Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Saule Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana11 wrote:
    Oj tak, przez takie "to wcześnie, możesz poronić itd", ja prawie nikomu nie mówiłam, a później po stratach i tak się czułam fatalnie, miałam ochotę opowiedzieć albo wykrzyczeć wszystkim jak cierpię, a nie mogłam. Nie życzę najgorszemu wrogowi poronienia.
    Bardzo mi przykro, że przez to przechodziłaś. :(
    Ja wiem, że może to co teraz piszę jest pisane pod wpływem hormonów, ale mam wrażenie że to społeczne tabu wokół poronień najbardziej chroni osoby wokół, a nie pary, które tych poronień doświadczają. Nie trzeba uczyć się o tym słuchać, myśleć jakie to trudne i wspierać te osoby.

Nana11, Pustynia lubią tę wiadomość

Starania od 9/24
    👩 33
    👦 32

👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)

zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12

szczęśliwa wegetariańska para 🩷
  • brilka Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepisałam wizytę na 5 marca 🎉

White1, Chochlik12, Agni97, AnitaK, Loraa, Olisska, Pustynia, Kaliope, izzou97, Justa28, Meggi_**, Siasi, Mstka, S_va_88, Nayeli lubią tę wiadomość

Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
    13 cs ✨

❌ niedrożny kanał szyjki macicy

03/25 kariotypy ⏳
    04/25 badanie drożności jajowodów z poszerzeniem kanału szyjki macicy, histeroskopia
  • sandrac_94 Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mieszkam we Wrocławiu, ale spędziłam tam 8 lat i chodziłam do Medfeminy do ginekologa i bardzo polecam to miejsce. Chodziłam do p Halbersztadt i była zawsze pomocna, bardzo sympatyczna i empatyczna. Byłam jeszcze u innej lekarki na badaniu piersi, ale niestety nie pamiętam jej nazwiska :( ale też bardzo ciepła osoba !

karczoch321, Saule lubią tę wiadomość

👩👨31 lat + 🐶 2 lata

- aktualnie 10cs 🤞
    - 10.03 wizyta w nowej klinice leczenia niepłodności
    - kwiecień: powtórka badań nasienia

ona:
    - od lutego suplementacja pod okiem dietetyka klinicznego (omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby)
    - badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
    - regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
    - brak chorób przewlekłych
    - walka ze stresem

on:
    - suplementacja (wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli)
    - WZJG
    - badanie nasienia: morfologia 2%, ruchliwość ok
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zosia667, a Twoje nowe stanowisko bardzo różni się od poprzedniego?[/QUOTE]

Chochliczku to moje "nowe" jest jeszcze do końca nieokreślone, dopóki nie przekażę swoich dotychczasowych obowiązków nie mam możliwości angażować się w "nowe".
    Mam to szczęście, że pracuję tu już długo i wiem gdzie szukać jak coś, ale nowy zarząd nie wiem do końca jaki ma pomysł na mnie, i to nowe stanowisko. Ono nie istniało do tej pory, także idę trochę w ciemno, stąd moje obawy czy podołam.
    Tak sobie porównuje, Ty masz coś zupełnie nowego przed sobą, a u mnie takie "nowe" ale jednak stare.
    Jednak troszkę zakłuło <3 jak zobaczyłam że już ruszyła rekrutacja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego, 13:46

Chochlik12 lubi tę wiadomość

👸33 🧔 33
    👩‍❤️‍👨 Rozpoczęcie starań od 10/2024
    👩‍❤️‍👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk, L-arginina
    👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
    👸 ✓USG ✓Morfologia ✓Mocz ❗TSH-2,730
    👸 ✓estradiol ✓LH ✓FSH ✓prolaktyna ✓testosteron – 3dc
    👸 ✓FT3 ✓FT4 ✓antyTPO ✓antyTG
    👸 ✓progesteron 20,20 ✓estradiol 192 – 7dpo
    👸 💊Euthyrox 12.5mcg, Jod 400 µg, Miovelia NAC
    👸🩺03/25 wyniki cytologii ✓wirusy
    👸🩺03/25 Gin
    👸🩺04/25 Endo: USG Tarczca+TSH
    🧔🩺
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Przepisałam wizytę na 5 marca 🎉
    💖💖💖

14. cykl starań o 1. dziecko 👶🏻❤️

🐯 Ona, 28 lat – PCO/PCOS?, AMH 6,94 🤔
    🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):

🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
    🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
    ⚠️ Ruchliwość: A+B = 6% → 11,5% 🐢
    ⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
    ⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉
    ⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷‍♀️
    ⚠️ HBA: 43%

