Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Mi lejdi a tak trzymalam kciuki by tobie sie wctum miechu udalo
Dzięki :* Nie wiem, co jest nie tak. Doktor mi powiedziała, że dyżury nocne. Specyfika stresu i odpowiedzialnosci, doktor sama mi wyznała, że starała się 2 lata.
Wczoraj pół nocy ratowałam duszące się w obturacjach bąble... ale pracy na razie nie rzucam
No nic znikam z ovuf, postanowione.
My po kubańskiej knajpie, rozmarzyliśmy, żeby wrócić na Karaiby. Nic nie stoi na przeszkodzie
Powodzenia wszystkim! :*AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
MamaO gratuluje, niesamowita historia spokojnej ciąży
Mi lejdi kochana idziemy łeb w łeb u mnie dziś też już plamienie ale o dziwo temka skoczyła. Już sie martwie o co chodzi bo ten cykl miałby tylko 26 dni a ja mam 30-32 dniowe po Ovarinie 28 dni ostatni no ale nie 26 ;( ręce opadająMamao, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się, .... chora .... ropa w gardle i w nosie, gorączki nie ma ale jeść i oddychać się nie da. Już sił nie mam. Popołudniu do lekarza, i pewnie l-4 i teraz ryzyko, pewnie antybiotyk mi dać, brać? A jak by cos wyszło? Chociaz wątpie w ten cykl.
-
sloneczkowa mama wrote:Cześć. U mnie nadal brak @. Czekamy może przyjdzie niedlugo bo brzuch zaczyna delikatnie pobolewac. Mam tylko taki dziwny posmak w ustach
A który masz dc? I ile jesteś po owu? Mnie od razu po pozytywnym teście zaczął boleć brzuch jak na @, a niedługo potem piersi dołączyły. A był to dopiero 23dcW 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Lady Savage. Wspolczuje. Popros o antybiotyk dla kobiet w ciazy. Ja tak robilam. W szczesliwym cyklu zaraz po owu dostalam antybiotyk i bardzo sie ciesze, ze sie wyklocilam o ten dla kobiet w ciazy, bo chcieli mi dac normalny a dzis bym sobie plula w brode, gdybym nie zmienila.
qosia, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Słoneczkowa mama, wytłumacz mi, nie staracie się, kochacie się z prezerwatywą, ten cykl nie bo coś tam, a co chwilkę piszesz posty, a to o śluzie, a to o braku małpy i dziwnym posmaku w ustach. Zdecyduj się albo zachodzisz w ciążę i szukasz u siebie "oznak", albo jak się nie starasz to odrzuć te wszystkie posty, bo one tylko denerwują. Już większość dziewczyn zaczęła Cię zlewać bo sie nie możesz zdecydować.
Jest mozliwość być była teraz w ciąży? NIE! Bo sama mówiłaś że seksu nie było. Więc nie szukaj objawów ciąży, tam gdzie jej nie będzie.Annie1981, wszamanka, mi_lejdi, Anulka0407, Pikselka, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Annie, ja wiem że są takie typy które piszą byle co, byle tylko zdobyć jakiś odzew, nie wiem, samopoczucie mają lepsze, czy co, lubią być w centrum uwagi, ja to rozumiem, ale to można inaczej, jest tyle tematów, na które można pogadać, kto powiedział że tu musi być strykte o śluzie, dniach płodnych, możemy pogadać o motylach i filmach. Ale na litość boską, może za ostro pojechała, ale denerwuje mnie takie coś.
Annie1981, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
Witam po przerwie . Gratuluje nowym mamusiom. U mnie juz! 21 dzien cyklu. Watpie czy byla owulacja. Moj dr powiedzial, ze wygasa czynnosc jajnikow. Czy myslicie, ze inofem moglby pomoc? Zeby chociaz ta jedna byla?
-
Kaka, wykeślałam się z listy z testowania, ale wpisz mnie z powrotem;) wprawdzie, jeśli nic się nie zmieni, będzie to test dla formalności, no ale zatestuję. Program zaznaczył mi owu na 34dc, bardzo mnie wtedy jajnik kłuł, więc może faktycznie. Jak temp będzie w kolejnych dniach nadal wyższa i ta owu faktycznie była, to zatestuję 26 lutego, w swoje urodziny:) chociaż szczerze to wątpię żeby z takiej później owulacji coś wyszło, no i seksu w tym czasie było mało. No ale cuda się zdarzają A nadzieja umiera ostatnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:03
AiCha4811, kaka470 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
kaka470 wrote:Dag_Mara a co u Ciebie???? , jak się sytuacja zakończyła mam nadzieję że pozytywnie.
Mialam w planach trzymiesieczna przerwe, ale teraz sama nie wiem. Musze sie zastanowic.
Zycze pozostalym testujacym powodzenia -
Lady, biednaś kuruj się i szybko zdrowiej, pamiętaj żeby dużo pić, przy anginie się nie chce no ale trzeba:)
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Wszamanka, wiem, ale jak, gadać potrafię, ale eby coś zjeść i pić to kiepsko, nic nie chce przejść przez gardło. No ale mam to szczęście że mam 30 lat a nie 17 miesięcy, jak moja córka, więc "wciskam" w siebie.