Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySendi94 wrote:Ja zaczęłam w tamtym cyklu robic babycheck-1 z krwi, a z moczu to nie mam ulubionej marki. Jaki mam w szafce to robie bo zawsze jakies 2-3 mam schowane wrazie w😂
Sendi94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokus85 wrote:A czy myślicie, że picie siemienia lnianego wpłynie pozytywnie na śluz? Któraś z Was testowała?
Krokus85 lubi tę wiadomość
-
Sendi94 wrote:Ja zaczęłam w tamtym cyklu robic babycheck-1 z krwi, a z moczu to nie mam ulubionej marki. Jaki mam w szafce to robie bo zawsze jakies 2-3 mam schowane wrazie w😂
Sendi94 lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Ja piłam! Potem zamiast picia okropnej mazi mieliłam w młynku i dodawałam do shakeów owocowych. Działał tak, że miałam większą ilość śluzu podczas dni płodnych, albo tak mi się zdawało. Na pewno poprawiło mi to perystaltykę jelit.
-
nick nieaktualny
-
Krokus85 wrote:A czy myślicie, że picie siemienia lnianego wpłynie pozytywnie na śluz? Któraś z Was testowała?
Od kilku tygodni piję kisiel z siemienia lanianego/ lnu bardziej ze względu na żołądek (miewam refluks kratniowy bez ciąży . Za krótko piję żeby widzieć jakas ogromną różnice ale na pewno jest lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 17:04
Krokus85 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Jak zaczęłam się starać w lipcu 2019 to kupowalam te najtańsze testy z allegro I owulacyjne I ciążowe. Robiłam je jak nienormalna I to wyjście było najbardziej ekonomiczne. Ale wkurzaja mnie te paseczki nie chciałabym żeby moje pierwsze w życiu dwie kreski były na takim teście . Jak to schować na pamiątkę 😂
Teraz owulacyjne kupiłam w action takie normalne.
A ciążowe może zamówię na allegro jakieś byle by były w obudowie I miały czułość 10.👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Myszka29 wrote:Dziewczyny, dziękuję za wszystkie rady❤
Na spokojnie sobie wszystko przemyślę i dam znać 😊
W książce „Hormony” było ze w 1 fazie siemię lniane a w 2 fazie cyklu pestki dyni i orzechy brazylijskie (4szt dziennie), bo wspomagają ciałko żółteMyszka29, Krokus85 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Martyna myślimy podobnie 🤣🤣🤣 tak cie czytam i się podpisuje 😆
Co do antyków.. Jasne że warte są każde badania tak czy inaczej.. Czy brać.. Czy przestać czy w ogóle się nie powinno ale jak dobrac bo o to tutaj jak mniemam chodziło z początku dyskusji ?
Są dwuskładnikowe. Jednoskładnikowe. Gdzie moga różnic się stężeniem a to jak się zareaguje to też w sumie wychodzi po rozpoczeciu ich brania.
NFZ to mógłby chociaż się z podstawy wywiązać i byłoby fajnie 🤣
Ladinola co do rezygnacji z macierzyństwa z powodów finansowych. nigdy nie mów nigdy. Każdy postępuje własnymi kategoriami ze względu na położenie w jakim się znajduje. Ma swoje cele.. Duże bądź takie aby mieć na opał ale to w większości przypadków jak widać nie blokuję przed macierzyństwem co jest natura wręcz🙈, tym bardziej jeśli znany jest im dany stan rzeczy od samego początku.
Takie moc kochać bez względu na stan majątkowy.