Dieta, suplementacja i zdrowe nawyki – tego się trzymamy! 🥗💊🏃‍♂️
    Androlog? Rozkłada ręce… 🤦‍♂️
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu, czy Ty już testowałaś dzisiaj?
    Wydaje mi się, że już jakoś długo Cię nie widziałam tu na forum 🥹 jak się miewasz? 💖

🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):

__
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Misiu, czy Ty już testowałaś dzisiaj?
    Wydaje mi się, że już jakoś długo Cię nie widziałam tu na forum 🥹 jak się miewasz? 💖

Prosiła o przepisanie na 20.02, chyba gdzieś uciekło :)

Chochlik12 lubi tę wiadomość

🤶 29l. 🎅34 l.

Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
    💠IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa

💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • kitka_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na usg, myślałam, że podejdziemy do drugiego IUI w tym miesiącu. Ale przymusowa przerwa..
    Okazało się, że mam dwie cysty 35 i 38 mm na obu jajnikach. Ponad tydzień temu miałam okropny ból podbrzusza, nie wiem czy była jeszcze trzecia cysta, która pękła czy może te rosły i dlatego.
    Lekarka mówi, że za mocno zareagowałam na leki.

Czy któraś z Was miała takie cysty ostatnio? Co robić, żeby jak najszybciej się wchłonęły? i czy są jakieś szanse na owulacje w tym cyklu?

starania o pierwsze od czerwca 2023
    34l.👱🏻‍♀️ 32l.👨

03.2024 💔 9tc

1 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌

Co dalej?
  • Kokosik Ekspertka

Wysłany: 19 lutego, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana11 wrote:
    Oj tak, przez takie "to wcześnie, możesz poronić itd", ja prawie nikomu nie mówiłam, a później po stratach i tak się czułam fatalnie, miałam ochotę opowiedzieć albo wykrzyczeć wszystkim jak cierpię, a nie mogłam. Nie życzę najgorszemu wrogowi poronienia.

Podzielam. Jednak ja powiedziałam komu uważałam za słuszne. Wiedziały moje najbliższe osoby i jak poroniłam wiedziały tak samo od razu pierwsze.
    Jak znów zajdę w ciążę te same osoby będą widzieć, bo są mi najbliższe i ważne w moim życiu.
    Jednak nie powiedziałam w pracy czego nie żałuję bo nie miałam ochoty później drążyć tematu kiedy przeżywałam dramat związany z poronieniem. Poza tym, nie chcę żeby pracodawca widział o nich planach ciążowych.

Jednak inna kwestia bardzo mnie irytuje w społeczeństwie i nie wiem czy kiedykolwiek uwolnimy się z tego. A mianowicie teksty typu „kiedy dzieci” „a wy kiedy” „a my czekamy i liczymy na wnuka” „czas na powiększenie rodziny” itp itd.
    Ludzie nawet nie mają pojęcia przez co obecnie pary przechodzą, przez jakie piekło może przechodzić kobieta po poronieniu, albo ogólnie, z jakimi problemami mogą obecnie mierzyć się osoby starające się o dziecko latami. I nigdy przenigdy nie powiedziałabym tak komuś, bo ja mam świadomość, ale inni już nie.
    Nawet jak ktoś to mówi w dobrej wierze, to może bardzo zaboleć. Kogo mogę to uczulam
    Dla mnie święta były koszmarem po poronieniu, bardzo się ich bałam bo rodzina męża nie wiedziała co się stało, sprawa była świeża i nie było okazji powiedzieć. Jak przy stole wigilijnym usłyszałam jakie to będziemy mieć piękne dzieci, i że wszyscy czekają na wnusia i kiedy my itd.. aż trzęsły mi się ręce
    Musiałam wyjść i wypłakać się w łazience, bo serce dosłownie mi pękało 💔

Saule, AnitaK, Lovi25, S_va_88 lubią tę wiadomość

31 👩‍🦳 34 🧔‍♂️
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 💔💔💔 6+2
    01.2025 walczymy od nowa 🍀
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnMiPe wrote:
    Prosiła o przepisanie na 20.02, chyba gdzieś uciekło :)

Ooo, musiało mi uciec 🫣

__

• karczoch321 Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrzucam jeszcze w ramach ciekawostki test różnych Omeg ;)
    My zamawiamy ogólnie te z KFD, bo kiedyś polecała ją na insta Dr Lifestyle i mimo, że chciałam zmieniać na droższa=lepszą to chyba faktycznie zostaniemy dalej przy tej :)
    Tak samo witamina D. Bierzemy D Vitum Forte - jest tania i też wypada pozytywnie w tych testach.

