Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie po dupku piersi bolały bardziej niz normalnie. Teraz po clo tez bolą inaczej. Nie jest to taki mocny ból przy dotyku, ale co jakis czas mnie mocno kłują w środku i palą.
Nie mam nic innego do wyboru niż czekać, a to dopiero 3 dzień, jeszcze taka długa droga dla fasola -
dobuska wrote:Mnie po dupku piersi bolały bardziej niz normalnie. Teraz po clo tez bolą inaczej. Nie jest to taki mocny ból przy dotyku, ale co jakis czas mnie mocno kłują w środku i palą.
Nie mam nic innego do wyboru niż czekać, a to dopiero 3 dzień, jeszcze taka długa droga dla fasola
Droga może i długa, ale koniec tej drogi napewno będzie szczęśliwy :* Za co bardzo mocno ściskam kciukidobuska lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dobuska. Jakis miesiac temu na innym watku byla podobna sytuacja. Lekarz na usg stwierdzil, ze owu nie bylo a w tym samym cyklu ciaza
Kiedys czytalam o innej dziewczynie z ta sama sytuacja. Ona wrocila do tego lekarza a on ta, ze to tylko sprzet i tez zawsze moze sie pomylic
Dlatego nadzieje trzeba miec do koncadobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Dobuska. Jakis miesiac temu na innym watku byla podobna sytuacja. Lekarz na usg stwierdzil, ze owu nie bylo a w tym samym cyklu ciaza
Kiedys czytalam o innej dziewczynie z ta sama sytuacja. Ona wrocila do tego lekarza a on ta, ze to tylko sprzet i tez zawsze moze sie pomylic
Dlatego nadzieje trzeba miec do koncaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Kaka, byłam niemal pewna, że beta będzie super. Jeszcze raz gratuluję
Ból piersi, w tym miesiącu wyjątkowo mi doskwiera. Dużo wcześniej i silniej. I jakieś dziwne delikatne plamienia się pojawiły niestety.kaka470 lubi tę wiadomość
Mama dwóch córek Michasia 10 lat, Hania 5 lat i Aniołka 07.07.2014 (15tc) -
kaka gratuluję Jeżeli założycielka zagroszkowała to mam nadzieję, że oznacza to, że luty będzie pełen Zieloności
kaka470, Figa8787, e.wela, Annie1981, Lady Savage, qosia, Lola83 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:kaka gratuluję Jeżeli założycielka zagroszkowała to mam nadzieję, że oznacza to, że luty będzie pełen Zieloności
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean, Sloneczkowa mama - współczuje dziewczyny. Wokół pełno wirusów...
Dzisiaj odebrałam przesyłkę - DongQuai leży i czeka... Niech ten cykl już się kończy.
A dla M przyszła MacaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 16:51
Lola83, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ależ mnie zawroty głowy dopadły aż się wzięłam i położyłam żeby w jakąś ścianę nie pierdutnąć.
Myślicie że to może owulacja być przyczyną? Wprawdzie śluzu płodnego nie mam, ale dzisiaj nerwowa jakaś taka jestem, denerwowało mnie nawet to jak mąż naczynia w zmywarce układa zamiast się cieszyć że się za to zabrał tak sam z siebie;) i od kilku dni coś tam jajniki dają o sobie znać. Tylko że to o kilka dni za wcześnie jak dla mnie na owu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 18:58
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:SusannaDean, Sloneczkowa mama - współczuje dziewczyny. Wokół pełno wirusów...
Dzisiaj odebrałam przesyłkę - DongQuai leży i czeka... Niech ten cykl już się kończy.
A dla M przyszła Maca -
Dziewczyny zdrówka, ja dziękuje dziś mojej córce za 3 godzinną drzemkę, potrzebowałam tego, ona drzemie z 1 godzinę do 2 a dziś razem ze mną 3 godziny, ale i tak bardzo kiepsko sie czuję, najgorsze to zawroty głowy, wstane i zaraz czuję że się obalę, masakra.
-
nick nieaktualnyDziewczyny właśnie wrocilam od gina. Spojrzał na mój progesteron który wyniósł 6ng w poprzednim cyklu w 22dc i powiedział ze jest ok. Ze wyniki mam okej.
Mam pęcherzyk 18mm na prawym jajniku, przewiduje owulację za 2-3 dni wiec dzisiaj poczekać z ❤️ ale od jutra codziennie. Bez badania nasienia nie da mi żadnych leków. Kazał brać ovarin mowilam mu ze mam juz inofem wiec powiedział ze mogę brać oba. O endometrium nie zapytalam. Zapomnialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 19:17
kaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspioch wrote:Dziewczyny właśnie wrocilam od gina. Spojrzał na mój progesteron który wyniósł 6ng w poprzednim cyklu w 22dc i powiedział ze jest ok. Ze wyniki mam okej.
Mam pęcherzyk 18mm na prawym jajniku, przewiduje owulację za 2-3 dni wiec dzisiaj poczekać z ❤️ ale od jutra codziennie. Bez badania nasienia nie da mi żadnych leków. Kazał brać ovarin mowilam mu ze mam juz inofem wiec powiedział ze mogę brać oba. O endometrium nie zapytalam. ZapomnialamLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Aha mi lekarz nigdy nie mówił kiedy można a kiedy nie Podobno największy % zapłodnień jest z doby przed jajeczkowaniem
On tego nie powiedział nakazująco tylko ze przewiduje owulke za 2-3 dni wiec może dzisiaj sobie darować a od jutra podziałac. Z przymruzeniem oka