X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty w kreseczki podkuty
Odpowiedz

Luty w kreseczki podkuty

Oceń ten wątek:
  • Otter Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2022, 22:24

Lolipop, PannaAnna35, Olenkaqx, Myszka29, Juliet, Stysia16, MartiWa, Blanka1988, midzia, Nunakala lubią tę wiadomość

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 20:10

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
  • Sendi94 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj bez ❤ bo bylismy na imprezie u znajomych, ale za to dzisiaj stary stanął na wysokości zadania😂❤

Tak się wczoraj naczytalam ze myslalam ze eksploduje od środka, ale warto było czekać do rana😂🤭

Lolipop lubi tę wiadomość

• Lolipop Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    Tak wiemy wiemy, pierwszym etapem jest darowizna, mama sama naciska, że chce na mnie przepisać tylko nie stać jej na to, więc my po prostu to ogarniemy. Mama będzie mieszkać 140km stąd i nie wyobrażam sobie żeby ciągle dojeżdżała aby chodzić do gminy o pozwolenie na przebudowę, na dobudowę itp. 😂
    U nas nie ma aż tak dużo sierści po Czesi, jedynie na jej drapaku jest najwięcej.

Zaczęłam nawet prowadzić taki pamiętnik remontu na instagramie, jakby któraś z was była ciekawa to dajcie znać. 🙈
    Bardzo fajny pomysł z tym pamiętnikiem 😍
    A twoja kotka jakiej rasy?

abrakadabra wrote:
    Mam zupełnie tak jak Ty 😋 z poprzednim facetem było tak, że wiecznie zmęczony itd. i tez poszło sie j..ać 😅
    A teraz jesteśmy chyba dobrani idealnie pod tym kątem też, bo spełniamy sie super i seks jest zupełnie inny niz wcześniej ☺️ Poza tym dopiero z nim zaczęłam sie otwierać na nowe rzeczy, nowe doznania i naprawde nie żałuję mimo tego, że czasem mnie sponiewiera w tym łóżku 😂😅

Hehe moja znajoma do koleżanki która się jej żaliła że ma zerowe libido powiedziała.. Też miałam zerowe libido do czasu ażPoznałam nowego partnera🤣🤣🤣

To fakt że czasem mozna się pod tym względem do dupy dobrać ale najgorzej kiedy tylko jedno dba o związek i bliskość a Z czasem tak bywa że zaczyna się zmieniać co jest normalne... Zaczyna nam np być już wygodnie tylko w łóżku a nie jak kiedyś w każdej części domu 🤣starość haha
    Czy
    , może być mniej bo np. dzieci potrafią fajnie działać jak antykoncepcja🤣🤣🤣

Np. Moja córka.. Z rana któregoś dnia mąż szybciutko zamknął drzwi na klucz wiedząc że jeszcze mamy chwilkę zanim wstaną i już blisko a tu puk puk... Mamo.. Co robicie 😳
    Nic nic córeczko.. Idź się połóż jeszcze na chwilkę zaraz przyjdę... Ok.. I nie minęła minuta znów puk puk.. Mamo ale czemu nie chcesz otworzyć.. Tataaaa no otwórz i ryk

Się odechciewało nam już wtedy wszystkiego 🤣

A najlepsze jak wsuwała kartki z napisem..juz mnie nie kochacie bo się zamykacie.

Także od tamtej pory jak nie zamykamy drzwi to nie ma najazdów 🤣🤣🤣

Dziwna logika no ale działa

I był etap że jak widziała ze tata się koło mnie kładzie i się przytula to wskakiwala między nas ale na szczęście minęło gdzie oczywiście tłumaczyłam że mamusia i tatuś zawsze musza być blisko żeby się mocno. Kochali tak jak kochają ciebie itd😳😆

Kiedyś się śmiałam ze znajomych że mają ustalone piątki na zbliżenia.. A teraz Zmierzamy w tym samym.. kierunku😂.. Ee w sumie już najczęściej bywa tylko w weekend 🤣😭
    Ale chociaż tyle 😆

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futuremama wrote:
    U nas co prawda tylko jeden chomik ale do tego w zestawie też maltańczyk😂
    ❤️❤️❤️

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:
    Hehe moja znajoma do koleżanki która się jej żaliła że ma zerowe libido powiedziała.. Też miałam zerowe libido do czasu ażPoznałam nowego partnera🤣🤣🤣

To fakt że czasem mozna się pod tym względem do dupy dobrać ale najgorzej kiedy tylko jedno dba o związek i bliskość a Z czasem tak bywa że zaczyna się zmieniać co jest normalne... Zaczyna nam np być już wygodnie tylko w łóżku a nie jak kiedyś w każdej części domu 🤣starość haha
    Czy
    , może być mniej bo np. dzieci potrafią fajnie działać jak antykoncepcja🤣🤣🤣

Np. Moja córka.. Z rana któregoś dnia mąż szybciutko zamknął drzwi na klucz wiedząc że jeszcze mamy chwilkę zanim wstaną i już blisko a tu puk puk... Mamo.. Co robicie 😳
    Nic nic córeczko.. Idź się połóż jeszcze na chwilkę zaraz przyjdę... Ok.. I nie minęła minuta znów puk puk.. Mamo ale czemu nie chcesz otworzyć.. Tataaaa no otwórz i ryk

Się odechciewało nam już wtedy wszystkiego 🤣

A najlepsze jak wsuwała kartki z napisem..juz mnie nie kochacie bo się zamykacie.

Także od tamtej pory jak nie zamykamy drzwi to nie ma najazdów 🤣🤣🤣

Dziwna logika no ale działa

I był etap że jak widziała ze tata się koło mnie kładzie i się przytula to wskakiwala między nas ale na szczęście minęło gdzie oczywiście tłumaczyłam że mamusia i tatuś zawsze musza być blisko żeby się mocno. Kochali tak jak kochają ciebie itd😳😆

Kiedyś się śmiałam ze znajomych że mają ustalone piątki na zbliżenia.. A teraz Zmierzamy w tym samym.. kierunku😂.. Ee w sumie już najczęściej bywa tylko w weekend 🤣😭
    Ale chociaż tyle 😆
    Jest nierasową szylkretką, nie jest typowym dachowcem. Jej mama to tricolor ale bardziej biała. :)

• Otter Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 20:11

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
  • Patka22 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    Tak wiemy wiemy, pierwszym etapem jest darowizna, mama sama naciska, że chce na mnie przepisać tylko nie stać jej na to, więc my po prostu to ogarniemy. Mama będzie mieszkać 140km stąd i nie wyobrażam sobie żeby ciągle dojeżdżała aby chodzić do gminy o pozwolenie na przebudowę, na dobudowę itp. 😂
    U nas nie ma aż tak dużo sierści po Czesi, jedynie na jej drapaku jest najwięcej.

Zaczęłam nawet prowadzić taki pamiętnik remontu na instagramie, jakby któraś z was była ciekawa to dajcie znać. 🙈

Pamiętnik super sprawa, mam męża budowlańca i sami zaczęliśmy domek budować także teraz ja czuje się jakbym była co najmniej architektem bo jestem zapisana do każdej możliwej grupy na fb odnośnie budowy i połowa osob na ig które obserwuje to profile wnętrzarskie 😂 tak się zajarałam w tym temacie także chętnie zobaczę i Twój! 👏🏼👏🏼

A mnie od 2 dni kłuje w prawym boku, z każdym ukłucie coraz większy banan na twarzy bo to pierwszy ból owulacyjnych w życiu i czuje że ten cykl jest jakiś inny. Obym się nie myliła ❤️
    Wczoraj wieczorem 💕 i dziś rano powtórzyliśmy 🙊

• Madżi88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    To ja akurat nie mogę narzekać na jego podziękowania bo potrafi i używa dosyć czesto 😅
    No mój K potrafi podziękować za moje zaangażowanie w dom..

• Madżi88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Mój jest taki, że dusi wszystko w sobie. Ja na odwrót i często to przeżywam, ale bardzo mnie wspiera i powtarza, że uda sie na pewno, ze jesteśmy młodzi i mamy czas.
    Ale z każdym cyklem to ja trace nadzieje i sama go czasem pytam czy kiedyś sie nam wgl uda.
    Tez o tym myślę, co jeśli mi sie nie uda zajść a on dalej bedzie chciał dziecka, boje sie czasami moze przez to tak przeżywam. Alw z drugiej strony staram sie być dobrej myśli tylko to dopiero albo juz 11 cs..
    No właśnie ja też wszystko nosze na zewnątrz a mój Kamil w środku.. Widzę że też się martwi bo to już tyle czasu a ja wymyślam coraz to nowe sprawy typu kubeczek menstruacyjny a teraz gin przepisał ten duphaston.. Zawsze jednak powtarza że będziemy mieli dziecko.. Nawet zaczął łykać navitin na poprawę płodności żebysmy się doczekali dziecka..

• Otter Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2021, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka22 wrote:
    Pamiętnik super sprawa, mam męża budowlańca i sami zaczęliśmy domek budować także teraz ja czuje się jakbym była co najmniej architektem bo jestem zapisana do każdej możliwej grupy na fb odnośnie budowy i połowa osob na ig które obserwuje to profile wnętrzarskie 😂 tak się zajarałam w tym temacie także chętnie zobaczę i Twój! 👏🏼👏🏼

A mnie od 2 dni kłuje w prawym boku, z każdym ukłucie coraz większy banan na twarzy bo to pierwszy ból owulacyjnych w życiu i czuje że ten cykl jest jakiś inny. Obym się nie myliła ❤️
    Wczoraj wieczorem 💕 i dziś rano powtórzyliśmy 🙊
    Mój mąż też budowlaniec. ;) Ale pracuje w markecie budowlanym ;) Ja też uwielbiam wnętrzarstwo ale dopiero będę mogła zacząć temat tam w starym domu. Marzy mi się cały dom w stylu skandynawskim z elementami boho. Może i robi się to powoli niezbyt modne, są jakieś nowe trendy i ponoć biel idzie do lamusa ale ja to kocham. :D Wyślę Ci mój profil w prywatnej wiadomości. :) Jeśli będziesz miała ochotę to daj znać mi na instagramie, że to ty. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2021, 16:47

Patka22 lubi tę wiadomość

• Juliet Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaAnna35 wrote:
    U nas nigdy nie było seksu na zgodę. Nie ten typ.
    Nie chodzi wyłącznie o wczorajszy brak seksu Ale o to że czasami źle mnie traktuje I jeszcze dziś napisał że to ja coś zrobiłam. No cholera mnie weźmie. Robię dla niego tyle A on nawet nie potrafi nas utrzymać. Wszystko na mojej głowie i jeszcze cham będzie mnie uznawał za winna. Zawsze tak robi.
    A ja poj... sama później się przymilam jak głupia bo nie chce się kłócić.
    Ojojoj... Przerabiałam temat toksycznych związków. Nie ważne czyja wina, zawsze ja musiałam przepraszać. A jak mnie sprowokował do rzucania rzeczami to mówił że jestem wariatką. Uzależniłam się od niego, a moja samoocena spadła na łeb... Do tej pory mam problemy ze sobą. Niestety to był moj pierwszy poważny związek, pierwszy partner seksualny, przywiązałam się. Ale kiedy odeszłam po kilku latach tej toksyny, to zauważyłam, że dużo z jego zachowania we mnie zostało 😔 czasem zachowuję się nie zdrowo w obecnym związku. Widzę to i chciałabym to zmienić. Staram się, ale nie jest łatwo. Nie wiem PannaAnna35 jak jest u was, ale może póki nie łączy was dziecko, to warto przemyśleć sprawę. Szkoda życia... Oczywiście nie namawiam do niczego. Nie zrozum mnie źle, chciałam tylko powiedzieć jakie ja mam doświadczenia i jak to na mnie wpłynęło, ale nie znam waszej sytuacji. Nie chciałabym żebyś później cierpiała... 😔
    Przede wszystkim nie przepraszaj! Nie rób tego, bo poczucie wyższości będzie w nim rosło, a sytuacja stanie się nagminna. Stawiaj na swoim. Skoro utrzymujesz dom, wyznacz granice. Koniec bycia darmozjadem!
    Jeżeli będziesz mu pobłażać i za wszystko kulić ogon może (nie musi) dojść do tego, że Cię zacznie zdradzać i jeszcze wmówi Ci że to Twoja wina.... Proszę nie daj sobą pomiatać 🙏
    Głowa do góry ❤

