Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas nigdy nie było seksu na zgodę. Nie ten typ.
Nie chodzi wyłącznie o wczorajszy brak seksu Ale o to że czasami źle mnie traktuje I jeszcze dziś napisał że to ja coś zrobiłam. No cholera mnie weźmie. Robię dla niego tyle A on nawet nie potrafi nas utrzymać. Wszystko na mojej głowie i jeszcze cham będzie mnie uznawał za winna. Zawsze tak robi.
A ja poj... sama później się przymilam jak głupia bo nie chce się kłócić.👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
nick nieaktualnyMartiWa wrote:Dziękuję, powoli tracę nadzieję, staramy się od sierpnia 2019, udało się raz, ale nie zagnieździło się tu gdzie trzeba. Z jednej strony boję się, że znowu będzie co, ale z drugiej bardzo chce dziecka... Ostatnio dopadł mnie kryzys w tej kwestii... Jeśli tym razem się nie uda, robimy przerwę na kilka miesięcy, żeby odpocząć od testów, temperatur, monitoringów...
-
abrakadabra wrote:Mam zupełnie tak jak Ty 😋 z poprzednim facetem było tak, że wiecznie zmęczony itd. i tez poszło sie j..ać 😅
A teraz jesteśmy chyba dobrani idealnie pod tym kątem też, bo spełniamy sie super i seks jest zupełnie inny niz wcześniej ☺️ Poza tym dopiero z nim zaczęłam sie otwierać na nowe rzeczy, nowe doznania i naprawde nie żałuję mimo tego, że czasem mnie sponiewiera w tym łóżku 😂😅 -
Alutka128 wrote:Jak mnie dzisiaj mój stary za przeproszeniem nie zerznie to się rozwiode 😂 i jeszcze mnie sam napala... A tu za dupę złapie a tu za cycka, a ja biedna się mecze i czekam do wieczora 😂😂😂
-
abrakadabra wrote:Byłam w podobnym związku, gdzie zawsze to była moja wina, bo robiłam mu wyrzuty co jest według mnie nie tak. Tym bardziej, że jestem typem osoby, ktora nie dusi tego w sobie, tylko mowie prosto z mostu co mi leży na sercu. A seks tak samo byl 3-4 razy w miesiącu. Ale u mnie okazało się, ze mnie zdradzał po prostu z tzw kolezanka z pracy. I z nia sobie flirtował, wiecej czasu przebywał z nia w pracy niz ze mna.
U was moze wystarczy po prostu szczera rozmowa? Jedyne rozsądne wyjście by wyrzucić z siebie wszystko i moze dojdziecie do porozumienia w tych kwestiach, ktore was gryzą.PannaAnna35, Otter, abrakadabra lubią tę wiadomość
-
Madzi88. To ja mam tak samo..jestem do prania, sprzątania, gotowania i kupowania wszystkiego. A on ani sam z siebie buzi nie da ani nic. A najlepsze że ja czasami chce takie zwykle buzi to On takie głupie miny robi.
Nie jest złym człowiekiem bo moja rodzina go lubi Ale dla mne czasami jest okropny.
Dzięki mnie wyszedł jakoś z depresji. Chociaż uważam, że ciągle to w nim siedzi I dlatego czasami jest takim chamem.
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Madżi88 wrote:Czemu do wieczora 😲😲 my zamykamy drzwi na klucz i dawaj do łóżka.. 😝
Niestety jego córka jest i dlatego do wieczora....
Ja zresztą wolę na wieczór, bo w ciągu dnia po seksie się czuje jak ślimak tak ze mnie wypada sperma, a tak idę spać a rano się kapie 😂 -
PannaAnna35 wrote:Madzi88. To ja mam tak samo..jestem do prania, sprzątania, gotowania i kupowania wszystkiego. A on ani sam z siebie buzi nie da ani nic. A najlepsze że ja czasami chce takie zwykle buzi to On takie głupie miny robi.
Nie jest złym człowiekiem bo moja rodzina go lubi Ale dla mne czasami jest okropny.
Dzięki mnie wyszedł jakoś z depresji. Chociaż uważam, że ciągle to w nim siedzi I dlatego czasami jest takim chamem. -
Laski jeszcze ponad tydzien do lutego, a tu już 42 strony nastukane. Jesteście zajebiste!
Naprawdę świetnie ten wątek rozkręciłyśmy! Rewelacja! Możemy zaklaskać sobie brawo!
Tak poleciałyście z tymi awataramu, że co bym chciała wybrać to najpierw muszę sprawdzić forum czy któraś z Was nie ma tego.
