Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fruska wrote:Czesc

Spioch piekne te kreseczki twoje. To trzymmm kciuki i dzialajcie!
Mnie juz dopadly mdlosci poranne niedobrze mi od rana
Jeszcze troche luty i posypia sie fasolki. Trzymam kciuki za Was!
Wszystkiego najlepszego dla starszaka:*
Fruska lubi tę wiadomość
Piotruś

Helenka

-
nick nieaktualnyNo ale sobie zatestowałamLola83 wrote:25tka to moze nawet 14 dpo nie wyjsc. Mi wlasnie mdlosci dzisiaj przeszly i zaczynam sie martwic... jak sie zle czuje to jakos mi lepiej...
Zaraz zaczna sie kreseczki, oby do srody
Przy takim progu co miałam 8dpo (5,59 ng/ml) i przy dupku 3x1 to chyba nic bo za późno wzięty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 13:52
-
Cześć Dziewczyny
mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury rano w pochwie. Jestem w 25 dc 8 dpo. I mierze temperature o 6.30 i dziś rano miałam 36.7 oczywiście bez bez wcześniejszego wstawania z łóżka a o i poszłam spać dalej a o 8 z mierzylam jeszcze raz u było 36.9 tez bez wstawania.. co myślicie czy naprawdę tak mogla wzrosnąć mi tempka? Mierze elektroniczym termometrem. A że czekam z nadzieją aż tempka odbije myślicie że mogę ją uznać czy raczej te niższa?
Pozdrawiam
Paula -
Pierwsza jest właściwa. Im później tym wyższa PTC.Paulaaa90 wrote:Cześć Dziewczyny
mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury rano w pochwie. Jestem w 25 dc 8 dpo. I mierze temperature o 6.30 i dziś rano miałam 36.7 oczywiście bez bez wcześniejszego wstawania z łóżka a o i poszłam spać dalej a o 8 z mierzylam jeszcze raz u było 36.9 tez bez wstawania.. co myślicie czy naprawdę tak mogla wzrosnąć mi tempka? Mierze elektroniczym termometrem. A że czekam z nadzieją aż tempka odbije myślicie że mogę ją uznać czy raczej te niższa?
Pozdrawiam
-
Paulaaa, jeżeli zawsze mierzysz o 6.30 to bierz pod uwagę tylko tą z 6.30, ja ze względu na pracę mam dwie godziny pomiaru, albo o 5 albo o 7.30, i różnica jest o jakieś 0,2 stopnia, ta późniejsza jest zawsze wyższa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 14:20

Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
CarPer, dobuska, Lola83, Lady Savage, kate88:), e.wela, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Chicen ja biorę castangusa już 3 miesiąc. Powinnam raczej przerwać bo tak wynika z ulotki, ale boję się, że cykl mi się rozreguluję. Generalnie to nie wiem czy regularny cykl to zasługa castagnusa, metforminy czy inofemu, ale jeszcze przez miesiąc pobiorę. Przy braniu zauważyłam, że częściej boli mnie głowa, a na początku jak brałam to też byłam jakaś rozchwiana emocjonalnie. Składałam wszytko na pogodę, ale może to faktycznie działanie niepokalanka. Pozdrawiamchicken wrote:Ja od kilku dni jestem strzepkiem nerwów... Nie mogę sobie poradzić z moimi wybuchami emocji-czyżby to wpływ castagnusa? Tylko że on miał właśnie poskromić moje humorki.

A dawno ich już nie miałam.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)

Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy kupowalismy pare ubranek dla dziecka siostry które ma się niedługo urodzić i była podobna sytuacja, że mąż się bardzo zaangażował w wybieranie ale on nie jest taki otwarty jak twój bo nie mówił nicdobuska wrote:aaaaaaaa teraz rozumiem, myślałam, że coś nie tak. Ja już jestem na etapie, ze nie chce mi się wierzyć w ciązę. Dziwne takie. Mam po prostu wrażenie, że nie a szans, zeby mi się udało, to nierealne.
Dlaczego mimo, że bardzo pragnę to podświadomie czekam na @.
Byłam teraz w pepco kupic sąsiadów bobaskowi body, bo idziemy w odwiedziny. I kupiłam takie na 70 cm wiec i tak nie malusieńkie, a mąż jak zobaczył to się zaczął tak cieszyc i mówić "nie mogę się doczekać jak będziemy naszemu tak kupować! Ale to będzie super, ale to będzie rewolucja!"
Zauważyłam ostatnio, że on coraz mocniej pragnie tych dwóch kresek i dzisiaj jak mu powiedziałm, że w końcu zaczynają boleć piersi to tez sie cieszył.
Mnie teraz kuło podbrzusze dziwnie...eh co za los zwariować idzie co miesiąc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co są różne opinie...mogło tak być, że wysoka tempka podniszczyła mu plemniki i badanie wyjdzie niemiarodajne ale żeby zrobić ponownie musielibyście czekać 3 miesdobuska wrote:Mam pytanie, może któraś będzie znała odpowiedź. Mój mąż jest umówiony 2 lutego na badanie nasienia, a w nocy dopadła go choroba. Wysoka gorączka no i wiadomo jakieś doraźne leki. Czy to badanie ma teraz sens czy przełożyć?
Druga jest taka, że dopiero wpływ tej gorączki będzie za 3 mies widoczny w obniżonych parametrach nasienia
Ja osobiście zrobiłabym badanie, jakby były słabsze zrobiłabym za 3-4 mies powtórkę jeśli wam się nie uda zajść
Ja robiłam test owulacyjny z ciekawości 7 i 8 dpo, były te kreski tak jasne że niedostrzegalne a dziś 10 dpo wyraźnie ściemniała oczywiście nie na tyle aby test owu uznać za pozytywny, co to może być? Problemy hormonalne?
dobuska lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam test owulacyjny z ciekawości 7 i 8 dpo, były te kreski tak jasne że niedostrzegalne a dziś 10 dpo wyraźnie ściemniała oczywiście nie na tyle aby test owu uznać za pozytywny, co to może być? Problemy hormonalne?[/QUOTE]
Gdzieś kiedyś czytałam, że jak w okresie około @ test owulacyjny wychodzi pozytywny to może to być ciąża. Ale czy to prawda??Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
aciulka wrote:Ja robiłam test owulacyjny z ciekawości 7 i 8 dpo, były te kreski tak jasne że niedostrzegalne a dziś 10 dpo wyraźnie ściemniała oczywiście nie na tyle aby test owu uznać za pozytywny, co to może być? Problemy hormonalne?
Gdzieś kiedyś czytałam, że jak w okresie około @ test owulacyjny wychodzi pozytywny to może to być ciąża. Ale czy to prawda??[/QUOTE]
tak jest to prawda, wypróbowałam to ja xD i w zeszłym roku moja kumpela, na testach owulacyjnych wychodzi ciąża.