Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MariaAntonina wrote:Hej laseczki .. miło zawitać tam gdzie sie pochowały stare weteranki..kaarolaa co u Ciebie ??
Iwka dalej rozdajesz kocury???
Witam nowe starczki- weteranka wojny o II kreski.
A Ty już lepiej się czujesz? Mdłości mineły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 13:15
-
Hejka, ja też niekiedy zagladam na staraczki w poszukiwaniu dziewczyn, które tu jeszcze zostały, ale łatwe to nie jest Was znaleźć, bo tyle się tutaj wątków natworzyło, że problem w tym gąszczu cokolwiek zlokalizować
Cały czas liczę na to, że i Iwka i kaarolaa zawitają na ciążówkach i wreszcie zobaczę u Was suwaczki ciążowe.Iwka, samira, kaarolaa, Miśkaa lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:Hejka, ja też niekiedy zagladam na staraczki w poszukiwaniu dziewczyn, które tu jeszcze zostały, ale łatwe to nie jest Was znaleźć, bo tyle się tutaj wątków natworzyło, że problem w tym gąszczu cokolwiek zlokalizować
Cały czas liczę na to, że i Iwka i kaarolaa zawitają na ciążówkach i wreszcie zobaczę u Was suwaczki ciążowe. -
Iwka wrote:Pewnie że rozdaje ale ostatnio forum nam się powiększa i czasmi nie daje rady... Ale się staram
A Ty już lepiej się czujesz? Mdłości mineły?
Mdłości mineły i ten czas też..dokladnie po 3 msc z hakiem było coraz lepej.
No ale musze na siebie uważać, sexić nie mozna sie.heee
Daję rade czasem mnie dopadnie jakas Lady Zgaga ale tak mały jest ruchliwy , mam nadzieje ze cały i zdrów. Moj N nie moze sie już doczekać zważywszy , ze to nasz jedyne dziecko..
Powoli uzbrajam sie a raczej dzidziula w sprzet - super frajda heee.samira, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Iwka wrote:Witaj słońce A jak u Ciebie leżeć jeszcze musisz? Wróciłaś już do swojego chłopa?
Niestety leżę do końca, a na pewno do końcówki 37 tc, by donosić tę ciążę, więc te parę dni przetrwam
Ha ha, nigdy nie opuszczałam mojego chłopa, więc nie musiałam do niego wracać Jest zbyt kochany, by go opuszczać, tym bardziej jak jestem przywiązana do łóżkasamira, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:No to trzymam kciukaasy za to by was zechcieli.
Mąż w domku czy gna gdzieś na poligonie //??Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Hejka, ja też niekiedy zagladam na staraczki w poszukiwaniu dziewczyn, które tu jeszcze zostały, ale łatwe to nie jest Was znaleźć, bo tyle się tutaj wątków natworzyło, że problem w tym gąszczu cokolwiek zlokalizować
Cały czas liczę na to, że i Iwka i kaarolaa zawitają na ciążówkach i wreszcie zobaczę u Was suwaczki ciążowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 15:44
Matylda36, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć laseczki:) mam pytanko odnośnie waszych badań, tzn czy za D3, testosteron, DHEA, DHEA-S i prolaktynę płaciłyście czy dawali wam skierowanie?? bo mam nową ginekolog, chce wszystkie badania powtórzyć i twierdzi ze za wszystko sama musze płacic...
-
nick nieaktualny
-
dynamiczna wrote:przepisuję się z 5 lutego na 3 lutego.
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
27 - IK
28 - karola_aa
29 - Ania1986
Luty:
1 - dorocia2324
2 - dynamiczna
3 - czekaja,Nata,ROBOTKA1,Waniulka,
4 - Pisellini
5 - samira ,mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 - marta83
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka, K4lina, santoocha ,Madziara, Maniuś
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 - Ciapulinka
25 -
26 -
27 - marta83 ,Milcia
28 - Miśkaa -
Robotka1 wrote:wodnisty jest po prostu wodnisty, to takie uczucie mokra, wtedy ten się chyba nie rozciąga. a ten rozciągliwy to jak sama nazwa wskazuje, rozciąga się, jest śliski. a jaki u siebie widzisz?
kochana we wtorek mialam ten rozciagliwy, w srode taki bialy jak balsam, a dzisiaj z rana mialam rozciagliwy a na kazdym wykresie widze ze sa wodniste i ja chyba poprostu nie potrafiego od roznic od innychmarta -
nick nieaktualny
-
dorocia2324 wrote:Marta83 a od dawna już badasz sobie śluz?marta
-
Marta nie przejmuj się musisz być cierpliwa, a z czasem będzie to dla Ciebie bardzo proste. Ja już bardzo długo badam śluz i wiem dokładnie kiedy mam owulację. Tylko widzisz pierwszy raz mierzę temperaturę i w tym temacie jestem jeszcze zielona A do tego jakiś dziwny termometr.
marta83, Iwka lubią tę wiadomość
-
A co do śluzu to tak jak pisały dziewczyny. Wodnisty czyli jest wodnisty jak woda, mokry. A rozciągliwy jest rozciągliwy, jak białko jaja kurzego. Jak weźmiesz go między palce to bez problemu się ciągnie. Dasz radę
marta83, Iwka lubią tę wiadomość