https://www.badamysuplementy.pl/wp-content/uploads/2021/12/Raport_Omega_3_Badamy_Suplementy.pdf

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego, 14:16

Loraa, Dżozu, Agni97, AnMiPe, Kaliope lubią tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34

🧁7 cs

💔 02.25 - 6tc

💊 Pueria Uno, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    Podzielam. Jednak ja powiedziałam komu uważałam za słuszne. Wiedziały moje najbliższe osoby i jak poroniłam wiedziały tak samo od razu pierwsze.
    Jak znów zajdę w ciążę te same osoby będą widzieć, bo są mi najbliższe i ważne w moim życiu.
    Jednak nie powiedziałam w pracy czego nie żałuję bo nie miałam ochoty później drążyć tematu kiedy przeżywałam dramat związany z poronieniem. Poza tym, nie chcę żeby pracodawca widział o nich planach ciążowych.

Jednak inna kwestia bardzo mnie irytuje w społeczeństwie i nie wiem czy kiedykolwiek uwolnimy się z tego. A mianowicie teksty typu „kiedy dzieci” „a wy kiedy” „a my czekamy i liczymy na wnuka” „czas na powiększenie rodziny” itp itd.
    Ludzie nawet nie mają pojęcia przez co obecnie pary przechodzą, przez jakie piekło może przechodzić kobieta po poronieniu, albo ogólnie, z jakimi problemami mogą obecnie mierzyć się osoby starające się o dziecko latami. I nigdy przenigdy nie powiedziałabym tak komuś, bo ja mam świadomość, ale inni już nie.
    Nawet jak ktoś to mówi w dobrej wierze, to może bardzo zaboleć. Kogo mogę to uczulam
    Dla mnie święta były koszmarem po poronieniu, bardzo się ich bałam bo rodzina męża nie wiedziała co się stało, sprawa była świeża i nie było okazji powiedzieć. Jak przy stole wigilijnym usłyszałam jakie to będziemy mieć piękne dzieci, i że wszyscy czekają na wnusia i kiedy my itd.. aż trzęsły mi się ręce

Wierzę Ci i rozumiem 😶♥️
    Do mnie @ przyszła przed świętami.
    Cały ten okres między światami a sylwestrem był więc bardzo trudny.
    Oliwy do ognia dolał jeszcze 🧔 kiedy zaprosił do nas na święta parę która spodziewa się dziecka, właśnie w tym czasie poznali płeć.
    Długo się po tym nie mogłam pobierać.
    Do dziś unikam jak ognia kontaktu z nimi. Mam nadzieję że 🧔 w końcu zrozumiał jakie to było dla mnie trudne i nie postawi mnie więcej w takiej sytuacji.
    Wiem że zrobił to nieświadomie ale jednak bolało naprawdę.
    Mam też nadzieję że z czasem ten kontakt nie będzie taki trudny dla mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego, 14:21

👸33 🧔 33
    👩‍❤️‍👨 Rozpoczęcie starań od 10/2024
    👩‍❤️‍👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk, L-arginina
    👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
    👸 ✓USG ✓Morfologia ✓Mocz ❗TSH-2,730
    👸 ✓estradiol ✓LH ✓FSH ✓prolaktyna ✓testosteron – 3dc
    👸 ✓FT3 ✓FT4 ✓antyTPO ✓antyTG
    👸 ✓progesteron 20,20 ✓estradiol 192 – 7dpo
    👸 💊Euthyrox 12.5mcg, Jod 400 µg, Miovelia NAC
    👸🩺03/25 wyniki cytologii ✓wirusy
    👸🩺03/25 Gin
    👸🩺04/25 Endo: USG Tarczca+TSH
    🧔🩺
  • Saule Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:

Polubiłam, ale dlatego że powiedziałaś coś bardzo ważnego.

Kokosik lubi tę wiadomość

Starania od 9/24
    👩 33
    👦 32

👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)

zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12

szczęśliwa wegetariańska para 🩷
  • Olisska Ekspertka

Wysłany: 19 lutego, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana11 ja też widzę, trzymam kciuki żeby ładnie ciemniała 🥰 planujesz iść na betę?

Saule, masakra co za lekarka, co to za tekst w ogóle 🤯 a najgorsze że to kobieta kobiecie tak….

