wrote:Ja też mialam tak po sprawdzaniu szyjki, dlatego już nie badam.
Najlepszy lactovaginal bez recepty i maść clotrimazolum.
A z domowych sposobów to smarowalam tampon w oleju kokosowym i wkładałam na ok godzinę do środka i śmiejcie się ale pomogło
A mnie tak boli że zaraz się porycze z bólu...wzięłam już dwie tabletki i nie pomagają
smag biedactwo ;* tule mocno Cie słoneczko, wiem jak cierpisz ja mam 2 dzien taki bolesny.
popieram Twoje sposoby robie identycznie -
Hugolina87 wrote:Karolcia ja polecam nasiadowke z rumianku niedawno miałam skórę podrażniona i swędzi ala. Kupiłam iladian i dupa. Posiedzialam w rumianku i przeszło
O dzieki:-) może to głupie ale jak to mam zrobić?Bo tak jak pisałam, nigdy mi się to nie przydarzyło4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
SMag współczuję z całego serca:-( ja miałam w tamtym miesiacu taki ból, z omdleniami, biegunka i wymiotami:-( trzymało tak kilka godzin, a w kolejne dni już nic nie bolało...weź termofor jak masz albo nalej do słoika gorącej wody, owin w ręcznik i daj na brzuch.4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Dziewczyny myśle o zmianie ginekologa, w sumie zapisałam się już do innego, na 1 marca.
Jakie badania robi się jako pierwsze w celu sprawdzenia czy wszystko ok ?
wyrwać siłą ? zasugerowac ? we wtorek daje ostatnią szanse mojemu ginkowi , zasugeruje mu monitoring i badania a jak to oleje to 1 marca ide do innego. -
Malinka23x wrote:smag biedactwo ;* tule mocno Cie słoneczko, wiem jak cierpisz ja mam 2 dzien taki bolesny.
popieram Twoje sposoby robie identycznie
A co do ginekologa, to jak nie jesteś zadowolona to pewnie.
Na początku to chyba prolaktyna, TSH, Ft4, LH, FSH, estradiol . Może próby wątrobowe , morfologia, białko crp. Zelazo.
Malinka23x lubi tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:SMag współczuję z całego serca:-( ja miałam w tamtym miesiacu taki ból, z omdleniami, biegunka i wymiotami:-( trzymało tak kilka godzin, a w kolejne dni już nic nie bolało...weź termofor jak masz albo nalej do słoika gorącej wody, owin w ręcznik i daj na brzuch.
Czuje się naprawdę fatalnie, a musiałam przyjść bo jesteśmy dziś tylko we dwie.
Jednak paracetamol na mnie nie działa za bardzo
Oby do 16...... -
nick nieaktualnyKarolcia27 wrote:O dzieki:-) może to głupie ale jak to mam zrobić?Bo tak jak pisałam, nigdy mi się to nie przydarzyło
Malinka23x lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:48
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:48
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Malinka23x wrote:Dziewczyny myśle o zmianie ginekologa, w sumie zapisałam się już do innego, na 1 marca.
Jakie badania robi się jako pierwsze w celu sprawdzenia czy wszystko ok ?
wyrwać siłą ? zasugerowac ? we wtorek daje ostatnią szanse mojemu ginkowi , zasugeruje mu monitoring i badania a jak to oleje to 1 marca ide do innego.
Ja na pierwszy rzut dostałam do zrobienia w 4dc:
ASPAT
ALAT
Kreatynina
Krzywca cukrowa i insulinowa - 3 punktowa czyli po 1h i po 2h
DHEA-S
Prolaktyna
17-OH-Progesteron
Androstendion
Testosteron
SHBG
do tego miałam juz zrobione: tsh, ft3, ft4
dziewczyny robia jeszcze fsh, lh, estradiol
niektóre robią jeszcze amh
to tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 08:24
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ola_45 wrote:Polecacie jakies konkretne testy owulacyjne? Mam zamiar korzystac, w sumie juz wczoraj zrobilam pierwszy. Biel wizira ale zobacze jutro kolejny. Nie wiem kiedy sie spodziewac owulki w tym cyklu.
W 1 ciazy owulacje wykrylam dzieki testo i temperaturze, w tym cyklu tez bede kontrolowac tempke i testy robicignite -
Hugolina87 wrote:Zaparzyc kilka torebek w misce i jak ostygnie to się podmyc i posiedzieć w takim naparze naprawdę pomaga na wszelkie dolegliwości i jest naturalny. Na opakowaniu nawet jest we wskazaniach leczniczych a propo miejsc intymnych. Ja polecam
O dzieki:-* a ile razy to powtarzać? Na pewno dzisiaj wypróbuję
SMag współczuję naprawdę oby szybko minęło, a leki pomogly:-)
Ola u mnie niestety testy nie sprawdzają się za bardzo więc nie pomogę4 cs - 29 marca II kreseczki
-
nick nieaktualnyKarolcia macierzanke do siedzenia w, polecam
Smag przykro mi
Moja beta 202. Poprzednia 96. Gdziekolwiek się zaimplantowala, rozwija się dobrze.Ola_45, Ewelinaaaa, MałaMi90, 1000, Mamusia_Ksawusia, pumka1990, _Hania, ams, NiecierpliwaKarolina, Magda - mbc, Diamond92, Sanka, Ikulinka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sung super
Ja sobie wypiłam herbatkę z mieszanki przywrotnika i serdecznika i chyba jeszcze najbardziej pomogło, chociaż dalej boli. Jakieś dreszcze mam od tego bólu chyba bo ogólnie mi ciepło... -
nick nieaktualny