Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam
a ja wam napisze co było 10.01 u nowego gina dr.Bystrzejewski _Katowice
Do gabinetu weszłam razem z moim G. Zadawaliśmy bardzo dużo pytań Pierwsze co to dałam wyniki badania nasienia G. Powiedział że wyniki nie są najgorsze ale mimo wszystko dużo parametrów jest obniżonych i trzeba by się skonsultować z urologiem. Na pewno będą potrzebne suplementy które i tak stosujemy. Następnie ja dałam swoje wyniki z tarczycy z czego stwierdził że to na pewno będzie hashimoto i powiedział że trzeba będzie uregulować tarczycę bo w tej chwili ona jest za to wszystko odpowiedzialna. Czyli za plamienia w środku cyklu, wydłużające się cykle, nie pękające pęcherzyki, mało śluzu płodnego, nadwaga ( bo przytyłam 10 kg. w niedługim czasie i zauważyłam że mam często napady głodu).
Oczywiście zrobił usg Macica i pochwa w porządku , torbiel który był musiał zaniknąć bo już go nie ma.
Kazał się starać i jeśli nic nie wyjdzie do kwietnia to do niego przyjść to rozpoczniemy odpowiednią stymulację ,bo brał właśnie pod uwagę uregulowanie tarczycy a jak wiadomo miałam mieć wizytę u endo za 3 dni która nie wypaliła ( ale o tym pisałam w notatkach pod wykresem i muszę czekać do 7 lutego ) oczywiście wtedy będziemy ustalać histeroskopię z laparoskopią , mówił też o zakupieniu testów owulacyjnych ( nie ma problemu żeby były z allegro ) Ale robić 2 razy dziennie bo można przegapić owulacje. No i wiadomo jak to mówił wcześniej G w tym czasie do urologa. Wspominał też o in vitro pytając czy jesteśmy aż tak zdesperowani żeby przystąpić do niego w niedługim czasie a my odpowiedzieliśmy chórem że nie, i to wszystko co pamiętam.
Miłego czytaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 13:46
Iwka, Ciapulinka, marta83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e3w3a trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że wpadniesz tutaj do nas ze wspaniałymi wieściami
Samira no tak to musicie się teraz zająć swoim zdrówkiem i cały czas się starać. Po wizycie u endo będziesz wiedziała więcej.
Ania to dobrze, że czujesz się już lepiej.
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Samira ciekawa lektura:)
a ogolnie zadowolona jestes z nowego gina??
a tu do niego chodzę http://www.cmpanewniki.pl/ginekolog to ten pierwszy lekarz bo widzę ze jeszcze jakiś doszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 15:09
Iwka lubi tę wiadomość
-
Samira moja przyjaciółka też ma hashimoto, wyregulowała tarczycę do poziomu 2,00 i zaszła w drugim cyklu:-)dziewczyny a mam pytanie, czy przed owulacją jest spadek temperatury?? bo to mój pierwszy wykres i nie wiem
samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNata wrote:Samira moja przyjaciółka też ma hashimoto, wyregulowała tarczycę do poziomu 2,00 i zaszła w drugim cyklu:-)dziewczyny a mam pytanie, czy przed owulacją jest spadek temperatury?? bo to mój pierwszy wykres i nie wiem
-
Ania1986 wrote:Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczen:
27- IK
29-Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaa
pozwolilam sobie troche zmodyfikować liste bo z poprzedniej wynikało ze testuje dopiero 26 lutego;) a testuje na chwile obecna 29 stycznia, a ze jestem tu od poczatku to chyba moge wprowadzic małe zmiany co Samirka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczen:
27- IK
29-Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata,Waniulka,
4 -
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
11 -
12 -
13 - pati2704
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaa
IK lubi tę wiadomość
-
To i ja się wpiszę na styczeń jeszcze, ale bardzo wapię, aby się udało
Styczen:
26- rewelka
27- IK
29-Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata,Waniulka,
4 -
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
11 -
12 -
13 - pati2704
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 - marta83
28 - Karmelek, MiśkaaIK lubi tę wiadomość
-
Nata rzeczywiscie czesto przed wzrostem tempki czyli przed owulka jest spadek takze wszystko wskazuje że jutro tempka do gory czyli dzis ovu:)
ale jutro sie wszystko okaze:)
slyszalyscie o tych maluchach blizniakach ktore zmarly przed porodem...
brak słowsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Nata rzeczywiscie czesto przed wzrostem tempki czyli przed owulka jest spadek takze wszystko wskazuje że jutro tempka do gory czyli dzis ovu:)
ale jutro sie wszystko okaze:)
slyszalyscie o tych maluchach blizniakach ktore zmarly przed porodem...
brak słow
słyszałam i brak mi słów
nie wykonali cesarki ,czekali do rana bo nie było niby specjalisty do wykonania usg (sprzęt najwyższej klasy z WOŚP) wcześniej tz. o 24 serduszka biły ładnie ,dwie godz. później już nie oczywiście sorry ale te huje w szpitalu nie maja sobie nic do zarzucenia ,jeszcze kazali jej czekać na usunięcie martwych dzieci...
łzy mi leciały jak teraz słuchałam ojca dzieci jak mówił i szlochał ze starali się o nie przez pięć lat i jak się cieszyli ze bliźnięta ...masakra ,strasznie to smutne
tu link http://polskalokalna.pl/raport/wosp/news/owsiak-o-tragedii-we-wloclawku-szpital-mial-nowoczesny,1984172,8466