Jakby tobie teraz się ta sytuacja finansowa zmienila to zapewne co innego w podejściu do sprawy.. W zależności kto do czego jest przyzwyczajony
Ale nigdy nie mów nigdy i do mnie dotarło w końcu 😆
Mnie dziś kłuję przyjemnie to tu to Tam i piersi dają znać o sobie i jak znów nic z tego to już nie wiem jakie Jeszcze nowe symptomy moga mnie nawiedzic w cyklach nastepnych🤣Martyna33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolipop wrote:Martyna myślimy podobnie 🤣🤣🤣 tak cie czytam i się podpisuje 😆
Co do antyków.. Jasne że warte są każde badania tak czy inaczej.. Czy brać.. Czy przestać czy w ogóle się nie powinno ale jak dobrac bo o to tutaj jak mniemam chodziło z początku dyskusji ?
Są dwuskładnikowe. Jednoskładnikowe. Gdzie moga różnic się stężeniem a to jak się zareaguje to też w sumie wychodzi po rozpoczeciu ich brania.
NFZ to mógłby chociaż się z podstawy wywiązać i byłoby fajnie 🤣
Ladinola co do rezygnacji z macierzyństwa z powodów finansowych. nigdy nie mów nigdy. Każdy postępuje własnymi kategoriami ze względu na położenie w jakim się znajduje. Ma swoje cele.. Duże bądź takie aby mieć na opał ale to w większości przypadków jak widać nie blokuję przed macierzyństwem co jest natura wręcz🙈, tym bardziej jeśli znany jest im dany stan rzeczy od samego początku.
Takie moc kochać bez względu na stan majątkowy.
Jakby tobie teraz się ta sytuacja finansowa zmienila to zapewne co innego w podejściu do sprawy.. W zależności kto do czego jest przyzwyczajony
Ale nigdy nie mów nigdy i do mnie dotarło w końcu 😆
Mnie dziś kłuję przyjemnie to tu to Tam i piersi dają znać o sobie i jak znów nic z tego to już nie wiem jakie Jeszcze nowe symptomy moga mnie nawiedzic w cyklach nastepnych🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 17:41
-
nick nieaktualnyGdyby zmieniła się moja sytuacja finansowa na lepsze to dalej nie wiem co bym myślała o moim macierzyństwie. Nie jestem typem osoby, która sobie gdyba i na tej podstawie ustawia sobie życie. Biorę zawsze pod uwagę co by było gdyby się pogorszyła, i jeśli by się znacznie pogorszyła kiedy zaszłabym w ciąże mamy z tego wyjście. Nie jestem typem kobiety która ma głowie "dziecko ponad wszystko". Jestem osobą rozsądną, bardziej działam rozumem niż sercem. I tak jak też wspomniałam kłopotów finansowych też nie da się do końca przewidzieć, zdarzają się różne sytuację. Wiem, że zmieniają się nasze poglądy w zależności od momentu życia więc zasadę "nigdy nie mów nigdy" mam w głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 17:54
abrakadabra lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Tak właśnie mam ten sam clear, ponoc najlepszy ale ja t tam nie wiem 😂
A te testy domowe z krwi to jak? Z palca krew czy skad?
Tak z palca jest przekłuwać do paluszka i pipetka do nabierania krwi i można je robic o każdej porze dnia, nie tylko z rana jak siusiane😂🙂Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySendi94 wrote:Tak z palca jest przekłuwać do paluszka i pipetka do nabierania krwi i można je robic o każdej porze dnia, nie tylko z rana jak siusiane😂🙂
Sendi94, Blanka1988 lubią tę wiadomość
-
Blanka1988 wrote:Laski jestem po monitoringu, dziś 17dc. W czwartek (13dc) pęcherzyk miał 18mm. W sobotę czułam silny ból jajnika.
Dzisiaj USG wskazało, że owulacja była😍
Endometrium grubość 10,08mm. To jest dobre czy nie bardzo?
Ten lekarz od monitoringu to jakaś porażka, ale u mnie na odludziu nie mam zbyt wyboru 🙈 a nie będę na monitoring jeździła 100km.
Jak się nie zapytam, to sam nic nie powie.
Czyli teraz odliczanie do testowania ❤
Uwielbiam ten czas, pełen nadzei 💚💚💚
Super😆to teraz czekamy na efekty 😄Blanka1988 lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "