LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
1000 ale się cieszę! Dawaj wiruski! Zazdroszczę, aż zachciało mi się zatestować, ale nie mam po co.
W każdym razie gratuluję i naprawdę zapowiadają Ci się super walentynki!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
1000 wrote:Codziennie przez tydzień aż do potwierdzenia owulacji
Dziewczyny kochane! Przesyłam Wam moc wirusków, choć za bardzo nie wiem jak się to robi, ale chyba jakoś tak: &#$%^&*()&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^
I jak ja mam się teraz uczyć?! zdania nie jestem w stanie przeczytać ze zrozumieniem...
Dzisiaj to sobie odpuść Kochana!!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
1000 aaa gratulacje OGROMNE!!! piękne walentynki!!
Dawaj no nam wiruskii luty się jeszcze nie kończy1000 lubi tę wiadomość
-
_Hania wrote:Bierz to CLO, tylko podejrzyj jajeczka w tym 12 dc i się nie stresuj tylko ciesz i szykuj na to, że możesz mieć nawet kilka pęcherzyków, jak bez CLO miałaś już 1
Ja się zgadzam w pełni z Hanią nie chciałyśmy Cię straszyć ani zniechęcać, po prostu lepiej dmuchać na zimne :*_Hania lubi tę wiadomość
-
_Hania wrote:Kochana ale z tego co pamiętam to stwierdziła już w następnym cyklu, że wcześniej nie było owu, więc też nie do końca wiarygodnie. A ostatnio miałaś ładną owulkę.
Wiem, że lekarzowi trzeba ufać, ale ja sama wiem ile czasu straciłam przez brak zaangażowania czy błędy lekarzy,np. brałam dupka, bo prog miałam poniże 1 w 18 dniu cyklu, a ten bałwan nawet nie zobaczył po innych wynikach (LH, e2), że ja nawet owulacji nie miałam i podobno dupek mógł mi blokować kolejne owulacje.
Bierz to CLO, tylko podejrzyj jajeczka w tym 12 dc i się nie stresuj tylko ciesz i szykuj na to, że możesz mieć nawet kilka pęcherzyków, jak bez CLO miałaś już 1
Wkurza mnie to że Wy wiecie lepiej a ona przepisuje mi co uważa a okazuje się że nie potrzebnie...
Od zawsze nie lubiłam chodzić po lekarzach i to się nie zmieniło. Zazdroszczę tym, którym się udało trafić na naprawdę dobrego..
Kurcze..ale jestem zła. -
SMag wrote:Wkurza mnie to że Wy wiecie lepiej a ona przepisuje mi co uważa a okazuje się że nie potrzebnie...
Od zawsze nie lubiłam chodzić po lekarzach i to się nie zmieniło. Zazdroszczę tym, którym się udało trafić na naprawdę dobrego..
Kurcze..ale jestem zła.
Ja od razu zaznaczę, że nie czuje się mądrzejsza od Twojego ginekologa, tylko mówię jak było w moim przypadku i jak zareagowała ginekolog, gdy okazało się, że w kolejnym cyklu stymulowanym nie będę mogła mieć monitoringu. A czy niepotrzebne to też niekoniecznie, może Clo też poprawia jakość owulacji, ale tego nie wiem, bo o tym leku nic nie czytałam. -
Dokładnie, my mówimy Ci jak wyglądają nasze doświadczenia i co nam lekarze mówili. Nie licytujemy się, czy nie wymądrzamy, czy nie zapewniamy, że to nasi mieli rację, ale jak tyle osób ma podobne zdanie i opinie lekarzy to chyba warto przemyśleć.
Dobry lekarz to skarb, a ty zawsze możesz dac szasne swojej lekarce tylko zadać jej pytania, może ma jakieś medyczne uzasadnieneisyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Ja bym się domagała wręcz monitoringu:-) heh SMag oczywiście, nie jesteśmy lekarzami, ale moim zdaniem są lekarze i... Lekarze. Jedni działają być może jakimiś starszymi metodami, inni mówią że rok starań to mało i staraj się Pani naturalnie, a jeszcze inni chcą to wszystko przyspieszyć...w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko trafić na dobrego specjalistę w moim przypadku, gdyby nie to forum to też byłabym zielona:-) niby gina mam fajnego, poświęca dużo czasu pacjentkom, ale między tymi wizytami nasuwa się tyle pytan i to jest super, że można tutaj korzystac z doświadczenia innych
Ja też teraz już co miesiąc będę chyba chodziła na monitoringi:-) wolę dołożyć do testów owu i badań proga i być pewna, że owulka była:-)4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
1000 wrote:Ok, dziewczyny, nadaję na żywo nie dałam rady wytrzymać dłużej niż godzinę Nordtest również twierdzi, że jestem w ciąży...
Bladzioch? Całkiem ładna kreska gratuluję1000 lubi tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
1000 Gratuluję :* :*
Dziewczyny ja uważam ze lepiej iść na monitoring i być pewna niż wierzyć w testy i temperatury bo już nie raz okazywało się że ta druga wersja była błędna, dziewczyny miały cykle bezowulacyjne. Ja idę jeszcze dzisiaj na monitoring żeby się upewnić czy wszystko dobrze tam się dzieje i jeśli się nie uda to następny cykl też zrobimy z monitoringiem
Niestety nasze serducha były tylko w 19dc wczoraj nie wiem co się stało ale po prostu zasnęliśmy:( liczę że ten jeden strzał niedzielny może będzie skuteczny1000 lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Ja was nie napadłam.. napisała że wkurza mnie to, że wiecie lepiej w takim sensie że to ta baba powinna to wiedzieć a nie przepisywać co jej się podoba właśnie bez badań...
I wkurza mnie to, że większość lekarzy to koniowały, jak czytam opinie na znanylekarz to czasem mi oczy wychodzą co lekarz potrafi do pacjentki powiedzieć. I jak widzę takie komentarze to nie mam zamiaru już nawet się rejestrować do takiego._Hania lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:1000 nie ma szans zeby to bylo po zastrzyku. W 99 % kobiet w 10 dni po juz nie ma sladu po becie gratuluje !
Verita, przyjmij mnie do przyjaciółek, bo chciałabym z Tobą pogadać a nie chcę tu spamować
1000 gratki :* !!!!!!1000, veritaserum lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
A dziewczyny myślicie że po tej mojej infekcji ( dla przypomnienia: objawy tylko jeden dzień, jednorazowe upławy) które były w piątek, mogę jutro już serduszkowac? W końcu Walentynki dziś kończę Lactovaginal4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
dziewczyny powiedzczie mi ile u was kosztuje badanie AMH.i jak do niego sie przygotowac.mysle o jego zrobieniu skoro w ferie siedze z córką w domu.i może uda mi sie skoczyc do gina jak znajde chetnego na piatkowe popołudnie do córki
-
Karolcia27 wrote:A dziewczyny myślicie że po tej mojej infekcji ( dla przypomnienia: objawy tylko jeden dzień, jednorazowe upławy) które były w piątek, mogę jutro już serduszkowac? W końcu Walentynki dziś kończę Lactovaginal
-
anusiak5 wrote:dziewczyny powiedzczie mi ile u was kosztuje badanie AMH.i jak do niego sie przygotowac.mysle o jego zrobieniu skoro w ferie siedze z córką w domu.i może uda mi sie skoczyc do gina jak znajde chetnego na piatkowe popołudnie do córki
U mnie kosztuje 150 zł. I nie trzeba się przygotowywaćPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)