Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka z tymi testami tp różnie bywa. Mi zazwyczaj te niebieskie dobrze pokazywały a teraz były negatywy a u gin plyn po owulce
-
Cześć dziewczyny, byłam z częścią z Was na grudniowym testowaniu, potem załamałam się gdy się nie udało i tuż przed Świętami dostałam okres Postanowiliśmy z mężem że w nowym roku zrobimy wszystko co w naszej mocy i umówiliśmy się do kliniki niepłodności w sprawie in vitro. Jak może pamiętacie wyniki nasienia mojego męża były bardzo złe Na wizycie byliśmy tydzień temu w poniedziałek, to był mój 21dc, dostałam w nim clo i pregnyl, a lekarz podczas badania usg powiedział mi że pęcherzyk nie pękł kolejny cios... Zrobiliśmy w ten dzień sporo badań do ivf, przy okazji dowiedzieliśmy się że wyniki męża troszkę się poprawiły w czwartek wzięłam ostatniego dupka przed @, a w piątek coś mnie podkusiło i zrobiłam test, tak dla zasady, a tam .... II.... cud, szok, niedowierzanie!!!! W 11cs udało się Życzę Wam wszystkim kochane wszystkiego naj, naj w tym roku i jeśli przyjdą łzy to żebyście płakały ze szczęścia :*
Dag_Mara, wszamanka, santoocha, Lady Savage, e.wela, Anna Stesia, evve, Anulka0407, kaka470, Jedna_z_Wielu, Annie1981, aria40, qosia, AiCha4811, anciaa, Pikselka, karola205, dobuska, Aga89 lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Mamao, ale historia!!! Gratulacje! Ogromnie się cieszę! I to mimo "niepękniętego pęcherzyka" (wg ginekologa) - to daje nadzieję nam wszystkim:)
Mnóstwo zdrówka dla Was!
Wciąż jestem w szoku i nie mogę uwierzyć, że w końcu się udało co więcej dwóch ginekologów stwierdziło że pęcherzyk nie pękł, a moja pierwsza beta to wynik zastrzyku z pregnylem na szczęście w sobotę powtórzyłam i bardzoooo urosła, wczoraj też sprawdziłam i jest już 237Anna Stesia, Lady Savage, Anulka0407 lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Karoluś81 wrote:Mamao gratuluję
A Ty Anulka nie zwieszaj głowy tylko staraj się cały czas, nawet w tym cyklu
Karoluś staram się i nie zamierzam odpuszczać, a wczoraj przez te nerwy trochę winka było i mojego M prawie zgwałciłam... prawie bo w końcu się "poddał"Anna Stesia, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamao wielkie gratulacje!
Annie (pozwole sobie tutaj skrobnac do Ciebie) my musimy przestac starac sie na dosc dlugi czas Maz odebral mi wczoraj wyniki posiewu i okazalo sie, ze mam bakterie ureaplasma Jak ja mam to i on bankowo ma (tak czytalam) a u mezczyzn moze powodowac to spadek jakosci nasienia i szybkosci plemnikow a mezowi wlasnie wyszlo w grudniu, ze ma za wolne plemniki. Pewnie to przez to. Dzis ide do gina wieczorem i pewnie dlugie leczenie antybiotykowe nas czeka a pozniej jeszcze poprawa nasienia, ktora tez pewnie potrwa po leczeniu. Wczoraj totalnie mnie to dobilo, cale pozytywne nastawienie poszlo w cholere. Akurat dzis rano mialam owu i kurcze jajko sie zmarnuje nie mozemy nawet chyba probowac, bo bakteria powoduje poroniebia lub powazne komplikacje w ciazy. Uszlo ze mnie powietrze jak z balonikaMamao lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Mamao wielkie gratulacje!
Annie (pozwole sobie tutaj skrobnac do Ciebie) my musimy przestac starac sie na dosc dlugi czas Maz odebral mi wczoraj wyniki posiewu i okazalo sie, ze mam bakterie ureaplasma Jak ja mam to i on bankowo ma (tak czytalam) a u mezczyzn moze powodowac to spadek jakosci nasienia i szybkosci plemnikow a mezowi wlasnie wyszlo w grudniu, ze ma za wolne plemniki. Pewnie to przez to. Dzis ide do gina wieczorem i pewnie dlugie leczenie antybiotykowe nas czeka a pozniej jeszcze poprawa nasienia, ktora tez pewnie potrwa po leczeniu. Wczoraj totalnie mnie to dobilo, cale pozytywne nastawienie poszlo w cholere. Akurat dzis rano mialam owu i kurcze jajko sie zmarnuje nie mozemy nawet chyba probowac, bo bakteria powoduje poroniebia lub powazne komplikacje w ciazy. Uszlo ze mnie powietrze jak z balonika
Selina przykro mi.... Wczoraj był 13 i dla mnie też nie najlepszy, ale dzisiaj jest nowy dzień i Walentynki... Więc dużo miłości życzę