Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
26 - rewelka
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata,Waniulka,
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 - Ciapulinka
25 -
26 -
27 - marta83 ,Milcia
28 - Karmelek, MiśkaaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 10:28
-
hej laski byłam wczoraj u gienia wiec melduje co mi powiedział:
wiec tak najpierw sobie porozmawialismy , pokazałam gienkowi badania powiedział ze są prawidłowe i ze musze zrobic jeszcze prolaktyne, progesteron i TSH na co mu odp ze wiem i mam w planie zrobic je w środe za tydzien to sie smiał, że przygotowana jestem zbadał powiedział ze oko , pozniej było usg i tak : endometrum o nieregularnym echu( tego tez sie nie zapytałam co to znaczy) , grubosc 10 mm, na jajniku prawym pęcherzyk 19 mm, na lewym najwiekszy 10 mm
lipa troche bo w prawym nie mam jajodu a byc moze z niego sie bedzie szykowac owulka, ide w srode na podgladanie czy była czy jeszcze nie, a jak nie bedzie w srode to piatek znowu wiec sie dobrze wstrzeliłam ze mozna monitorowac , pokazałam mu tez wykresy to powiedział, ze najpierw badania bo jezeli faktycznie mam taka krótką faze lut. to wtedy cos zaradzimy ale najpierw musze badanka zrobic ufff macica jest ładna, jajniki tez , zapomniałąm sie zapytac o endo z tego wszystkiego hahaha 30 min u niego siedziałam loo matko to chyba tyle, wspomniał o robieniu drożnosci jajowodu ale najpierw badania i monitoring i mój mą z musi zrobic badanie nasienia.Iwka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny