MACA - czy taka super?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj wczesniej łykal tak jak sobie przypomnial ale po pierwszej rozmowie kiedy mu powiedzialam ze widac nie chce dziecka skoro nawet nie proboje i ze jak on ma w dupsku wsio to ja tez - ale wtedy bylam na niego zla
od tej pory sam bierze i sam mi przypomina
a po drugiej rozmowie po zylwestrze to sam powiedzial wiesz co o wiele lepiej sie czuje po tych witaminakch i nawet grype lekko przeszłem
po czym dał mi buziaka i kupil mi jakies witaminki dla kobiet starajacych sie - ale musze najpierw jedne wykonczycKatha81, misiaa lubią tę wiadomość
-
Katha81 wrote:czytalam tez ze maca zawiera testosteron... czy on nieszkodzi kobietom?
-
Ania_84 wrote:Moj wczesniej łykal tak jak sobie przypomnial ale po pierwszej rozmowie kiedy mu powiedzialam ze widac nie chce dziecka skoro nawet nie proboje i ze jak on ma w dupsku wsio to ja tez - ale wtedy bylam na niego zla
od tej pory sam bierze i sam mi przypomina
a po drugiej rozmowie po zylwestrze to sam powiedzial wiesz co o wiele lepiej sie czuje po tych witaminakch i nawet grype lekko przeszłem
po czym dał mi buziaka i kupil mi jakies witaminki dla kobiet starajacych sie - ale musze najpierw jedne wykonczyc
Moj teraz dostal takiego powera, gdy sie dowiedzial o zlych wynikach i sam bierze swoje witaminki i mowi ze sie niepodda... ze poprawi swoje nasienie i splodzi dzidzusia...nawet zamowil sobie coenzym Q10 i kazal mi dzis mace zamowicManieczka86, dojrzała lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zalezy jaka masz teraz wartosc testosteronu jesli za duza to bym najpierw spytala lekarza jesli w normie to mysle ze spoko ale ja dlatego czekam na wizyte u gina i sie dopytam - dlatego poki co ja nie biore macy
ja mam wyzyte 09.01. wiec tez zapytam o te wszystkie suplementy -
misiaa wrote:Nie wiem z własnego doświadczenia bo sama też dopiero zacznę zażywać z męzem macee ale z wypowiedzi dziewczyn, które zauważyły że nasienia jest wiecej więc chyba by się zgadzało
mam nadzieje a od kiedy bierzecie i czy widzisz juz jakies efekty? -
nick nieaktualnymisiaa wrote:Więc wystarczy raz w okresie okołoowulacyjnym użyć takiego aplikatora czy jednak lepiej codziennie?
zerknij na to
http://www.doz.pl/apteka/p66107-Conceive_Plus_aplikatory_z_lubrykantem_8_szt
ja kupiłam aplikatory -8, chyba kupię i żel, bo fajnie było -
Katha81 wrote:mam nadzieje a od kiedy bierzecie i czy widzisz juz jakies efekty?
Kochana ja dopiero od dzisiaj zacznę Nie moge jeszcze nic powiedzieć.. kurcze ale z tym testosteronem to ja teraz niewiem czy mam bracKatha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak finansowo
1kg = 1 000g
1g = 1 000mg
1kg = 1000 g = 1 000 * 1000mg = 1 000 000mg
a więc za
http://www.przedciaza.pl/16-maca-czysty-proszek-500g.html
MACA w proszku, wysokiej jakości 100% czystego korzenia Maca, 500g opakowanie. 69 zł
a kapsułki
np.Maca 500 mg 100 kapsułek za 34.50 zł http://www.aptekanatury.pl/index.php?products=product&prod_id=413
niech sobie każda przeliczy, komfort kosztuje,
na forum "po 35" dużo kobiet pisze o podawaniu mężom macy, ja tam siedzę, i tu tak sobie wdepłam i dobrze..
Katha81 lubi tę wiadomość
-
dojrzała wrote:zerknij na to
http://www.doz.pl/apteka/p66107-Conceive_Plus_aplikatory_z_lubrykantem_8_szt
ja kupiłam aplikatory -8, chyba kupię i żel, bo fajnie było
No 8 aplikatorów za fajna cenę Mówisz ze było fajnie Używasz codziennie czy raz na okres okołoowulacjny? -
ja dzis sie dobilam 22 dc a ja mam progesteron 0,58 ng/ml
czyli owulki brak - i na co nam byly aplikatory i inne cuda
ide sie dzis uchlac -
Trudno tak bywa- to coraz bardziej sklania mnie do badania AMH
Ale w piatek ide do gina niech sprawdzi czy wsio jest ok i cyz mam brac lutke na wywołanie @ -
nick nieaktualnymisiaa wrote:No 8 aplikatorów za fajna cenę Mówisz ze było fajnie Używasz codziennie czy raz na okres okołoowulacjny?
tylko na owulkę, bo temu służą aplikatory, np. niewiele ze mnie wypłynęło;
a myślę o żelu w tubie, bo przed okresem jestem tak sucha,a zwyczajne żele erotyczne bywają różne (może złoszczę się, że znów nic?), ale dziecko będzie lub a właśnie że będzie, a mąż jest na zawsze, więc trzeba troszczyć się o związek,
pulsem tej apteki jest fakt, że w moim mieście mogę odebrać zamówienie w konkretnym punkcie i nie płacić za przesyłkę -
misiaa wrote:Duphaston też może zakłócić wyniki progesteronu?
AMH co to za badanie? Kochana mam nadzieję że lekarz będzie wiedział co zrobić
AMH - ocena rezerwy jajnikowej - daje nam obraz ile czasu nam zostało - czy nie jest tak ze np za kilka miesiecy moge przestac miesiaczkowac