PannaAnna35, Lolipop, Blanka1988 lubią tę wiadomość

Dh3Vp2.png

31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
    01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
    03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
    05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
    19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
    04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
    06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
    09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
    26.07.21 - 1340g 🥰💙
    13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
    07.10.21 - 3920g 💙
    13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙

03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane

Starania od 04.2020

Nasienie:
    Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
    Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
    Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
    Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
    Morfologia 2% (> 4%) ➖
    Zwiększona lepkość ➖
  • Juliet Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaAnna35 wrote:
    Madzi88. To ja mam tak samo..jestem do prania, sprzątania, gotowania i kupowania wszystkiego. A on ani sam z siebie buzi nie da ani nic. A najlepsze że ja czasami chce takie zwykle buzi to On takie głupie miny robi.
    Nie jest złym człowiekiem bo moja rodzina go lubi Ale dla mne czasami jest okropny.
    Dzięki mnie wyszedł jakoś z depresji. Chociaż uważam, że ciągle to w nim siedzi I dlatego czasami jest takim chamem.
    Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE!! Już zaczynasz go usprawiedliwiać. Tego właśnie Cię nauczył. Depresja to jedno, a traktowanie kogoś jak pomoc domowa i bankomat, to jest coś innego! Ja też mam spadki mocy, chorobę natręctw, nawracającą depresję i kilka takich tam, ale nie wolno krzywdzić przez to drugiej osoby! Są momenty kiedy wyżyję się na swoim of kors, ale nie zrzucam tego na chorobę... idę i przepraszam, zaczynam rozmawiać. Łatwo jest powiedzieć "jestem gruba, bo jestem chora" tak samo tutaj "traktuje Cię jak śmiecia, bo jestem chory" NIE!! Poza tym... Traktować w ten sposób kogoś, kto Ci pomógł? Kogoś kto nieba by Ci przychylił? Absolutnie! Ja wiem... kimś kto Cię kocha łatwiej jest manipulować i on to robi z Tobą. Karze Cię milczeniem, byś mu uległa, pokazuje swoją wyższość w ten sposób. Nie daj się. Osobie toksycznej nie wmówisz nigdy że jest toksyczna, on tego nie widzi, bo według niego to z Tobą jest coś nie tak.
    Jedynym sposobem jest przeciwstawienie się i trwanie w tym. PannaAnna35 na Facebooku jest taka grupa wsparcia dla osób po lub tkwiących w toksycznych związkach. Jest tam wiele historii różnych dziewczyn, ale facetów też... Kilka artykułów. Jeżeli nie masz fb, to poszukaj sobie w necie o osobach toksycznych, narcyzach itd. Porównaj to ze swoim facetem i będziesz wiedziała z kim masz doczynienia.

