Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pati2704 wrote:mam pytanko:) czy któraś z was pije dziurawca? a jeśli tak to czy widzi jakąś poprawę?
Pati2704 ja pije od ponad miesiąca i zauważyłam, większe ilości śluzu. To jest zresztą główny powód picia tej herbatypati2704 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 -
2 -
3 - czekaja
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka
11 -
12 -
13 -
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83
28 - Karmelek
-
Iwka wrote:A no tak i będziemy mamusiami
dokładnie:)
dziewczyny też tak macie że mimo że był okres myslicie czasami 'a moze jednak jestem w ciązy'??
Ja tak wlasnie mam:) wiem ze to niemozliwe bo był okres normalny i w ogole. ale jak sa jakies takie objawy które wystepuja w ciazy to sie zastanawiam:)
kobiety to potrafią sobie wmówić
Iwka, samira lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:dokładnie:)
dziewczyny też tak macie że mimo że był okres myslicie czasami 'a moze jednak jestem w ciązy'??
Ja tak wlasnie mam:) wiem ze to niemozliwe bo był okres normalny i w ogole. ale jak sa jakies takie objawy które wystepuja w ciazy to sie zastanawiam:)
kobiety to potrafią sobie wmówićIwka lubi tę wiadomość
-
Jak fajnie że moge tu sobie pisac i nikt mi nie powiem: odpusc sobie, nie wkrecaj, daj na luz, bez nerwow i takie tam inne.
Jakbym tego nie wiedziała.
Tylko jak sie czegoś chce to ciężko wyłączyć myślenie na ten tematIwka, _Ania_ lubią tę wiadomość
-
czekaja wyniki odbieram dopiero 15-16 po pracy ;/ bo rano bym nie zdążyła fuck !
az mam motylki w brzuchu ;p jak to przezyc tyle czasu ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 09:12
czekaja, samira lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 to trzymam kciuki za wyniki
Czekaja a ja mam ciężkie nabrzmiałe piersi, a i śluz kremowy zawsze w tym czasie miałam lepki lub wodnisty....a moja kawa już zimna. W pracy siedzę i co chwilę telefony mi tu dzwonią http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-help.gifdlatego widzę że mam spóźniony refleks z odpisywaniemEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:u mnie to samo, zimna kawa na biurku....
z tym że u mnie początek roku jest dziwnie spokojny i sama wyszukuję sobie zajęcia:)
EWELOKA a jakie robiłaś badania???
LH, FSH , estradiol i morfologie jak na razieczekaja lubi tę wiadomość