Moja chcica dzisiaj znowu w szczycie. A właśnie przygotowuję przyjęcie na 1 urodziny mojego młodego i nawet nie mam jak się wyrwać do łóżka, bo roboty po uszy.
Przejżałam wczoraj gadżety do łóżka i tyle teg jest, żw nie wiem co wybrać.
Ladinola podpowiedz jakieś sprawdzone dobre firmy, bo szał jest z tym. A nie chcę jakiegoś badziewia chińskiego kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2021, 14:11
abrakadabra, Sendi94, Lolipop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlanka1988 wrote:Laski jeszcze ponad tydzien do lutego, a tu już 42 strony nastukabe. Jesteście zajebiste!
Naprawdę świetnie ten wątek rozkręciłyśmy! Rewelacja! Może zaklaskać sobie brawo!
Tak poleciałyście z tymi awataramu, ze co bym chciała wybrać to najpierw muszę sprawdzić forum czy któraś z Was nie.ma tego.
Moja chcica dzisiaj znowu w szczycie. A właśnie przygotowuję przyjęcie na 1 urodziny mojego młodego i nawet nie ma jak się wyrwać do łóżka.
Przejżałam wczoraj gadżety do łóżka i tyle teg jest, żw nie wiem co wybrać.
Ladinola podpowiedz jakieś sprawdzone dobre firmy, bo szał jest z tym. A nie chcę jakiegoś badziewia chińskiego kuoić.
Za to mocno przestrzegam przed pillow talkami z kryształkami svarowskiego, psują się moment, miałam dużo reklamacji i to czy to był do łechtaczki masażer czy masażer co całego ciała, czy wibrator, wszystkie szybko się rozwalały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2021, 14:19
-
abrakadabra wrote:Czasem po prostu czlowiek tkwi w związku z nadzieją, że wszystko bedzie wspaniale jak na początku. Ale to tylko zludne nadzieje. Ja się cieszę, ze sie w sumie tak potoczyło, teraz jestem naprawdę szczęśliwa i czuje w głębi duszy, że moj mnie bardzo kocha. Pokazuje mi to każdego dnia, mowi tez jaka dla niego jestem ☺️
Czasem tak mnie zadziwia i pytam z niedowierzaniem czy sie wygłupia czy mowi naprawdę 🙈
Co do sprzątania, prania, gotowania to w sumie mam wrażenie ze moj czasem tez mnie tak traktuje. Ale jak pytam to mowi, że nie 😋 W sumie on ciężko pracuje, zarabia na nas i nasza przyszłość a ja mam chociaż rozrywkę w ciągu tym praniem, sprzątniem i gotowaniem. Wiec robię to z przyjemnością 😅PannaAnna35 lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi proszę czy wasi panowie też tak przeżywają to że nie jesteście w ciąży.. 🤔 Czy wy jako kobiety radzicie sobie z tym.. Za nami 7cs teraz leci 8 i zaczynam myśleć co jeśli nigdy nie będziemy mieć wspólnego dziecka.. 😐😐 Kochamy się tworzymy rodzinę ale ciągle myślę co jeśli nie dam mu dziecka nigdy..
-
nick nieaktualnyMadżi88 wrote:Powiedzcie mi proszę czy wasi panowie też tak przeżywają to że nie jesteście w ciąży.. 🤔 Czy wy jako kobiety radzicie sobie z tym.. Za nami 7cs teraz leci 8 i zaczynam myśleć co jeśli nigdy nie będziemy mieć wspólnego dziecka.. 😐😐 Kochamy się tworzymy rodzinę ale ciągle myślę co jeśli nie dam mu dziecka nigdy..
-
Madżi88 wrote:Uwielbiam zabawę w łóżku.. Z pierwszym mężem mieliśmy inne potrzeby i małżeństwo poszło się je.. Ć.. 🙊 A z K cóż oboje jesteśmy tak samo że tak powie pojebani na punkcie sexu i pieszczot.. Uwielbiamy masaże, całowania, dotykania.. Lubimy się odkrywać i nasze ciala..
Ja też po rozwodzie, a od kiedy jestem z S. to nigdy nie byłam szczęśliwa pod każdym względem
A to trochę ciekawe, bo ex męża znałam od 8 roku życia 😂
Widocznie to nie było to ale teraz serio, nie mogę na nic narzekać
U mnie w pracy, mówi się żartobliwie, że pierwszy mąż jest jak naleśnik-do wywalenia😂
Ale oczywiście jest wiele szczęśliwych małżeństw, którym za pierwszym razem pykło bo się dobrali