Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Ty w czarnej dziurze a ja w czarnej dupie! hahaha 20 stycznia ide do gienka to mu pokaze , zobaczymy co mi pwoie jeszcze mam w palnie zrovic prolaktyne i progesteron oraz tarczyce alee nie wiem jak finasowo wydole...;/
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
To czekamy eweloka na wyniki daj znac:)
Ja tez musze sobie spisac co robilam czego nie i co trzeba jeszcze robic.
Dziewczyny a czy na te badania kierował Was lekarz czy same wyczytałyscie co trzeba zrobic?
Niby mam dobrego lekarza a na zadne badania mnie nie wysłał i wszystko robiłam sama po przeczytaniu ze warto robic. I tak walsnie dowiedziałam sie o niedoczynnosci tarczycy i wysokiej prolaktynie.
Jeszcze chciałam robić LH i FSH ale mam nadzieje ze nie bedzie trzeba i w tym cyklu sie uda:)Eweloka84, Iwka lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:To czekamy eweloka na wyniki daj znac:)
Ja tez musze sobie spisac co robilam czego nie i co trzeba jeszcze robic.
Dziewczyny a czy na te badania kierował Was lekarz czy same wyczytałyscie co trzeba zrobic?
Niby mam dobrego lekarza a na zadne badania mnie nie wysłał i wszystko robiłam sama po przeczytaniu ze warto robic. I tak walsnie dowiedziałam sie o niedoczynnosci tarczycy i wysokiej prolaktynie.
Jeszcze chciałam robić LH i FSH ale mam nadzieje ze nie bedzie trzeba i w tym cyklu sie uda:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:48
-
marta83 wrote:wiecieco taksie zastanawiam czy to jest normale ze po owulce praktycznie nigdy niemam sluzu, miala ktoras z was moze tak??????
-
A co do badań to ja sama żadnych nie robiłam tylko zawsze z wytycznymi od gina...bo on fajny jest ale muszę sprawdzić czy on czegoś nie przeoczył ...bo wiadomo każdemu się zdarzyć może
-
MArta ja robiłam TSH anty tpo i anty tg i mieszczę się równiutko w normie na szczeście
a wczoraj odebrałam LH i FSH i stosunek jest w okolicy jeden więc też dobrze
ja prywanie niestety muszę robić badania, kiedyś poszłam do gienka na nfz to mnie wyśmiał że jestem za młoda na badanie hormonów (mam skończone 28 lat) i gdybym nie poszła prywatnie to do dziś bym sobie robiła dzidziusia mając hiperprolaktynemię;/ wieśniak;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNata wrote:hej dziewczyny ja też testować będę na początku lutego, teraz czekam na owulację a powiedźcie mi anty tpo powinno być na jakim poziomie, żeby wykluczyć chorobę tarczycy?? pozdrawiam
a TSH przy staraniach mniej niż 2 (podobno powinno być)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 12:20
-
nick nieaktualny1 -
2 -
3 - czekaja
4 -
5 - samira ,mycha28 ,Robotka1 ,Eweloka84
6 - wirbażka
7 -
8 - rastafanka
9 -
10 - Iwka
11 -
12 -
13 -
14 - yojiona, aniulkab86
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 - marta83
28 - Karmelek, Miśkaa
zapisuję się na luty, bo styczeń chyba bezowulacyjny będzie. ovuF mi wyznaczyło owulke ale testy nie;/ 22 wizyta u gin z całym zestawem badań lh,fsh, estradiol, progesteron, prolaktyna... eh majątek też wydałam. -
ja mam kochana anty-tpo ponad 350 takze dosyc ciekawie endykronolog nie przepisywal mi nic bo narazie tsh jest w normie natomiast ginekolog po poronieniu kazal mi brac acard przez to,anty-tpo wychodzac wysokie wskazuje ze choroba tarczycy pojawi sie na pewno ale niewiadomo w jakimczasie sie uaktywnimarta