Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Tak, bardzo źle to wpływa na obie strony. Nawet jesli ja do niego jezdzilam na jakis czas to nie było to, to samo co teraz.
W tym luxmedzie żarty sobie robia, 19 godzina prawie i nie wynikow..
A najlepiej byłoby dla nas w ogóle wyjechać z tego kraju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 18:55
-
OMG.. 😲😲Dziewczyny przypominam że jest ostatni tydzień stycznia a tu już 63strony 😅😅 nie jestem w stanie was nadrabiać tyle piszecie.. 🤪🤪
Proszę o radę dziewczyny które biorą duphaston.. Po ilu dniach od odstawienia pojawia się 🙈? Mam brać do 25dc a potem odstawić.. Ogólnie dziś 5dzien na dupku a ja mam piersi tak twarde i sterczące jak nigdy chyba 🙈🙊Sendi94, Blanka1988 lubią tę wiadomość
-
Ladinola naprawdę nie masz jeszcze tak źle 🤪 nie chce tutaj nad sobą rozpaczac I się zalic Ale są ludzie którzy mają jeszcze gorzej A mimo to chcą mieć dziecko I wierzą że wszystko się jakoś ułoży.
Ja zarabiam najniższą, mój oficjalnie bezrobotny Ale z zawodu stolarz więc coś zarabia. Słowo tego długi i kredyt we frankach 🤪ja to.dopiero jestem cudotworca że daje z tym wszystkim radę 😎
Najważniejsze jest zdrowie i rodzina w komplecie ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 19:13
Lolipop, Endzi, Blanka1988 lubią tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Madżi88 wrote:OMG.. 😲😲Dziewczyny przypominam że jest ostatni tydzień stycznia a tu już 63strony 😅😅 nie jestem w stanie was nadrabiać tyle piszecie.. 🤪🤪
Proszę o radę dziewczyny które biorą duphaston.. Po ilu dniach od odstawienia pojawia się 🙈? Mam brać do 25dc a potem odstawić.. Ogólnie dziś 5dzien na dupku a ja mam piersi tak twarde i sterczące jak nigdy chyba 🙈🙊
U mnie pojawia się ok 48h po ostatniej tabletce.
To prawda, po nim bolą sutki i piersi są chyba z dwa rozmiary większe25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyPannaAnna35 wrote:Ladinola naprawdę nie masz jeszcze tak źle 🤪 nie chce tutaj nad sobą rozpaczac I się zalic Ale są ludzie którzy mają jeszcze gorzej A mimo to chcą mieć dziecko I wierzą że wszystko się jakoś ułoży.
Ja zarabiam najniższą, mój oficjalnie bezrobotny Ale z zawodu stolarz więc coś zarabia. Słowo tego długi i kredyt we frankach 🤪ja to.dopiero jestem cudotworca że daje z tym wszystkim radę 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 19:23
abrakadabra, PannaAnna35, meraja90, Monika7, Stysia16, Blanka1988, Patka22, Domistr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadżi88 wrote:OMG.. 😲😲Dziewczyny przypominam że jest ostatni tydzień stycznia a tu już 63strony 😅😅 nie jestem w stanie was nadrabiać tyle piszecie.. 🤪🤪
Proszę o radę dziewczyny które biorą duphaston.. Po ilu dniach od odstawienia pojawia się 🙈? Mam brać do 25dc a potem odstawić.. Ogólnie dziś 5dzien na dupku a ja mam piersi tak twarde i sterczące jak nigdy chyba 🙈🙊 -
nick nieaktualnyMadżi88 wrote:OMG.. 😲😲Dziewczyny przypominam że jest ostatni tydzień stycznia a tu już 63strony 😅😅 nie jestem w stanie was nadrabiać tyle piszecie.. 🤪🤪
Proszę o radę dziewczyny które biorą duphaston.. Po ilu dniach od odstawienia pojawia się 🙈? Mam brać do 25dc a potem odstawić.. Ogólnie dziś 5dzien na dupku a ja mam piersi tak twarde i sterczące jak nigdy chyba 🙈🙊 -
Martyna33 wrote:U mnie pojawia się ok 48h po ostatniej tabletce.
To prawda, po nim bolą sutki i piersi są chyba z dwa rozmiary większe -
abrakadabra wrote:Odebrałam wkoncu wyniki
Beta tak jak myslalam <2.30
Tsh 2.55
Ft 11.14
Tylko w grudniu badalam tsh i mialam 2.17, bralam teraz tyle czasu euthyrox i klapa.. -
Ladinola wrote:Ja pierwsze słyszę, właśnie sprawdzam! Ale jajca, to może moja wizja betometrów też szybko stanie się "codziennością" dla staraczek.
https://youtu.be/zjMR9FDQip0
Ogladalas?
Zobacz od 7minuty. Dobrze wyjaśnia -
abrakadabra wrote:Tak, też zwróciłam na to uwagę, przeważnie było <2.00 a skąd oni to 0.30 wzięli to nie wiem
-
Ladinola wrote:U nas tylko wyszło to na dobre. Śmiejemy się czasem, że niby nigdy już rozłąk ale gdyby praca była ze zjazdami z większą częstotliwością to spoko. Bo tak to mój mąż wyjeżdżał na 6-7 tygodni i wracał na tydzień, dwa. Jak to się mówi "nigdy nie mów nigdy" dzisiejsze zdanie dnia.
A najlepiej byłoby dla nas w ogóle wyjechać z tego kraju.
Ja zawsze miałam bardzo duże wpsarcie w mężu i większość razem także bardzo tęskniłam. Ile się tego cyber seksu nsuzywalismy to nasze 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🤪🤪😜🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 21:10
-
abrakadabra wrote:Odebrałam wkoncu wyniki
Beta tak jak myslalam <2.30
Tsh 2.55
Ft 11.14
Tylko w grudniu badalam tsh i mialam 2.17, bralam teraz tyle czasu euthyrox i klapa..
A bierzesz jod? Jaką dawke euthyrox masz? -
abrakadabra wrote:Nie biorę jodu, a powinnam?
Mam 50 na przemian z 25..
Ja na początku grudnia miałam TSH 2,4. Byłam u endo i kazał brać jod, a jak za 3 miesiące nie spadnie, to wtedy pomysli nad lekami. Brałam jod w tabletkach i wspiminany wcześniej na tym forum płyn Lugola.
Teraz powtarzałam badania i mam TSH 1,6.
W ciąży też jest potrzebna suplementacja jodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 23:01
Lolipop lubi tę wiadomość