Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak tak kochane nastroje dzisiaj ja bym już sobie za testowała, nie wiem dlaczego tak mnie ciągnie w tym cyklu
Eweloka84 czekam na sprawozdanie z monitoringu Ja monitoring już sobie odpuściłam w lutym minie rok jak zaczęłam chodzić ale teraz już nie poszłam.
Mam nadzieję , że rezultaty będą kochanaEweloka84, samira lubią tę wiadomość
-
Styczeń:
26 - rewelka
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata,Waniulka,
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 - Ciapulinka
25 -
26 -
27 - marta83
28 - Miśkaa
dziewczyny ja się wypisuję z testowania.. Muszę wrzucić na luz i nie czekać na tą datę i nie myśleć, nie analizować...Iwka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Właśnie zjadłam caaaały talerz sałatki jarzynowej i idę spać pod biurko....może nikt nie zauważy Mi się ogólnie cykl przestawił i myślę że wcześniej zatestuje. Ovu zawsze miałam między 17-21 dc i 31-33 dc. a tu owulacja 12 dc czyli że co 26 dc @ przylezie, ciekawa jestem jak to się rozwiąże. Dzisiaj zaczynam brać dupka
A jak u Was jest zawsze macie takie same "podobne" cykle?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń
26 - rewelka
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 -
3 - czekaja ,Nata,Waniulka,
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 - Ciapulinka
25 -
26 -
27 - marta83 ,Milcia
28 - MiśkaaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 10:35
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Właśnie zjadłam caaaały talerz sałatki jarzynowej i idę spać pod biurko....może nikt nie zauważy Mi się ogólnie cykl przestawił i myślę że wcześniej zatestuje. Ovu zawsze miałam między 17-21 dc i 31-33 dc. a tu owulacja 12 dc czyli że co 26 dc @ przylezie, ciekawa jestem jak to się rozwiąże. Dzisiaj zaczynam brać dupka
A jak u Was jest zawsze macie takie same "podobne" cykle?
napisałam pod twoim wykresem żemi wyznaczyło owulke na 15dc ja myślę ze to był jednak 14dc ale już sama nie będę zmieniała nic (dziś wyznaczyło) a w poprzednim na 11dc i myślę ze teraz wyzn. jest prawie prawidłowo bo tamten był z plamieniamiIwka lubi tę wiadomość
-
samira wrote:napisałam pod twoim wykresem żemi wyznaczyło owulke na 15dc ja myślę ze to był jednak 14dc ale już sama nie będę zmieniała nic (dziś wyznaczyło) a w poprzednim na 11dc i myślę ze teraz wyzn. jest prawie prawidłowo bo tamten był z plamieniami
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:No kochana to trzymam kciuki a by to był ten cykl Ogólnie gdzieś czytałam że z tym wzrostem temp. jest tak ze może wzrosnąć nawet 3 dni po owulce, dziwne jest ciało człowieka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 11:04
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oooo a ja sobie obiecałam że nie będę testowała dopóki nie dostanę @...jakoś tak wyluzowałam chwilowo, no ale do @ jeszcze 12 dni więc może mi się zmienić, ale zobaczymy jak temp i czy jakieś objawy się u mnie pojawią, jak na razie to ovu mi jeszcze nie wyznaczył co i jak..miłego dzionka moje drogie )))
Eweloka84, Iwka, samira lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Mi ovu znów wyznaczyło inaczej owulke. Dziwna ta moja temperatura ale tak mi się wydaje, że nie jest za dobra bo termometr mam jakiś bardzo dziwny i dziwnie mierzy. Więc w tym cyklu bardziej skupiam się na śluzie i zobaczymy jak to będzie. Muszę do lutego wytrzymać
Iwka, samira lubią tę wiadomość
-
wrócilam i tak endo ładne 11 mm , jeszcze żaden pęcherzyk nie pękł tylko urosły, na cholernym prawym jajniku pęcherzyk 23 mm a na lewym 11 mm, ehh w piatek ide znowu i ewentualnie w poniedziałek
Iwka, samira lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:wrócilam i tak endo ładne 11 mm , jeszcze żaden pęcherzyk nie pękł tylko urosły, na cholernym prawym jajniku pęcherzyk 23 mm a na lewym 11 mm, ehh w piatek ide znowu i ewentualnie w poniedziałek
Eweloka84 lubi tę wiadomość