Saule lubi tę wiadomość

2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
    2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs

•niedoczynność tarczycy
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26 🙌

09.24- HSG oba jajowody drożne

Aktualnie 16 cs o rodzeństwo 🥲
  • Olisska Ekspertka

Wysłany: 19 lutego, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny, jako że ja już jestem myślami w marcu 😅 to wrzucam wam kilka propozycji tytułów ode mnie, bądźcie wyrozumiałe bo to mój debiut literacki tutaj 😂

Oby marzec piękny był 🌸, no i w brzuszku skarb się skrył 🤰🏼

W marcu na dzień kobiet 🌷,tylko marzę wciąż o Tobie 👶🏼🎁

Gdy w marcu chłodem zawieje ❄️,ja wciąż będę mieć nadzieję 🙏🏻

W marcu wiosna się zaczyna🌷, nowe życie się poczyna 🤰🏼

Oby w marcu nareszcie, były dwie kreski na teście ⏸️👶🏼

Niech marzec będzie szczęśliwy ✨, bo my na bobo liczymy 👶🏼

W walentynki były hece ❤️więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️

brilka, White1, cysterka95, grazka0022, AnitaK, AnMiPe, DreamBee, karczoch321, Loraa, Czajnik, Agni97, almost.there, a_aandzela, Mardotka, Dżozu, snieżka, Nana11, Pustynia, Kaliope, Runnerka, izzou97, Daisy1, Justa28, Claudii, Meggi_**, Siasi, Marzycielka94, Yoanne, Darrika, Mstka, S_va_88, beautifullady, Marcia03, Nayeli, emciak lubią tę wiadomość

2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
    2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs

•niedoczynność tarczycy
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26 🙌

09.24- HSG oba jajowody drożne

Aktualnie 16 cs o rodzeństwo 🥲
  • Zizu952 Nowa

Wysłany: 19 lutego, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisska wrote:
    Dobra dziewczyny, jako że ja już jestem myślami w marcu 😅 to wrzucam wam kilka propozycji tytułów ode mnie, bądźcie wyrozumiałe bo to mój debiut literacki tutaj 😂

Jestem team "Oby w marcu nareszcie, były dwie kreski na teście ⏸️👶🏼" cudowne ♥️♥️♥️

Olisska, Zosia667 lubią tę wiadomość

Endometrioza głęboko naciekająca - MR 06.2024 - ENZIAN P0 O1/1 T2/1 A2 B3/1 C2 FI - esica, więzadło szerokie lewe, przymacicza
    AMH 09 2024 - 2,16 (29 l.)
    Cytologia 09.2024 - ok
    TSH 09.2024 - ok
    Kolonoskopia 11.2024 - ok
    Morfologia 11.2024 - ok

BIRADS-3 - kolejne MR 04.2025, USG 05.2025
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisska wrote:

Bardzo udany debiut, wszystkie super 🫶🏻

Olisska, AnMiPe, Agni97 lubią tę wiadomość

👫 29 & 30
    starania na luzie od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
    ▪️prawy jajowód niedrożny
    🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero

🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
    - Pentohexal + wór supli
    - ŻPN II st.
    📆 kwiecień - operacja

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
    🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
    🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
    🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
    🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
    🔹obecnie - przerwa, głębsza diagnostyka
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    Podrzucam jeszcze w ramach ciekawostki test różnych Omeg ;)
    My zamawiamy ogólnie te z KFD, bo kiedyś polecała ją na insta Dr Lifestyle i mimo, że chciałam zmieniać na droższa=lepszą to chyba faktycznie zostaniemy dalej przy tej :)
    Tak samo witamina D. Bierzemy D Vitum Forte - jest tania i też wypada pozytywnie w tych testach.

https://www.badamysuplementy.pl/wp-content/uploads/2021/12/Raport_Omega_3_Badamy_Suplementy.pdf
    My całą rodziną też bierzemy D vitum forte ;)

karczoch321 lubi tę wiadomość

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, to ja też sobie zapisałam!

Emotki dowolnie, nie jestem w tym dobra :D

Marzec przeplata deszcz i słońce, a my czekamy na serce bijące!

Marzec szepcze ciche słowa, może już dzisiaj dzidzia gotowa?

Kapryśny marzec, deszcz i słońce – my wciąż czekamy na nasze brzdące!

AnitaK, DreamBee, Olisska, Agni97, Mardotka, Dżozu, snieżka, Kaliope, cysterka95, Meggi_**, Mstka, beautifullady, Marcia03, emciak lubią tę wiadomość

🤶 29l. 🎅34 l.

Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
    💠IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa

💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 19 lutego, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zazdroszczę Wam takiej pięknej kreatywności 💖

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀
‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