Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marta 83 witam was dziewczyny moze mi ktoras wytlumaczyc czym sie rozni sluz rozciagliwy od wodnistego? bo juz niewiem
rozciągliwy między palcami się ciągnie (rozciąga ) a wodnisty jest tylko mokry nie rozciągniesz go zobacz sobie w google jak wygląda śluz rozciągliwy jest dużo zdjęć przykładowych no i np rozbij sobie jajo oddziel żółtko od białka i weź to białko w palce jest podobny do śluzu rozciągliwego:)Iwka lubi tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
marta83 wrote:witam was dziewczyny moze mi ktoras wytlumaczyc czym sie rozni sluz rozciagliwy od wodnistego? bo juz niewiem
-
kaarolaa wrote:witam, chetnie bym sie zapisałam na lutowe kropki ale nie ma sensu musze jeszcze luty odpuscic...
-
nick nieaktualnyIwka wrote:A kiedy kochana procedury zaczynacie, a i czy się udało Wam załapać na tą wersje testową?
samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki .. miło zawitać tam gdzie sie pochowały stare weteranki..kaarolaa co u Ciebie ??
Iwka dalej rozdajesz kocury???
Witam nowe starczki- weteranka wojny o II kreski.samira, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnymarta83 wrote:witam was dziewczyny moze mi ktoras wytlumaczyc czym sie rozni sluz rozciagliwy od wodnistego? bo juz niewiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:54
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Hej laseczki .. miło zawitać tam gdzie sie pochowały stare weteranki..kaarolaa co u Ciebie ??
Iwka dalej rozdajesz kocury???
Witam nowe starczki- weteranka wojny o II kreski.
w sobote mam wizyte w klinice i zobaczymy czy nas zechca do ivf...Iwka, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jak widac, dalej walcze hehe nie poddaje sie, chociaz luty moge uznac za stracony, no moze odpuszczony
w sobote mam wizyte w klinice i zobaczymy czy nas zechca do ivf...
No to trzymam kciukaasy za to by was zechcieli.
Mąż w domku czy gna gdzieś na poligonie //??kaarolaa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.