Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fruska wrote:Czesc
Spioch piekne te kreseczki twoje. To trzymmm kciuki i dzialajcie!
Mnie juz dopadly mdlosci poranne niedobrze mi od rana
Jeszcze troche luty i posypia sie fasolki. Trzymam kciuki za Was!
Wszystkiego najlepszego dla starszaka:*Fruska lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyLola83 wrote:25tka to moze nawet 14 dpo nie wyjsc. Mi wlasnie mdlosci dzisiaj przeszly i zaczynam sie martwic... jak sie zle czuje to jakos mi lepiej...
Zaraz zaczna sie kreseczki, oby do srodyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 13:52
-
Cześć Dziewczyny mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury rano w pochwie. Jestem w 25 dc 8 dpo. I mierze temperature o 6.30 i dziś rano miałam 36.7 oczywiście bez bez wcześniejszego wstawania z łóżka a o i poszłam spać dalej a o 8 z mierzylam jeszcze raz u było 36.9 tez bez wstawania.. co myślicie czy naprawdę tak mogla wzrosnąć mi tempka? Mierze elektroniczym termometrem. A że czekam z nadzieją aż tempka odbije myślicie że mogę ją uznać czy raczej te niższa?
PozdrawiamPaula -
Paulaaa90 wrote:Cześć Dziewczyny mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury rano w pochwie. Jestem w 25 dc 8 dpo. I mierze temperature o 6.30 i dziś rano miałam 36.7 oczywiście bez bez wcześniejszego wstawania z łóżka a o i poszłam spać dalej a o 8 z mierzylam jeszcze raz u było 36.9 tez bez wstawania.. co myślicie czy naprawdę tak mogla wzrosnąć mi tempka? Mierze elektroniczym termometrem. A że czekam z nadzieją aż tempka odbije myślicie że mogę ją uznać czy raczej te niższa?
Pozdrawiam -
Paulaaa, jeżeli zawsze mierzysz o 6.30 to bierz pod uwagę tylko tą z 6.30, ja ze względu na pracę mam dwie godziny pomiaru, albo o 5 albo o 7.30, i różnica jest o jakieś 0,2 stopnia, ta późniejsza jest zawsze wyższa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 14:20
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
CarPer, dobuska, Lola83, Lady Savage, kate88:), e.wela, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
chicken wrote:Ja od kilku dni jestem strzepkiem nerwów... Nie mogę sobie poradzić z moimi wybuchami emocji-czyżby to wpływ castagnusa? Tylko że on miał właśnie poskromić moje humorki.
A dawno ich już nie miałam.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:aaaaaaaa teraz rozumiem, myślałam, że coś nie tak. Ja już jestem na etapie, ze nie chce mi się wierzyć w ciązę. Dziwne takie. Mam po prostu wrażenie, że nie a szans, zeby mi się udało, to nierealne.
Dlaczego mimo, że bardzo pragnę to podświadomie czekam na @.
Byłam teraz w pepco kupic sąsiadów bobaskowi body, bo idziemy w odwiedziny. I kupiłam takie na 70 cm wiec i tak nie malusieńkie, a mąż jak zobaczył to się zaczął tak cieszyc i mówić "nie mogę się doczekać jak będziemy naszemu tak kupować! Ale to będzie super, ale to będzie rewolucja!"
Zauważyłam ostatnio, że on coraz mocniej pragnie tych dwóch kresek i dzisiaj jak mu powiedziałm, że w końcu zaczynają boleć piersi to tez sie cieszył.
Mnie teraz kuło podbrzusze dziwnie...eh co za los zwariować idzie co miesiąc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Mam pytanie, może któraś będzie znała odpowiedź. Mój mąż jest umówiony 2 lutego na badanie nasienia, a w nocy dopadła go choroba. Wysoka gorączka no i wiadomo jakieś doraźne leki. Czy to badanie ma teraz sens czy przełożyć?
Druga jest taka, że dopiero wpływ tej gorączki będzie za 3 mies widoczny w obniżonych parametrach nasienia
Ja osobiście zrobiłabym badanie, jakby były słabsze zrobiłabym za 3-4 mies powtórkę jeśli wam się nie uda zajść
Ja robiłam test owulacyjny z ciekawości 7 i 8 dpo, były te kreski tak jasne że niedostrzegalne a dziś 10 dpo wyraźnie ściemniała oczywiście nie na tyle aby test owu uznać za pozytywny, co to może być? Problemy hormonalne?dobuska lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam test owulacyjny z ciekawości 7 i 8 dpo, były te kreski tak jasne że niedostrzegalne a dziś 10 dpo wyraźnie ściemniała oczywiście nie na tyle aby test owu uznać za pozytywny, co to może być? Problemy hormonalne?[/QUOTE]
Gdzieś kiedyś czytałam, że jak w okresie około @ test owulacyjny wychodzi pozytywny to może to być ciąża. Ale czy to prawda??Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
aciulka wrote:Ja robiłam test owulacyjny z ciekawości 7 i 8 dpo, były te kreski tak jasne że niedostrzegalne a dziś 10 dpo wyraźnie ściemniała oczywiście nie na tyle aby test owu uznać za pozytywny, co to może być? Problemy hormonalne?
Gdzieś kiedyś czytałam, że jak w okresie około @ test owulacyjny wychodzi pozytywny to może to być ciąża. Ale czy to prawda??[/QUOTE]
tak jest to prawda, wypróbowałam to ja xD i w zeszłym roku moja kumpela, na testach owulacyjnych wychodzi ciąża.