LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Ale super oczywiście idź na betę :-* trzymam mocno kciuki:-*
U mnie po odstawieniu dupka już drugi dzien, a @ nadal nie widać
Malinka tu kiedys pisała że dostała @ 5 dni po odstawieniu dupka.. -
Karolcia27 wrote:KAL dobrze, że dzialasz dalej, będziesz miała już sporo badań i gin dalej Cię pokieruje
Karmelkowa hej:-) witamy i zapraszamy:-)
A jakie suplementy i witaminy bierzesz na mthfr?
Hej folian solgar 400 2x1 , methyl B12 Jarrow 1000 , B6 P-5-P Swanson 25mg koenzymatycza
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
PaniEr wrote:Hej. Wczoraj pisałam ze robiłam test i biel vizira. Dzisiaj tak siedzę w pracy i coś mnie podkusiło żeby pójść do Rosmana po test. Kupiłam płytkowy ultraczuly Pink, 25 UI. No i po minucie ujrzałam druga kreskę, co prawda bardzo bardzo blada, ale jest. Zrobiłam zdjęcie, oczywiście mniej ją widać niż w realu, ale i tak nie wiem jak dodać je na forum. Dziś jest 22 dc, 11 dp zastrzyku. Czyżby prezent walentynkowy dla męża? nie chce sie podniecać za bardzo, ale chyba skocze jutro na betę.
Oczywiście trzeba na bete &&& kciuki" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Beta będzie najpewniejsza Trzymam kciuki &&&
U mnie wczoraj test owu był pozytywny, dzisiaj powtarzać czy nie ma sensu?
I kiedy ? Wczoraj były, dzisiaj i jutro powtórzyć czy to za często?28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Madame_butterly wrote:Beta będzie najpewniejsza Trzymam kciuki &&&
I kiedy ? Wczoraj były, dzisiaj i jutro powtórzyć czy to za często?Madame_butterly lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Madame_butterly wrote:Beta będzie najpewniejsza Trzymam kciuki &&&
I kiedy ? Wczoraj były, dzisiaj i jutro powtórzyć czy to za często?Madame_butterly lubi tę wiadomość
ignite -
Kobitki, nie wytrzymalam do jutra rana...
Zrobilam 2 testy...
dwa bladziochy (jeden wiekszy drugi mniejszy...)
Chyba musze sie jutro wybrac na bete...
_Hania, NiecierpliwaKarolina, pumka1990 lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Kobitki, nie wytrzymalam do jutra rana...
Zrobilam 2 testy...
dwa bladziochy (jeden wiekszy drugi mniejszy...)
Chyba musze sie jutro wybrac na bete...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:19
ignite -
Ams supcio kolejna leci na bete ale u Was pozytywnie
Madame nie chcę się wtrącać ale tak od siebie z tego co mi tłumaczono testy owulacyjne powinno się z reguły robić codziennie w pobliżu zakładanej owulacji . Nigdy z porannego moczu . Nie powinno sie pic przed testowaniem min 2h .
Test pozytywny nie oznacza owulacji , z resztą żaden pozytywny test ow jej nie oznacza ... bierzemy pod uwagę jesli kreseczka jest ciemna , własnie jeśli mamy drugą kreseczke mocną jak testową możemy uznać , że kolejne24-36h są najlepszym czasem na bzykanko ;p bo około w tym czasie moze wystąpić owulacja ale gwarancji tak na prawde nie ma , bo moze byc i szybciej i później
Ja robiłam eksperyment testów owulacyjnych z monitoringiem i co i nie zgadzało się hehe od tamtej pory nie robie najlepszą metodą na zajscie są sexy co 2 dzień i nie myślenie o tym
Sorki źle zrozumiałam pytanie hehe No własnie tak jak koleżanka pisze jak żołnierzyki dobre to sobie nie żałujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:33
ams lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Nikusiia wrote:Cześć. Mamy cudowny prezent walentynkwoy. Disiaj pozytywny test. Jutro beta.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Ams serio ? co to masz za labo ;O przecież bete się robi bez skierowania , może spróbuj w innym" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Ams serio ? co to masz za labo ;O przecież bete się robi bez skierowania , może spróbuj w innym
Takie przepisy w durnej Francji
Ale sie przejde i zapytam, bo az mi sie wierzyc nie chce, ze nie zrobia bez skierowania lekarzaKarmelkovaa lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Karmelkovaa wrote:Ams supcio kolejna leci na bete ale u Was pozytywnie
Madame nie chcę się wtrącać ale tak od siebie z tego co mi tłumaczono testy owulacyjne powinno się z reguły robić codziennie w pobliżu zakładanej owulacji . Nigdy z porannego moczu . Nie powinno sie pic przed testowaniem min 2h .
Test pozytywny nie oznacza owulacji , z resztą żaden pozytywny test ow jej nie oznacza ... bierzemy pod uwagę jesli kreseczka jest ciemna , własnie jeśli mamy drugą kreseczke mocną jak testową możemy uznać , że kolejne24-36h są najlepszym czasem na bzykanko ;p bo około w tym czasie moze wystąpić owulacja ale gwarancji tak na prawde nie ma , bo moze byc i szybciej i później
Ja robiłam eksperyment testów owulacyjnych z monitoringiem i co i nie zgadzało się hehe od tamtej pory nie robie najlepszą metodą na zajscie są sexy co 2 dzień i nie myślenie o tym
Sorki źle zrozumiałam pytanie hehe No własnie tak jak koleżanka pisze jak żołnierzyki dobre to sobie nie żałujcie
Wiem kochana, robiłam testy od piątku i dopiero wczorajszy wyszedł pozytywny. Jasne, że nie ma pewności, że do owulacji doszło, bo test wskazuje tylko podwyższony poziom LH, a co się dzieje z jajeczkiem - czarna magia bez monitoringu. Testy robię 2 cykl i jakoś mnie podnoszą na duchu Na monitoring miałam iść, ale lekarz nie miał wtedy terminu niestety.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Ahaaa przepraszam nie wiedziałam , że Ty nie w PL ... fakt znam to , tez swoje wysiedziałam za granicą
Madame wybacz bo ja to zakręcona całe życie ;p to słuchaj jak masz pozytyw to co tam , teraz już nie masz nic do stracenia działajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:43
ams lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ams coś mi się wydaje ze masz w sobie malusia fasolkę koniecznie zakombinuj coś z Tobą betą to będziesz miała pewność swoją droga bezsensu wymagać skierowania na betę No ale co kraj to obyczaj
PaniEr daj znak jak będzie miała wyniki! Trzymam kciuki :*
Witaj Karmelkova, w kupie raźniej
Nikusiia no to będziecie mieli niezapomniane walentynki, gratuluje! :*
U mnie @ coś się przeciąga, dzis już 8 dzień i dalej mam ciemnobrązowe upławy myślicie ze to ten przerośnięty pęcherzyk mógł mieć na to wpływ? Już bym chciała dzialac a monitoring dopiero za tydzien we wtorek ale poczekam cierpliwie byleby tym razem pęcherzyk ładnie urósł i pękłKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karmelkowa dzięki:-* napisałam wiadomośc i se skasowalam:-P a więc jeszcze raz...ja też się zastanawiam nad zamiana supli na metylowane, czekam dopiero na wyniki mthfr, nie poroniłam nigdy, staram się o 1 dzidziutka, ale tak sobie zrobiłam dla własnej wiedzy. Znalazłam na necie jakieś, w których jest razem kwas foliowy i Wit. B. A jak wygląda to cenowo u Ciebie?
Ale dzisiaj wysyp fasolek:-)4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G