PannaAnna35, Lolipop lubią tę wiadomość

Dh3Vp2.png

31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
    01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
    03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
    05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
    19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
    04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
    06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
    09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
    26.07.21 - 1340g 🥰💙
    13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
    07.10.21 - 3920g 💙
    13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙

03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane

Starania od 04.2020

Nasienie:
    Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
    Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
    Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
    Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
    Morfologia 2% (> 4%) ➖
    Zwiększona lepkość ➖
  • PannaAnna35 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juliet dziękuję Ci kochana za te słowa ❤Masz sporo racji. Dla mnie on też jest pierwszym prawdziwym facetem mimo moich 35 lat. Dopiero z nim zobaczyłam co to seks I przestało to być dla mnie obce zjawisko znane tylko z filmow
    Już się pogodzilismy. Dobrze chociaż że już po.
    Wiem, że może powinnam odejść itp Ale boję się że już nigdy z nikim nie będę.. Ale kocham go mimo wszystko.. Chociaż wiem sama (jestem pedagogiem z wykształcenia) że to przyzwyczajenie I głębokie kompleksy I chęć akceptacji sprawia że wycierpie wiele byle ktoś mnie kochał. Smutna prawda.

Ale nie piszmy już o tym.
    Ja odkąd go poznałam poczułam, że to jest ktoś z kim mogłabym mieć dziecko. I bardzo chciałabym w końcu tego dziecka

Dziecko heloł kiedy się zjawisz w maminym świecie
    ???🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🥰🤪

Blanka1988 lubi tę wiadomość

👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
    Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
    Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
    Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
    Mutacja Pai 1❌
    BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..

🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
    Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
    Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
    Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
    W 1 ml 66 mln ✅
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaAnna, nie obraź się ale z psychologicznego punktu widzenia które dziecko chciałoby się urodzić w takim związku? Które dziecko chciałoby żeby tata był chamem i poniżał i nie szanował mamy, a mama nie potrafiła wziąć się w garść i od niego odejdź ? Czy taki facet będzie dobrym ojcem dla waszego dziecka? Pomyśl o tym w ten sposób, kiedy będziesz rozkminiać dlaczego nie zachodzisz w ciąże. Może nie jest Ci pisane mieć dziecko z akurat TYM facetem. Polecam książkę „dziecięce dusze” ...

PannaAnna35, Lolipop lubią tę wiadomość

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Myszka29 Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2021, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wtrące się z innym tematem a mianowicie- od którego dnia cyklu abstynujecie jeśli chodzi o alkohol? Mam dzisiaj 10dc a wczoraj winkowałam nieco i mam trochę moralniaka z tego powodu....
    Oczywiście po odrobinie % mój zafundował mi wczoraj i dzisiaj zacne ❤ ale trochę się teraz boję, że przez to kolejny cykl będzie stracony

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka29 wrote:
    Dziewczyny wtrące się z innym tematem a mianowicie- od którego dnia cyklu abstynujecie jeśli chodzi o alkohol? Mam dzisiaj 10dc a wczoraj winkowałam nieco i mam trochę moralniaka z tego powodu....
    Oczywiście po odrobinie % mój zafundował mi wczoraj i dzisiaj zacne ❤ ale trochę się teraz boję, że przez to kolejny cykl będzie stracony

Ja staram się nie pic po owulacji.
    Nie martw się, niby na początku działa zasada „wszystko albo nic”. Ja nie pije bo nie chce ryzykować stratą wszystkiego, ale myśle ze jak wypiłaś kieliszek wina to nie spowoduje to straty cyklu :))

Myszka29 lubi tę wiadomość

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Myszka29 Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2021, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Ja staram się nie pic po owulacji.
    Nie martw się, niby na początku działa zasada „wszystko albo nic”. Ja nie pije bo nie chce ryzykować stratą wszystkiego, ale myśle ze jak wypiłaś kieliszek wina to nie spowoduje to straty cyklu :))

Wypiliśmy butelkę wina na dwoje, to ok. 2 kieliszki wyszło 😂
    Czytałam o tej zasadzie ale chyba już całkowicie zrezygnuje z % żeby potem dodatkowo się nie martwić 😂
    Kurcze dziewczyny czy Was też tak na twarzy wysypuje przed owulacją?
    Nie mogę dojść do porządku z twarzą od kiedy wyjęłam spiralę, chyba muszę zrobić dokładniejsze badania jeśli chodzi o hormony, już nawet byłam na zabiegach na twarz i średnio widzę poprawę na razie🤔

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